Професионални серии за коса - 12

• 52 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Да, за шампоаните ме интересуваше  Grinning. Но аз си направих поръча от feelunique, за първи път ми е от тях, а именно

Kérastase Resistance Bain Age Recharge Lipo-Replenishing Shampoo 250ml with FREE Mini Age Recharge Masque   
Redken Extreme Deep Fuel 5 x 20ml   
Redken Time Reset At Home Porosity Filler Kit   1   
Kérastase Nutritive Nutri-Thermique Masque 200ml   
Kérastase Age Premium Nutritional Supplement 24 Tablets + 24 Capsules

Междувременно подарих на една жена, която се радва като малко дете на всичко, поомръзнали шампоани и мазилца за коса, а аз се почувствах облекчена, че имам карт бланш за нови покупки

# 616
Някой поръчвал ли е по Интернет от kosa-bg?  Защото на снимките продуктите изглеждат доста добре и се чудя дали и в действителност са така. Моля ви, очаквам бърз отговор Rolling Eyes Simple Smile

# 617
  • в 1001-та нощ
ох ... а днес какво ми се случи ...почти на сила ме измъкнахада излизаме следобед ... уж за малко - в един затворен комплекс до нас.....и о Боже - обръщам се и виждам на една витрина отдлеч професионални продукти....щях да припадна, естествено веднага нахълтах с количката и се залепих....дамата зад щанда скочи веднага, попитах за професионални ампули против косопад и ми бутна Power Repair B- при което аз веднага  онясних, че това не е и каза - "ами другото, което имаме е за боядисана коса" и аз се изхилих - "Ама за преди или след боядисване" и запримига в мълчание ..."Ами за боядисана коса" - става въпрос за Power dose  Laughing Joy Joy Joy Joy Joy

При което й казах, че ще ги взема и случайно видях, че има ампули на Лакме против косопад - взех кутийката и тя ме попита колко......ами всичките - продават се на бройка....питх за лосона на Лакме запреди боядисване и каза, че го няма, но според мен изобщо не знае какво има, защото на лакме имашеи противокосопаден шампоан и аз - изобщо косопад - без да конкретизирам - трябвашеда ме застреля с продукти, а не да ми връчва Power Repair B

Керастаз няма, имаше Лореал, Ламке, Шварцкопф и още други, бях с малкия и бързах, но....как ще се навъртам наоколо вече  Party

Имаше и бои; ако някой се интересува – ще видя за адрес или да го позиционирам на карта за ориентация
  Peace

# 618
a.l.e.n.a  Може ли да споделиш къде е това при вас годе-долу?  Rolling Eyes

# 619
О Боже, а аз си мислех, че само на мен ми се случва да попадам на некомпетентни продавачки  ooooh! Представете си какво щеше да стане, ако беше влязла някоя дама, която изобщо няма представа от продуктите и се довери на продавачката Confused Вместо да ги избират такива, които имат някакво понятие от продуктите или поне да се интересуват, те са назначили хора, които изобщо  не са наясно какво продават и нямат никакво намерение да разберат  Tired
Все пак честито a.l.e.n.a  Hug сега ще ти е много лесно да пазаруваш, а и покрай теб може продавачката и да разбера за какво се ползват продуктите и за каква косата са предназначени  Simple Smile
Люляковa, честито и на теб  Simple Smile Интересни продукти си си избрала.
Аз в момента разглеждам продуктите на Alterna. Някой ползвал ли е техни продукти? Цената им е доста висока и за тази цена трябва наистина да правят чудеса  Laughing Маска от 150ml струва 50 евро.  Simple Smile

# 620
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  Може ли да споделиш къде е това при вас годе-долу?  Rolling Eyes

Манастирски ливади запад - и конкретно комплекса Никми - един затворен комплекс в него (затворен с бариери за автомобили, а за пешеходци - няма проблеми) - горе долу - в района на Билла на бул.България - ако така те ориентира повече, но от другата страна на булеварда и в посока Витоша, не към центъра  Hug

# 621
  • в 1001-та нощ
B & C ,

все ми беше смешно как ги нацелваш такива - ама и ти разбираш много, но вече ми е ясно.....

