LaRedoute.fr - 173 - Всичко за поръчката!

• 36 823
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Е, как така??? Винаги съм плащала с pay pal, а сега ми дава само разни номера на карти да въвеждам. Помагайте  Praynig Praynig Praynig

# 376
Ами няма... от вчера няма Пейпал.
Като/ако го пуснат - тогава.

# 377
Ako някой е на зор за момичешкия Адидас 162см в момента е наличен по  реф. номер.

# 378
  • София
Ами няма... от вчера няма Пейпал.
Като/ако го пуснат - тогава.
Как плащате- на мен не ми приема и картата /ВизаЕлектрон_дебитна ЦКБ/
обикалям всички РС-та и неще и неще

# 379
Много мами чакаха за синя пума 86, в момента я има, действайте Simple Smile, и аз сега я поръчах, но много  странно уж за 14, 40 без доставка, а в суивито имам сумата с доставка, дали ще ми дръпнят цялата сума, ще е много некоректно newsm78... А, сега видях назад, че други мимичета са като мен, но не са им дръпнали за доставка, супер, дано така да стане!
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324155443&am … =2&pos=62_n_n
Tези момчешки кецове са налични, поръчах 25, изглеждат супер

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 08:30 от fanagoria

# 380
Добро утро!Това елече някой поръчвал ли го е    http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-a-capuche-am … e=5&pos=9_n_n ?Има ли го в намаления каталог и ако може рефер.номер  Simple Smile

# 381
Много мами чакаха за синя пума 86, в момента я има, действайте Simple Smile, и аз сега я поръчах, но много  странно уж за 14, 40 без доставка, а в суивито имам сумата с доставка, дали ще ми дръпнят цялата сума, ще е много некоректно newsm78... А, сега видях назад, че други мимичета са като мен, но не са им дръпнали за доставка, супер, дано така да стане!
Eдва ли ще ти начислят доставка! И при мен така се получи, но и да искат няма да могат да си изтеглят още 6Е, защото нямам толкова пари в картата си, а щом е минала поръчката, значи наличността  им стига.

# 382
  • София

Добро утро !
Много бързо свърши!Не можах да се доредя ! Simple Smile

# 383
  • До хладилника, който обичам
Ето реф. номер от хартиения каталог-
Jogging bébé garçon  PUMA  Ref :7518595
В момента като се опитам да го добавя,пише,че е наличен 102№,но го огражда като изчерпан... Rolling Eyes
Eva, не ме убивай на място, дай ми реф. на женския анцуг, моля те  Praynig

Не знам колко от вас видяха едни кафеви кожени балерини с връзки около глезена, които се появиха веднъж на 5Е - взех си 40 номер, че само такъв имаше (нося 39). Вчера ги взех от пощата - станаха ми точно и са страхотни. Много добро попадение, особено предвид вида им на снимката, който беше малко странен.

# 384
  • Бургас
Бу, 7181841  Peace
Размер 162 ми го дава наличен след 4 седмици  Tired Вчера цял ден го дебнах и нищо  Confused

# 385
  • До хладилника, който обичам
Бу, 7181841  Peace
Размер 162 ми го дава наличен след 4 седмици  Tired Вчера цял ден го дебнах и нищо  Confused
Това са детските, аз се отказах да дебна, като чета колко е зор Laughing Търся референтен от каталога за бебешкия пума, с надежда да се намаля от код  Thinking че сега е на 30Е, което му е много.

# 386
Бу, 7181841  Peace
Това са детските, аз се отказах да дебна, като чета колко е зор Laughing Търся референтен от каталога за бебешкия пума, с надежда да се намаля от код  Thinking че сега е на 30Е, което му е много.
Ама много странно добавен от каталога не се намаля, а само от сайта, и то над размер 86, по-малките не се намалят Peace

# 387
Бу, 7181841  Peace
Да сега така го дава, но  имаше в наличност преди час и нещо, защото го поръчах и после пак го добавих в кошницата- не ми го огради веднага като изчерпан или наличен след н- седмици.Няколко пъти рефрешвах кошницата и си беше наличен.

# 388
  • Бургас
Може ли реална снимка на комлекта адидас с реф.номер 718 2287, ако някой вече го е получил.

# 389
  • София
Успях да платя с картата си - не през Пейпал.
Потвърдих плащане 17.60, но в Suivre mes commandes- ми излиза  че съм платила23,55 €
Колко съм платила в действителност?
Моля някой да ми обясни какво става - четох че има проблем с плащанията

на имейла ми пристигна файла с поръчката:
там е  - Total articles (prix initial) 36,00 €   
... ........................................................................................... ........................... .....
  Réduction  - 20,00 €   
... ........................................................................................... ........................... .....
  Participation forfaitaire aux frais de traitement 1,60 €   
  Total Réglé  17,60 €   

Общи условия

Активация на акаунт