Професионални серии за коса - 12

• 52 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Плевен
Момичета, а вие разменяте ли си пробички на шампоани и маски? Извинявам се, ако въпроса ми е като на блондинка под прикритие Embarassed

# 541
  • Belgium
viv_pl до коса си е. Аз съм ползвала избраните от теб продукти на Керастас и имаше доста минимален ефект. Косата ми също е мека и с тънък косъм. Сега съм с L`oreal Professionnel Age densiforce и съм много по-доволна  Peace

# 542
  • в 1001-та нощ
мисля, че циментът ще ти се отрази добре - при мен имаше "шоков ефект" - видим и разграничим; наложи се да ползвам и маска - за да омкотявам - както е забелязала и B & C

age densiforce взех заради броката в маската и не забелязвам нещо особено  newsm78

Лу, ти какво ползваш от серията и какъв ефект усещаш?

# 543
И аз мисля, че циментът ще ти се отрази добре.

Връщам си думите назад за шампоана на Редкен, днес подобаващо го оцених. С deep fuel стоя повече от 2 часа, искам да видя докъде ще стигне   Mr. Green

Пресите аз ги отказвам, много ми е слаба косата за тях  Sad. Имам на Тондео с турмалиново покритие и една Тиджи, като втората е ужасно силна. Аз със сешоар си правя перфектно гладка коса, но ми трябва поне половин час

Виви, пробва ли ренаитре, аз си взех 500 мл, и се радвам отново на избора си.

# 544
Люлякова, а какво ще кажеш за пресата с ултразвук и инфрачервени лъчи и сешоар с вградени подхранващи ампули?
Не те ли е страх да седиш по толкова време с deep fuel? Всъщност колко време трябва да се седи с него?
Аз имам доста горчив опит с Joico и повече не си позволявам такива експерименти.  Mr. Green
Сега като си го сложа и спазя оказаното време, нямам никакви проблеми с косата и изобщо не ми става суха или твърда.

# 545
И аз мисля, че циментът ще ти се отрази добре.

Връщам си думите назад за шампоана на Редкен, днес подобаващо го оцених. С deep fuel стоя повече от 2 часа, искам да видя докъде ще стигне   Mr. Green

Пресите аз ги отказвам, много ми е слаба косата за тях  Sad. Имам на Тондео с турмалиново покритие и една Тиджи, като втората е ужасно силна. Аз със сешоар си правя перфектно гладка коса, но ми трябва поне половин час

Как ти се отразява deep fuel? Аз използвах вече 2 дози, но стоях по 10 мин. както е по описание и усещам косата си леко суха в краищата, а е доста добре хидратирана.

# 546
  • Belgium

Лу, ти какво ползваш от серията и какъв ефект усещаш?

Аз ползвам само шампоана Age Densiforce.  По принцип нямам дълги ритуали за косата, дори балсам не ми е нужен освен от време на време. От скоро ползвам един, който не е професионална серия, но ми е добър, защото не ми утежнява косата. Винаги съм смятала, че здравата коса идва "отвътре" - съответно пия витамини за косата, гледам да се храня задравословно и редовно да спортувам. Външната грижа за мен е само допълнение, което разбира се също е важно.

Ефектът от шампоана при мен е по-жилава коса (което и искам да постигна, не обичам да ми е мека), лесно оформяне и постигане на желания обем само с лек сешоар.

# 547
  • в 1001-та нощ
грижата вътрешно е достатъчна, ако не й правиш нищо отвън  Peace

# 548
  • Belgium
Сигурно искаш да кажеш, че е НЕдостатъчна  Laughing

Аз правя и отвън, но ме и трябват много продукти  Peace

# 549
  • в 1001-та нощ

какво е това?  Praynig

# 550
Сигурно искаш да кажеш, че е НЕдостатъчна  Laughing

Аз правя и отвън, но ме и трябват много продукти  Peace

Според мен a.l.e.n.a е искала да каже, че ако не я боядисваш, къдриш, изправяш с преса, то грижата, която ти полагаш е достатъчна, но ако я боядисваш редовно, изправяш с преси, то само с щампоанче и витамини няма да можеш да минеш, независимо колко е добър шампоанът и какви витамини взимаш.

# 551
  • в 1001-та нощ
точно така - исках да кажа, че ако не я тормози отвън с боя, преса .....и т.н. - може само с грижа отвътре и няма крещяща нужда за грижа и отвън  Peace

# 552
  • Belgium
Аз обаче не се изрусявам, нито подлагам косата си на тежко третиране.

Имах период, в който я боядисвах, и пак не ми трябваха маски, това си беше съвет и на фризьорката ми.

На ясно съм, че тук почти всички са с третирани коси и разбира се им трябва стабилна и постоянна грижа на много степени.

Моята коса обаче няма нужда от такава по на сегашния етап.

# 553
  • в 1001-та нощ
еми - това имах предвид  Peace

# 554
Моми4ета,моля ви препоръ4айте ми не6то сре6ти цъфтеж.От иzвестно време косата ми zапо4на ужасно много да цъфти макар ,4е иzполzвам проктер zа коса и кристали. Направо съмс е видяла в 4удо и не zнам какво да правя. Cry

Общи условия

Активация на акаунт