Февруарските бебета растат и през месеца на любовта те ще се родят!Февруари 2011

• 28 553
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Evridika, на мен миналия път докторката ми обясни, как трябвало първо да си сложа тампон и след това да дам урина и то от къщи да си я нося, за да не се замърсявала с клетки. Така или иначе аз не я послушах, мислих да дам на другия ден, но пък от лабораторията ме обедиха да дам така, защото всички мами така давали и да моята също имаше парцалчета.
Момичета днес станах и си мислех колко ми е хубаво, като не ходя на работа  Embarassed , но пък започна да ми доскучава.
Вчера докито ми помогна да стана, с тоя търбух, а онзи ден в мола се разхождаме в кенвелото и аз обяснявам на милото леле как ми се сяда и една продавачка, като се впрегна-ама елате, тук в съблекалнята поне за малко. Е поне си отдъхнах.  Whistling
Аз също погледнах в продавалника за скрин и гардеробче.
Купих си нагревател на канпол за 30 и няколко лева.

# 616
loryn аз от вкъщи я носех стерилна урина, слад като си направих тоалет, не знам дали са някакви външни клетки или са от самата урина. Ще видя в четвъртък. Мерси за успокоението Hug

# 617
  • София
Evridika, и аз съм така с течението. Постоянно и обилно, омръзна ми.  А за белите неща в урината и аз имах такива, но сега ги няма. Незнам на какво се дължат. 

# 618
Еvridika  Hug дано е наред. Вчера докито не ме премери  Embarassed и по-добре аз съм вече с 7.5 кл. отгоре. Вчера го питах за изследвания на кръв и урина, но той ми каза, че нямало в момента смисъл, защото съм настинала. В момента имам херпес на устата и до вчера температура  ми каза, че по-добре било за бебето да си взема лекарство отколкото без нищо.

Момичета нали ви казах, че онзи ден бебето го почувствах как се обърна,  Party вчера като го гледахме, не беше надолу с главата, а напречно- наистина се е обърнало, много е шугаво, ама има и на кой да се метне.

# 619
Да споделя и аз за парцалчета в урината. Когато си правих изследвания и аз имах и в самото изследване пишеше "масово епителни клетки". Когато попитах док за това той каза, че е съвсем нормално и че това е защото лигавицата се почиствала.

Пуснала съм заявка за членство в групата във Фейсбук. Името ми е Ива Иванова.  Hug

# 620
Добро утро!

Минавам да ви се наоплача....  Confused
Снощи пак се обади плексита, но много остро ме стегна и направо не се търпеше.... Не можех да лежа, камо ли да спя... Едвам дишах от болка... Мъж ми ме раздига в 3 и половина да ходим на спешен кабинет, да видим како могат да ми кажат.... Еми казаха плексит, и ми наизписаха Ефералган и Волтарен за мазане....  ooooh!
После с 2 фармацевтки се карахме посред нощите, че ми вдигаха гири, и накрая дадох 15 лева за неща, които днес моята ЛЛ изрично ми забрани....  Tired
Поне си взех болничен до края на седмицата и отивам да си търся хомеопатичен крем с Арника...

Много е гадна тая болка...  Sick

# 621
  • София
Бира с таратор, дано бързо премине тази болка...
До момента аз съм имала едно изследване на кръв и урина от ЖК - и не помня вече колко съм си платила понеже има проблем. Имам и една микробиология - лично настоях за нея, но ме предупредиха, че по здравна каса имам право на точно две микробиологични изследвания за цялата бременност, така че сама да си преценя дали да го правя сега или не  ooooh!. Иначе изследванията за спин, хепатит и васерман са безплатни, поемат се от касата - при мен пък точно те бяха абсолютно излишни, защото тъй или иначе ги правих за сватбата, но никой не ме попита. Малко по-късно пак ще пробвам да се присъединя към групата във ФБ - този път ще внимавам много да е от моя си профил  Joy.

# 622
Биричке, дано скоро се оправиш  Hug

Бенджи - аз от както разбрах, че съм бременна и вече се "оглеждам" за модел количка, оказа се много по-сложна работа, отколкото съм си мислела...някои ми казват - не си струва много пари, колко се ползва - максимум година..но аз не съм на същото мнение - не искам да е скъпа на всяка цена, аз също съм си направила една цена, която мога да платя, но предпочитам да е модел по-висок клас, и никой не може да ме убеди, че тези колички не са по-качествени и удобни за бебето  Naughty Вече съм на мнение, че може втора ръка по-висок клас количка за сумата, която бих дала иначе за Кенгуро или Чиполино например...

# 623
Оле, момичета! Немога да ви изчета! Мнооого сте писали. Но утре нали е почивен ден, каква ми е работата ще чета Simple Smile
Стискам палци, за който има нужда  Praynig

# 624
Биричке, дано скоро се оправиш  Hug

Бенджи - аз от както разбрах, че съм бременна и вече се "оглеждам" за модел количка, оказа се много по-сложна работа, отколкото съм си мислела...някои ми казват - не си струва много пари, колко се ползва - максимум година..но аз не съм на същото мнение - не искам да е скъпа на всяка цена, аз също съм си направила една цена, която мога да платя, но предпочитам да е модел по-висок клас, и никой не може да ме убеди, че тези колички не са по-качествени и удобни за бебето  Naughty Вече съм на мнение, че може втора ръка по-висок клас количка за сумата, която бих дала иначе за Кенгуро или Чиполино например...

И аз така се оглеждам и се спрях на една определена.
Влязла ми е под кожата и писах във всяка обява за тази количка . Но понеже държа и на коша за новородено не случвам на обяви или ще е количка със столче за кола или коша за новородено вече е продаден и такива работи.  

Биричке, бързо да се оправяш от този плексит, че не си е работа.

# 625
Не помня дали съм казвала, но да кажа  Grinning Мариян към годинката откзаваше да се вози в количката, но към година и половина я преоткри и пак си я ползвахме. Плюс това и като е по-голямо 2-3 год. пак може да се вози при по-дълги разстояния /без кола/ съчетано с пазаруване  Wink Така, че момичета, щом имате възможност, купувайте си хубави колички  Hug

# 626
Бенджи, ми то не е задължително да си вземеш коша и летния вариант от едно и също място - може комбинация, даже мен ме посъветваха различни светове количка и кош да си взема- така все едно си с две колички  Laughing

# 627
Бенджи, ми то не е задължително да си вземеш коша и летния вариант от едно и също място - може комбинация, даже мен ме посъветваха различни светове количка и кош да си взема- така все едно си с две колички  Laughing
Дам и аз така мисля, просто по-рядко се срещат кошове за тази количка.
Записах се и в обяви за други колички, като питам дали разделят лота и дали продават само коша, та да мога аз да си ги комплектовам, защото знам, че на тази марка си пасват кошовете.

# 628
В крайна сметка имаме за щастие много време на разположение, накрая всеки ще намери количката, която е за неговото бебе   Heart Eyes

# 629
Искам и аз да се оплача каква съм бабичка!  Sad От няколко дни насам ми се случва като съм наведена си обувам обувкитеи като се изправя и една остра, отвратителна болка ме реже по средата на гърба на гръбначния стълб. Чувствам го сякаш нещо се прищипва....Отвратително е... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт