Професионални серии за коса - 12

• 52 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.

И аз му се чудех на този. Миналата седмица си взех шампоана за боядисана коса, но ми трябва още един. Колебаех се м/у Ейдж Денсифорс и ФИТО RHUM.
М/удругото пробвах ампулата Абсолют рипер, ефект никакъв не видях, освен че мирише много приятно. Напоследък си купувам едни ампули на Биофарма, в пъти съм по-доволна от тях, а струват по-малко и от два лева.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 11:50 от *dreamer*

# 376
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.

И аз му се чудех на този. Миналата седмица си взех шампоана за боядисана коса, но ми трябва още един. Колебаех се м/у Ейдж Денсифорс и ФИТО RHUM.
М/удругото пробвах ампулата Абсолют рипер, ефект никакъв не видях, освен че мирише много приятно. Напоследък си купувам едни ампули на Биофарма, в пъти съм по-доволна от тях, а струват по-малко и от два лева.

Използвах ампулите за преди и след измиване шампоана и маската от тази серия и освен ,че миришат хубаво нищо никакъв друг ефект не видях.Тъпото е ,че съм си взела огромни количества.

# 377
Iliana__  Съвсем нищо ли не усети ?! Аз преди време съм ползвала цялата серия ампула преди измиване с шампоана ,шампоан ,после ампула след /редувах с маската или балсама с отмиване /,крема без отмиване и бях много доволна постигнах страхотно хидратиране и възстановяване на косата си  . Ти какъв ефект търсиш ? Твоята коса суха ли е ,изтощена или .. ?

# 378
*dreamer*, Iliana__, колко изтощени са косите ви? Защото ампулките от серията Абсолют са за много увредени, силно изтощени коси. Каквито са най-вече изрусените. Нормално е да не действат еднакво на всякаква коса...

Аз лично съм страшно доволна и от Power repair B, и от Renew C. Използвала съм ги в комбинация с останалите продукти от серията. След нанасянето на Power repair B винаги см затопляла косата  Peace

# 379
  • Пловдив
Не бих казала, че косата ми е увредена, защото не и кой знае колко третирана. Преди години се къносах с една черна къна Афродита и от тогава дължината на косата ми е много суха, стои една такава безжизнена. Определено не бих си купила отново ампулата от серията Абсолют рипер. Ползвала съм маска от тази серия и останах доволна, но от ампулата ефект не усетих, ако въобще от едно нанасяне може да се очаква нещо кой знае какво. Сега както споменах си намерих едни ампулки, който са без отмиване и ми се отразявят добре на косата.

Други мнения за шампоана Ейдж Денсифорс ??? Аз от този за боядисана коса съм доволна, и добре, че си взех този от 500 мл. Ще има да го ползвам дълго време.

# 380
  • Belgium
Други мнения за шампоана Ейдж Денсифорс ???

Аз съм доволна от него, в момента го ползвам. Не знам какво точно очакваш от този шампоан, а и действието върху всяка коса е различно. При мен има уплътняване на косъма, поне визуално и ми помага в оформянето на добър обем. Аз това исках от този шампоан и го получих  Wink

Започна и по-бавно да ми се омазнява косата, но това не го отдавам единствено на шампоана.

# 381
  • Пловдив
Други мнения за шампоана Ейдж Денсифорс ???

Аз съм доволна от него, в момента го ползвам. Не знам какво точно очакваш от този шампоан, а и действието върху всяка коса е различно. При мен има уплътняване на косъма, поне визуално и ми помага в оформянето на добър обем. Аз това исках от този шампоан и го получих  Wink

Започна и по-бавно да ми се омазнява косата, но това не го отдавам единствено на шампоана.

Да, и аз искам по-плътна коса с повече обем, по-жива и бляскава, да не ми се заплита косата. Май вече се олях с изискванията ми. Но ще го пробвам, ако не остана доволна-няма да повторя.

