Февруарските бебета растат и през месеца на любовта те ще се родят!Февруари 2011

• 28 553
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
и аз май клоня към този вариант, а и сега видях в оптималните срокове за изследвания записани в сайта и, че се вмъква и 23тс г.с., тоест няма да съм минала границата  Party 10х мами  Hug

# 76
Здравейте! Честит празник и от мен!
На мен днес ми е много чорляво и не знам защо. Май не се чувствам много добре, надявам се да не е някой гаден вирус!  Praynig

# 77
Моля,препорьчайте ми каде да ида на 3Д вьв Велико Тьрново и знаете ли колко пари струва?

# 78
  • област Варна
Аз се сетих да питам още нещо за дрешките. Бодитата, които ми подариха са от 24 размер на горе. Има само едно с дълъг и едно с къс ръкав 22 номер. Има ли смисъл да купувам още 22 размер или да видя първо бебо към какви килограми клони и тогава да му мисля? Пък и да се роди 3 кг дали ще му е неудобно да е направо със втория размер?

# 79
Аз се сетих да питам още нещо за дрешките. Бодитата, които ми подариха са от 24 размер на горе. Има само едно с дълъг и едно с къс ръкав 22 номер. Има ли смисъл да купувам още 22 размер или да видя първо бебо към какви килограми клони и тогава да му мисля? Пък и да се роди 3 кг дали ще му е неудобно да е направо със втория размер?
чак пък да му е неудобно. На нашия пазар рядко се намират размер 22 сигурно, защото раждаме големи бебета Grinning
На една приятелка бебчето се роди 2кг и 200гр. и на милото как му стояха дрехите Mr. Green загащваше му ританките до под брадичката, ама нищо му нямаше само беше малко смешно Laughing

# 80
Привет и от мен!

Докато се усетя и сте преполовили новата тема (благодарности на Лолита в тази връзка   bouquet). Сигурно става така и защото нашите бойни редици нарастнаха значително. Е, има да гоним януарките, които вече наброяват 148 мами, но пък още водим мартенки (83) и априлки (89).  Grinning

Аз имам час за ФМ в 21 седмица, също и за кардиолог в 22 седмица. Не знам дали ЕКГ-то е задължителен преглед, но няколко мои раждали познати ми препоръчаха да отида. Всъщност моята наблюдаваща лекарка беше тази, която прояви инициатива и ме записа още миналия месец.

Бира с таратор, ще се радвам да споделиш дали бележките на вратата на съседката вършат работа. Ние се нанесохме наскоро в апартамента ни и се оказа, че съседката ни отгоре е една глуха баба, с която не мога да излезна на глава. Първоначално ни озвучаваше всяка нощ до към 1-2 часа. Най-накрая една нощ успях да я накарам да ми отвори и й вдигнах скандал, след който се "смили" над нас и вече ни дъни радио Хоризонт всяка вечер само до към 23ч. И сутрин в 07:30 се почва наново. ooooh! Не мога да се оправя с нея, остава ми само успокоението, че февруари месец ще й го върна (+ на още няколко невинни и нищо неподозиращи други съседи)  Mr. Green

# 81
бебоците порастват с такава скорост, че за най-малкия размер не виждам смисъл, Стефан беше 2810г и 49см и сме взимали размери за 3 месечно. Сега 87-88 см, което е повече от за възрастта му, като цяло ми дърпа все на височина иначе не е пълен, а бг кройките са за по-дебели и нисички бебета  Grinning та взимахме по-големи де  Crazy

Lily_G аз говорех за кардио, който гледа бебето, не мен, за фетална ехокардиография, иначе за нас, предполагам само ако има проблем  Peace
хахахах сега допрочетох за бабата - то се чува главно отгоре надолу, ти като си на долния етаж едва ли ще чува бебето, имайки предвид, че видимо е глуха. Има право до 22 часа да вдига шум и май от 6 сутринта, и аз имам откачени съседи, хем сме в къща и като започнат да заваряват, режат и т.н. откачам и 1 дядо през 1 място, целия квартал слуша хоризонт, той на двора го надънва...

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 14:31 от беба

# 82
  • София
беба ,аз първо съм на ФМ при моята доки, и после имам час при Томова за ФЕхоКГ и се падам  21 седмица .Би ли ми разказала поточно как протича самия преглед .

# 83
Здравейте момичета Simple Smile
Извинявам се на всички, че не можах да пусна новата тема, но съм при нашите, а тук доста трудно става свързването с итернет. Трябва да разхождам лаптопа от единя до другия край на терасата докато реши да се върже. Щях да пращам смс на Беджолина, за да я пусне вместо мен, но не ми остана време. Въпреки това гледам и без мен сте се справили, така че няма за какво да се притеснявам.
Поздрави от мен, бебо и слънчев Плевен Simple Smile ще се включвам от време на време, за да ви следя Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 14:52 от Fantasy_Girl

# 84
беба ,аз първо съм на ФМ при моята доки, и после имам час при Томова за ФЕхоКГ и се падам  21 седмица .Би ли ми разказала поточно как протича самия преглед .

аз на ФЕхоКГ не съм била при нея, само на ФМ! Сега мисля за екг-то, ако се налага да ми го прави. За ФМ разглежда всичко по бебето и ти говори през цялото време, брои му пръстчетата, гледа и сърцето, колко камери и т.н., бъбреците, пола, гръбнака, всичко, просто през цялото време ми обясняваше, където възникна проблем - с хидроцелето пак ми обясни подробно, какво е това, посъветва ме кога да го заведа на специалист, за бъбреците например ми каза, 4е има увеличени легенчета, което е нормално до раждането и така, доста време беше, може би 20-30мин, таткото беше с нас и на него му обясняваше. Много мила жена и най-вече специалист с дълъг опит  Peace

за нея пише следното - Доц. Томова за първи път в България въвежда феталната ехокардиография през 1986г.
Има 23 годишен опит във феталната ехокардиография и феталната морфология.  - За мен това е достатъчно, за да и се доверя.

# 85
Здравейте!

Влизам само да поздравя една малка принцеса Корнелия/на Стани-87/,че вчера е била именничка.

Желая й здраве щастие и много детски усмивки!  bouquet baloni baloni

Весел ден на всички!

# 86
Искам да се похваля, че след 2 х  stork-boy stork-boy най-после ще си имаме stork-girl!
Дано наистина няма грешка, защото толкова отдавна си мечтая за момиченце.

Иначе лекарката ми се накара, че не съм ходила на БХС и бях принудена да отида на късния. След колко време е нормално да излязат резултатите в интернет?

Относно необходимите стоки, се сетих, че най-полезното нещо, което аз съм имала беше ластичния колан, но съм го загубила. Имате ли представа къде продават? Моят не знам откъде се беше взел, някой ми го беше дал отдавна, но вече го няма.

# 87
Kremena_Mama честита девойка. Сигурно е голяма радост след две момчета да имаш малка принцеса Heart Eyes
Резултатите от БХС на мен ми казаха 4 работни дни, но аз проверих след три и бяха излезли.

# 88
  • София
Някой знае ли колко струва БХС в Токуда?

# 89
Кремена мама  Hug Hug Hug

Страхотна новина!!!!

Общи условия

Активация на акаунт