жената беше загрижена да ми помогне, скочи веднага, но ... newsm78 newsm78не разбира......

но.....аз наистина мога да й помогна   Joy Joy Joy

# 622
Аз в момента разглеждам продуктите на Alterna. Някой ползвал ли е техни продукти? Цената им е доста висока и за тази цена трябва наистина да правят чудеса  Laughing Маска от 150ml струва 50 евро.  Simple Smile
Ползвала съм Cavier Anti-aging blonde shampoo и Cavier Anti-aging blonde conditioner - Не ми допаднаха, а още по повече имайки в предвид цената им. Макар , че в последствие един фризьор в салон в който ги продаваха в БГ ми каза, че не били подходящи за моята коса  Rolling Eyes Косата ми е на кичури, верно че не е много светло русо, но всъщност ако косата ми беше изцяло руса и доста по изтощена, надали по доволна щях да остана.
Ползвах и 2 шампоана от http://www.pureology.com Хидратиращият ми допадна, другият вече не е в продажба. Но и от тях очаквах повече за тези цени.

# 623
Casual, в момента гледам мненията в Интернет за тези продукти и май проблемът не е бил в това, че косата ти е била на кичури.  Thinking Доста недоволни дами са писали, а доволните са много малко.
Цитат
I have now used this product several times with the expectation that it would perform better than Pantene Pro-V. Sadly the results appear to be the same. Considering the cost of the Alterna Caviar Anti-Aging Hair Masque I would recommend you first try the far less expensive Pantene Pro-V before investing in Alterna hair products. It is not that I was unhappy with the Pantene just that I am always looking for the best of hair products on the market. I'll try new ones that come on the market when others give high reviews. That being said, the Alterna product is not a bad product just not any better than Pantene Pro-V.
Определено мисля да се въздържа от изпробването им.  Rolling Eyes
За сега моите фаворити са Kerastase и Joico, но продължавам да търся нещо по-добро  Simple Smile

# 624
 Laughing Laughing LaughingМежду другото и аз от балсама на Pantene, който съм си вземала от Щатите, съм даже по доволна.

# 625
  • в 1001-та нощ
разгледах сайта на Alterna и останах с впечатление, че са скъпи - 1) защото са "органик" и 2) подкрепят филантропски каузи....общо взето май това ги отличава на пръв прочит

# 626
Момичета,знаете ли цената на шампоан Bain de force,маската Ciment anti usure и млякото resistance ciment thermique във вризъорските салони?

# 627
Моля да ми препоръчате шампоан и балсам за косата ми. Дълга, чуплива, не се боядисвам,на 3 ден от измиването в корените ми е омазнена/нямам представа дали е нормално/.Бих искала да си купя и продукт за къдрици, които да не ми втвърдява косата.
БЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet

# 628
Момичета,знаете ли цената на шампоан Bain de force,маската Ciment anti usure и млякото resistance ciment thermique във вризъорските салони?

Шампоаните са по 33-35 лв ,а маските май бяха 76 лв.

# 629
  • Пловдив
Я, да се консултирам аз с Вас.... Simple Smile, косата ми е руса, с твърд косъм, доста непокорна....суха, но не изгорена...накъсана и т.н, разбирайте нормално суха като за руса коса, която изправям със сушоар всяка седмица. Това което искам е...да е пусна малко по-дълга, без да са накъсани краищата и да цъфти. В момента ползвам серията ultra moist shampoo na Alfaparf, маска  от същата серия, както и кристали, за термо защита на Лореал прф. Абсолют рипеар....като цяло съм доволна...е не възхитена Wink.
Мисля да си купя това...за допълнителна грижа http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=1192, това, понеже скоро ще ми свършат кристалите http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=1400, и това за балсам без отмиване...макар да не съм сигурна дали има нужда след като слагам кристали newsm78 http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=1167.
Насочила съм се към Лакме...докато избутам шампоана и маската на Алфапарф, след това мисля да взема някоя серия на Лореал.

Общи условия

Активация на акаунт