# 382
Да, и аз искам по-плътна коса с повече обем, по-жива и бляскава, да не ми се заплита косата. Май вече се олях с изискванията ми. Но ще го пробвам, ако не остана доволна-няма да повторя.
Аз това го постигам с K-Pak на Joico  Mr. Green
Обемът ѝ не е чак толкова голям, както при използването на серии за обем, но е по-плътна, жива, с блясък и не ми се заплита.  Grinning

Днес забелязах, че боята Inoa доста се е поотмила от побелелите ми косми  Tired Сега не знам какво да правя  Rolling Eyes

# 383
La mademoiselle  суха изтощена и с един изгорял участък  е моята коса в момента.
Търсих точно хидратиране и възстановяване ,обаче не го намерих  с тази серия.
Правих си експеримент два пъти с Лореал и два пъти със хидратиращия шампоан на Schwarzkopf  http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-mois … 0ml/invt/0028039/ и тази маска http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … AIS49VztZhg%3D%3D
След Schwarzkopf косата ми е много по-добре ,а изгорелия участък не се усеща.

# 384
Ами...жалко, че не са ви допаднали ампулките, момичета  Tired За мен е странно, защото серията Абсолют е най-силната по отношение възстановяване и подхранване. На мен ми се отразяват много добре тези ампули, чувствам огромна разлика след прилагането им. Ясно ми е, че всяка коса е различна, но чак никакъв ефект... странна работа  Rolling Eyes Жалко, че сте разочаровани  Confused

B & C, за INOA някъде четох преди известно време, че е много важен "натискът" при нанасяне на боята и че е възможно, ако тя не е "фиксирана" добре чрез едно такова натискане, да падне бързо. Нещо такова беше  newsm78 Опитай още веднъж с нея, вече няма да ти е за първи път и ще имаш повече усет. Толкова хубав цвят получи и толкова здрава и блестяща коса, че няма как да те посъветвам да пробваш с друга боя   bouquet

# 385
За съжаление без да се пробва един продукт не може да се знае дали ще сме доволни или не и дали ще ни се отрази по-добре от този, който ползваме в момента. Аз съм ползвала в продължение на 5 години Absolut Repair на Loreal и бях доволна. В момента след като открих Kerastase и Joico, то Absolut Repair ми бледнее пред тях и така си седят, а си бях купила маска от 500ml + шампоан от 500ml  ooooh!
В другите форуми съм чела, че една голяма част от дамите, които се изрусяват, ползват продукти от серията Bona Cure на Schwarzkopf и са доволни от тях. Аз така и не стигнах до тях да ги пробвам. В началото си бях купила продукти на Loreal и на Prtritsch. Продуктите на Prtritsch не ми допаднаха и не съм ги купувала втори път, но тези на Лореал много си ги харесах и така в продължение на 5 години.  Simple Smile
Следващият път, като ходя да пазарувам в моя любим магазин ROMA - Friseurbedarf, мисля да разгледам и продуктите на Goldwell и Schwarzkopf.

Ще пробвам още веднъж с Inoa и ще се постарая да натискам повече. Мисля и да не правя масаж след намазването с боята, а да масажирам чак когато тръгна да я измивам от косата си. Може би трябва и да се ползва специалния шампоан и той да фиксира боята...не знам, но цветът си е същият, само белите ми косми са започнали да личат Sad , а бях смесила 9 с 9.13

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 14:12 от B & C

# 386
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , от тази серия ползвам нектар термика и преди време балсама - млякото. Нектар термика го харесвам само след маската маскинтенс, тежичък е, хубав за сухите коси. Втората стъпка не е утежняваща, добър продукт е, особено сега като попрекалих с всичко най-най-омазняващо направо го виждам като идеален продукт.

имаш ли идея как тази маска - ти подготвя косата за него - защо такаси пасват?
изобщо какъв е ефектът след маскинтез?

Момичета  Hug Hug Hug

аз хвърлих око на ТАЗИ СЕРИЯ

коментирали ли сме я? не сме ли  newsm78 bowuu bowuu

ама направо ми се привижда вече - май не следва да е тежка, като е занормална към суха коса ...и маската е лека уж - до колкото виждам, има нощна грижа

Ползвала съм шампоана BAIN SATIN 1 по препоръка на моята фризьорка и това беше шампоана на Керастас, който най-много ми пасна на косата  Heart Eyes Но моята коса няма проблеми, почти не е третирана, единственият и минус е, че косъмът ми е тънък.

