Професионални серии за коса - 12

• 52 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
и балсам без изплакване (за целите дължини) и кристали за долната част на дължините - краищата

аз ползвам и двата типа продукти едновременно

# 631
a.l.e.n.a моля те да дадеш по-точен адрес на магазина който си открила !  Praynig

# 632
  • Пловдив
Aлена това ли е ампулата против косопад която си купила http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1334, ползвала ли си я?

# 633
  • Пловдив
Искам да похваля шампоана Loreal  - Age Densiforce. Много съм доволна  Peace . Вече два пъти го ползвам и косата ми се чувства много добре. Незнам дали не е сешоара, който ползвам да си поизсуша косата горе долу, но косата ми си има обем, какъвто не съм имала непомня от кога. Даже и колежките ми забелязаха разлика  Grinning . Този за боядисана коса ми прави твърде лигава и мека косата, но ще си ползвам и него. Определено от двата съм с две ръце за Age Densiforce. Много се чудих дали да го взема, но сега не съжалявам.

# 634
  • в 1001-та нощ
Aлена това ли е ампулата против косопад която си купила http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1334, ползвала ли си я?

ха ха - да, а цената е 5.30 - дори по-малко, като се върна ще снимам кутийката да видите ка изглеждат, в кутийката са 8 бр с накрайника, може да се взимат и по една, аз ги взех всички

още не съм ги пробвала

a.l.e.n.a моля те да дадеш по-точен адрес на магазина който си открила !  Praynig
ще го видя като се върна  Peace и ще го пусна

# 635
  • в 1001-та нощ
Искам да похваля шампоана Loreal  - Age Densiforce. Много съм доволна  Peace . Вече два пъти го ползвам и косата ми се чувства много добре. Незнам дали не е сешоара, който ползвам да си поизсуша косата горе долу, но косата ми си има обем, какъвто не съм имала непомня от кога. Даже и колежките ми забелязаха разлика  Grinning . Този за боядисана коса ми прави твърде лигава и мека косата, но ще си ползвам и него. Определено от двата съм с две ръце за Age Densiforce. Много се чудих дали да го взема, но сега не съжалявам.

до сега само хубави неща се чуват за незо  Peace

# 636
  • Пловдив
Относно ампули за косопад, искам да споделя, че съм супер доволна от едни ампули с коприва, които си купувам от магазини ЗАРА за 1.40 лв. На Лореал не съм ползвала, но миналата и по-минала година ползвах Дюкре и Фито. Ефект не видях, не останах доволна. Отново от ЗАРА си вземам едни ампули на Биофарма, без изплакване с кератин и силикон, също съм супер доволна, а като цена нямаха и 2 лв. Наскоро си взех ампулата от серията Абсолют Рипеър. Въобще не ми оправда окачвания, не бих повторила.

# 637
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a моля те да дадеш по-точен адрес на магазина който си открила !  Praynig

адресът го видях от касовия бон - ул Казбек 59Б, бл.2, виж го на бг мапс като "ул Казбек 59Б" - намира се в чупката на кооперацийка под формата на буквата "Г" и магазинът е на партера - като аптека - изцяло стъклен, продуктите са наредени на витрината и се виждат ясно отвън, който им е свикнал с изгледа.....

до него има кафенета и магазинчета, в чупката има малка градинка със скамейки  Peace

# 638
a.l.e.n.a, то човек не знае да плаче ли, да се смее ли  Joy

Аз съм станала претенциозна много на тема обслужване, но всички трябва да бъдем такива   bouquet

За абсолют рипер ампулата аз съм категорична, че това е ампула с мигновено действие и ефект и направо не вярвам как някой е останал недоволен  Grinning Но разбира се нормално е не всички да мислят като мен, защото косите ни са различни

mamaden, олиото не съм ползвала, но имам кристалите и балсама без изплакване, който между другото е няколко нива над хидра рипер спрея на лореал, който хич, хич не струва за мен ... Кристалите не са тежки, имат няколко вида силикон, много добре ми се отразяват

За шампоаните на Керастаз мисля, че са дори 38 лв, от feelunique пристигат с безплатна доставка, излизат към 27-28 лв, не съм смятала точно, но доста от тях имат и малка масчица, което е идеално за проба.

mmss, смятам, че на третия ден е нормално косата да се омазнява и можеш да я миеш, а предполагам по краищата е по-суха и затова трябва да се погрижиш за тях. За да са ти меки и оформени къдриците трябва да се ориентираш към маска или балсам без изплакване на кремообразна основа

От Алтерна съм ползвала шампоана за руса коса, който ми излезе над 50 лв, но пусто любопитство. Ами хареса ми много шампоана, за мен е луксозно изпълнение, но май не бих повторила, както и не са ми в интерес да пробвам други техни продукти.

http://www.lookfantastic.com/hair/alterna/shampoo/alterna-anti-a … hampoo-250ml.html

# 639
  • Пловдив
Относно ампули за косопад, искам да споделя, че съм супер доволна от едни ампули с коприва, които си купувам от магазини ЗАРА за 1.40 лв. На Лореал не съм ползвала, но миналата и по-минала година ползвах Дюкре и Фито. Ефект не видях, не останах доволна. Отново от ЗАРА си вземам едни ампули на Биофарма, без изплакване с кератин и силикон, също съм супер доволна, а като цена нямаха и 2 лв. Наскоро си взех ампулата от серията Абсолют Рипеър. Въобще не ми оправда окачвания, не бих повторила.
Мисля, че се сещам за кои ампули с коприва говориш...може и да пробвам, макар че косопада при мен не е силен, по-скоро сезонен Rolling Eyes, имам си такива два месеца в годината на по-интензивен косопад..предполагам, че един вид "подменяне" на косата.

# 640
Момичета,знаете ли цената на шампоан Bain de force,маската Ciment anti usure и млякото resistance ciment thermique във вризъорските салони?

Шампоан 38 лв., маската Ciment anti usure - 57 лв., термичния цимент - 45 лв. Толкова бяха през август, тогава купувах от салон, дано не са ги вдигнали  Mr. Green Crazy

# 641

mmss, смятам, че на третия ден е нормално косата да се омазнява и можеш да я миеш, а предполагам по краищата е по-суха и затова трябва да се погрижиш за тях. За да са ти меки и оформени къдриците трябва да се ориентираш към маска или балсам без изплакване на кремообразна основа

Да аз си мия косата на 3 -4 дена.Моля да ме посъветваш кои продукти да си купя Praynig

# 642
От Алтерна съм ползвала шампоана за руса коса, който ми излезе над 50 лв, но пусто любопитство. Ами хареса ми много шампоана, за мен е луксозно изпълнение, но май не бих повторила, както и не са ми в интерес да пробвам други техни продукти.
http://www.lookfantastic.com/hair/alterna/shampoo/alterna-anti-a … hampoo-250ml.html
За същия шампоан писах и аз. Не е лош продукт, но не е и нищо възхитително - особено за цената си.

Моля да ми препоръчате шампоан и балсам за косата ми. Дълга, чуплива, не се боядисвам,на 3 ден от измиването в корените ми е омазнена/нямам представа дали е нормално/.Бих искала да си купя и продукт за къдрици, които да не ми втвърдява косата.
БЛАГОДАРЯ ВИ  bouquet
Това ми е мерак да си мия косата на 3-4 дена  Simple Smile
И аз също като Люлякова мисля ти е нужен продукт за къдрави коси.
Мисля , че може да останеш доволна от този продуктЛис ултим серум за блясък и мекота

# 643
Iliana_, La mademoiselle много ви благодаря! newsm51
Утре отивам да си ги купя,че косата ми е много зле Sad

# 644
Момичета,знаете ли цената на шампоан Bain de force,маската Ciment anti usure и млякото resistance ciment thermique във вризъорските салони?

Шампоан 38 лв., маската Ciment anti usure - 57 лв., термичния цимент - 45 лв. Толкова бяха през август, тогава купувах от салон, дано не са ги вдигнали  Mr. Green Crazy
Ха ,в Русе значи са по-скъпи .Термичния цимент със сигурност е 55 лв.

Общи условия

Активация на акаунт