САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 53

• 52 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря  ти, но той е 35/ 20 и поръчката ми се увеличава с 5 евро Sad

# 616
Ако някой варди код 50121- активен е. С него се намаляват тези пуми:
Ама толкова съм влюбена в тях, особено откакто видях едно близко дете да прохожда с такива, чуднички! Майката не беше доволна обаче, че се очукали и не били практични за такова малко дете. Ох, много са сладкиииии!

# 617
  • До хладилника, който обичам
Бу, 7181841  Peace
Размер 162 ми го дава наличен след 4 седмици  Tired Вчера цял ден го дебнах и нищо  Confused
Това са детските, аз се отказах да дебна, като чета колко е зор Laughing Търся референтен от каталога за бебешкия пума, с надежда да се намаля от код  Thinking че сега е на 30Е, което му е много.
Ама много странно добавен от каталога не се намаля, а само от сайта, и то над размер 86, по-малките не се намалят Peace

http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon.aspx?productid … =1&pos=16_n_n

Пумата се намалява от сайта. Размер 81 см. май никой не успя да го намали.В намаленият каталог излиза с цена PRIX VERT.
Тедичка, с кой код се намалява от сайта? Превъртях от албума на Ева доста кодове, най-много постигнах -20%, вместо сегашното -10% с кода за сак с феи Thinking Убягва ми нещо явно.

# 618
  • София
Бу,ако Пумата е размер 86,94 или 102 за 34.40Е се намалява  на 14.40 Е с код PGKLM без да се добавя нищо.

# 619
  • До хладилника, който обичам
Жива да си. Уви, трябва ми размер 1 година или 1,5, т.е. 74/81, които не се намаляват Rolling Eyes

# 620
Момичета искам да направя първа поръчка от нов профил,но не ми се получава с кодовете за нов клиент.Много бих искала да поръчам една мп4 за моя син.Ще съм ви благодарна за помощ

# 621
Бебешкия адидас за да се намали направо от сайта ли трябва да се сложи в коша.Направо ме омотахте с тези каталози Mr. Green

# 622
  • София
Бебешкия адидас за да се намали направо от сайта ли трябва да се сложи в коша.Направо ме омотахте с тези каталози Mr. Green

Да , от сайта !

# 623
Някой успя ли да плати ?

Пробвах през два браузъра - не става и не става  Tired

# 624
  • София
аз успях с картата
влизах - излизах от акаунти, в браузъри, РС-та  ... и накрая стана - директно с картата - през Операта

# 625
И аз успях  Grinning

# 626
  • София
На някой да му работи този код 33316 -25/39
Много бих искала тази жилетка, но не знам как мога да намаля цената, или въобще не бих могла
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-long-style-militaire.aspx?pr … =6&pos=20_n_n

# 627
  • Варна
Не можеш да я намалиш PRIX ROUGE e.

# 628
  • София
Благодаря! Много жалко  Sad

# 629
Намалих този лот детски джинси за малък гарсон на 8,11 - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours-bebe-garcon-(lot- … e=1&pos=3_n_n

Реф.№ е 4955900, код RDF30.

В сайта джинсите са shopping prix, но в снимания каталог на Мама Евинка този момент са го изтървали  Wink

Общи условия

Активация на акаунт