Професионални серии за коса - 12

• 52 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
минавам само да отбележа че пробвах всичко което си бях взела на редкен - кат протеина, маската ол софт, шампоана и балсама з руса коса и един спрей за термична защита и съм супер възхитена от всичко, това е моята козметика за коса, няма да се заричам но надали скоро ще взема нещо на керастаз повече Tired

# 646
believe, антивирусната ми разпозна страницата, която си посочила като троянски кон.
cvetommira,благодаря, че сподели  Hug

Енджиел, при мен е точно обратното. Аз съм много по-доволна от Kerastase, но спреят за термична защита на Redken и на мен много ми хареса.  Heart Eyes

И аз днес си получих няколко нови продукти, но ще пиша за тях, като ги изпробвам.  Simple Smile

# 647
за мен извода е че за обезцветявана коса, която държа да отбележа не бе изтощена въобще от въпросното обезцветяване, керастаз ми идват слаби Rolling Eyes

# 648
  • в 1001-та нощ
за да не се връщам назад - какво на Керастаз си ползвала?

# 649
Може ли линк към спрея за термична защита на Редкен.

# 650
Може ли линк към спрея за термична защита на Редкен.
Това е моят спрей - Iron Silk 07

Интересното е, че в страницата на Douglas са написали, че този спрей защитава косата до максимум 200 градуса, а почти всички преси се нагряват до 230 градуса.

# 651
  • в 1001-та нощ
аааааа .....неееееее, съвсем не всички, може би най-новото поколение масово са така .....

моята е до 200 градуса (февруари 2010г професионална), но аз и съм избягвала да ползвам най-високата степен - може би има смисъл за по-дълъг кичур, защото - докато минеш до края ....си е време

изобщо - тази най-висока температура ми е малко свръх и ненужна - като реклама за постижение, но без реално висока потребителска стойност - кой иска косата му да ври отвътре в пресата

освен товаможеш да си нагласяшна колко градуса - така, че спрейчето си е добре и вероятно за разумни професионалисти  Peace

# 652
  • Пловдив
Оххх, тази Златна рибка, знам си аз че като ходя в офиса им, трябва да отивам с точно приготвени пари...и никога повече Laughing. Взех от това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1334, смятам да ги пробваме и аз и мъжа ми..превантивно, по-скоро при мен за сезонен косопад. Нямаше от Renew C и взех да пробвам това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=1192, изглежда доста по-рядко от Лореалските масла Thinking, иначе Renew C са ми любими. Помирисах това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=1167, и направо се влюбих в миризмата Hug, нещо като на цитруси...много ми допадна. Взех и мостри от шампоан и маска за суха, боядисвана и матиращ.
Все пак моята сума беше доста по-скромна от тази на мацката преди мен, тя купуваше само Керастаз и плати 380лв Rolling Eyes, признавам че косата и изглеждаше много добре Peace.

# 653
a.l.e.n.a, нищо не разбирам от ново и старо поколение  Blush Аз от скоро се заглеждам по пресите и всичките,които съм гледала нагряват над 200 градуса.  Crazy На една преса дори прочетох, че препоръчителната температура била 230 градуса  #Shocked - при тази температура се изправяла косата най-добре. Много ме дразни, когато на кутиите пише max. 230 градуса, а нищо не пише за минималната температура. Мен лично ме интересува минималната, а не максималната заради маската на Revlon. Моята преса има 3 степени, но нито на пресата има обозначено коя степен колко градуса е, нито в упътването намерих подобна информация и трябваше да търся информация от интернет.  Rolling Eyes
На термозащитните продукти също доста често няма информация за температурата до която предпазват косата, а това е много важно.
В упътването на Ciment Thermique пише до 180 градуса. За Iron Silk 07 прочетох от интернет, че бил до 200 градуса.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 12:52 от B & C

# 654
на керастаз съм ползвала шампоан, маска и термомляко от оранжевата серия, от зелената против накъсване шампоан и антиусурето (от което не забелязвах никакъв ефект), ампули от тази серия и термичния цимент са ми слагали в салон, също така термичното мляко и кристалите от розовата серия, от кристалите имам още и си ги ползвам. също така серума от нощната серия.

спрея на редкен който имам е този
http://www.feelunique.com/p/Redken-Spray-Starch-15-150ml

пратиха ми и малки опаковки на това, прави страхотен обем но е като гел и то доста гъст, аз не съм свикнала с такъв продукт за издухване и го оставих за специални случаи
http://www.feelunique.com/p/Redken-Blown-Away-09-150ml

е сигурна съм че всичките тези продукти на керастаз са допринесли косата ми да е в блестящо състояние въпреки всичкото третиране, но все пак с редкен наистина косата ми изглежда страхотно и все едно въобще не е третирана.
за пореден път се убеждавам че американската козметика е доста по-напред от европейската.

.
отосно термичните млека на керастаз за мен са слаби -- на мен за сешоара ми идват слаби, не мога да си представя как защитават от преса

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 20:04 от Енджиел

# 655
  • в 1001-та нощ
момичета, днес цял ден "танцувам"  newsm76 Two Hearts Heart Eyes  bigdance2  ura newsm18 newsm18  Party Time  costumed034 Tada - случайно открих, че ми е поникнала нова коса - и то много - толкова се фрапирах и изненадах, че .....

след като се суших, забелязах гледах как странно ми израстват "корените"  около слепоочията -някак косата там много ми залепнала за скалпа - вторачих се да я вдигна - помислих, че има продукт и "О, Чудо"- това са малки косъмчета, които четката не е хванала - някъде сантиметър и половина....

аз все гледам за стърчащи бебета между корените на темето – а то къде било, но после видях и на темето))))

много се радвам и съм обнадеждена.....от повече от година правя какво ли не - да има повече коса на единица площ.....преди месец-два си спрях и витамините за бременност/раждане, спрях лосионите (ежедневни за косопад), минах само на ампулите на Ева - и то само след къпане......

…и в последния месец се появи косопад - преди това поне нямах никакъв косопад, просто по-малко косми .....и тоя косопад - направо ме отчая – какво излиза – докато се грижиш всичко е ОК и само да спреш….и хайде….

отдадох го на сезонността и това, че тъкмо е време след раждането за косопад … предположих, че с мерките съм го задържала и сега си наваксва

дори генерално обмислях, че хормоналният косопад може да се бори- със средства, които  блокират ензима, който го провокира - докато отмине хормоналната буря …..

сега вече не знам какво да мисля, вероятно е така –ще продължавам да експеримнтирам (на продуктите за мъжки – косопад – пише, че се ползват ….”завинаги”), но малките косъмчета ме радват Wink)))

личното ми заключение е, че при очакване да има обстоятелства за косопад – превенцията трябва да е преди да са се случили да продължи до след очаквания срок да отшуми, не бива да се мисли- „ами то има такава причина ще мине” ….

mamaden,

аз тези ампули ги ползвам в момента – но от аптека Wink))), а за балсама тук имаше чудни отзиви и аз съм го вдигнала на мушка за след време  Hug

B & C ,
азнали съм виждала само моята преса, но тя е професионална - на нея има потенциометър, от който нагласяш градусите - от 140 до 200

Енджиел,
странно е Керастаз да не ти действат добре, но може би конкретните продукти не са били за конкретните нужди или не са били поставяни правилно; особено зелените при мен имаха силен осезаем ефект - а старите май са имали особена техника на слагане, за да действат - може от това да е било

много ми е интересно това за издухването - трябва да взема да пробвам- такова нещо нямам - поне ще е нещо ново, няма да е грях, като още една маска Wink))

П.П Редкен - нали сапак на Лореал - или лабораториите са им в САЩ?
Аз си мислех, че всичко идва от едно място. newsm78

# 656
Redken в момента е собственост на Лореал, централата е в Ню Йорк. По произход си е американска, като единия от създателите й е легендарния Jheri Redding (на който всички трябва да се кланяме тук, защото той е измислил балсамите, също така той пръв слага витамини в продукти за коса и балансира phто)
Керастаз също е собственост на Лореал, но централата е в Париж. По произход са си френска марка.

Джойко примерно също си е по произход американска, но в момента е собственост на Шисейдо (японска).

Да, особено в последно време тенденцията е компаниите да бъдат изкупувани от големи конгломерати и всичко да е част от компанията майка, но те до голяма степен остават автономни, с напълно автономни центрове за иновации и т.н. Иначе самите суровини идват от ограничен брой производтвени цехове но то всички козметични пазаруват от тях,не само в рамките на една компания, доставиците на суровини са едни и същи. Но дори и вътрешните марки на Лореал (не тези закупени в последствие) са си автономни и се рaзличават.

# 657
  • в 1001-та нощ
MissNellie ,

я кажи какъв е хитът при теб сега Wink )) напоследък много се скатаваш  Embarassed Embarassed Embarassed Hug Praynig Peace  bouquet  bouquet

# 658
ХИхихих, не се скатавам, ТЕСТВАМ  Mr. Green Изпробвам няколко нови неща, някой са споменавани в тази тема, някой не, 2 от тях като тип продукт са напълно нови за мен и преди не съм ползвала нищо подобно, та да си затвърдя впечатленията и ще има дълъг - предълъг пост от мен, чак няма да ви се чете Hug

# 659
  • в 1001-та нощ
аааааааааааа  Hug Hug Hug добре Wink))) чакаме   bouquet  bouquet bowuu

Общи условия

Активация на акаунт