Шампоана е за нормална към леко суха коса, а моята е нормална към леко мазна, но пасна много добре, не ми утежняваше косата и не ми сплескваше обема  Peace

На изрусена коса обаче ще дойде слаб.

моята е нормална и може би леко суха, с тънък косъм (или поне аз така съм решила  Laughing Joy newsm78 )

точно искам да не я утежнява,а ползвам масла преди шампоана, затова ми се иска да не прекалявам с тях после....може би ако докопам някой тестер – ще се осмеля да кача числото от 1 на 2  Laughing

Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.

Използвах ампулите за преди и след измиване шампоана и маската от тази серия и освен ,че миришат хубаво нищо никакъв друг ефект не видях.Тъпото е ,че съм си взела огромни количества.

аз като цяло след Лореал – маските, освен Абсолют рипеър – не виждам особен моментен ефект, затова ми изглеждат по-леки и поддържащи, а не терапевтични – поне за моята коса

учудена бях, че от Форс вектор – нямах – мазно-тежък ефект – какъвто очаквах и имах от Абсолют рипеър

Iliana__  Съвсем нищо ли не усети ?! Аз преди време съм ползвала цялата серия ампула преди измиване с шампоана ,шампоан ,после ампула след /редувах с маската или балсама с отмиване /,крема без отмиване и бях много доволна постигнах страхотно хидратиране и възстановяване на косата си  . Ти какъв ефект търсиш ? Твоята коса суха ли е ,изтощена или .. ?

ако става въпрос за age densinforce - трябва очно силно хидратиране да се получи + стимулиране на растежа

Аз това го постигам с K-Pak на Joico  Mr. Green
Обемът ѝ не е чак толкова голям, както при използването на серии за обем, но е по-плътна, жива, с блясък и не ми се заплита.  Grinning

Днес забелязах, че боята Inoa доста се е поотмила от побелелите ми косми  Tired Сега не знам какво да правя  Rolling Eyes

ама не е честно ти скоро я слага Naughty Thinking Crossing Arms newsm78 Close

La mademoiselle  суха изтощена и с един изгорял участък  е моята коса в момента.
Търсих точно хидратиране и възстановяване ,обаче не го намерих  с тази серия.
Правих си експеримент два пъти с Лореал и два пъти със хидратиращия шампоан на Schwarzkopf  http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-mois … 0ml/invt/0028039/ и тази маска http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … AIS49VztZhg%3D%3D
според мен е добре – да започваш с масла и да затопляш маските, а накрая да завършваш с продукт без отмиване, който хидратира Peace

# 387
Да напиша за 2 продукта, не са споменавани като марка тук, но които много ми помогнаха да възстановя косата си, след поредното третиране за кичури.
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100048
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100046
Поръчвам ги вече за 2 път. Не знам дали си въобразявам, но косата ми май се е пренаситила от тях  newsm78 стои някак си твърда. А аз си я харесвам мека , иска ми се иска ефект, като на детска коса  Laughing
Ако имате някой съвет, ще се радвам да го прочета.

А и още 1 продукт. който ми стана любим - SkinnySerum

# 388

La mademoiselle  суха изтощена и с един изгорял участък  е моята коса в момента.
Търсих точно хидратиране и възстановяване ,обаче не го намерих  с тази серия.
Правих си експеримент два пъти с Лореал и два пъти със хидратиращия шампоан на Schwarzkopf  http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-mois … 0ml/invt/0028039/ и тази маска http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … AIS49VztZhg%3D%3D
според мен е добре – да започваш с масла и да затопляш маските, а накрая да завършваш с продукт без отмиване, който хидратира Peace

Така правя ,писна ми да се разхождам по три часа с шапка на главата вече  ooooh!

# 389
  • в 1001-та нощ
а накрая с какво завършваш?

ако не ти е неприятно може да споделиш какво ползваш, в каква комбинация и с какво нанасяне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт