/.За 4D-то, цената е 65лв. без запис и 75лв. със запис.
Раждането,... моя приятелка ражда там и абсолютно нищо не е плащала под масата или пък за долълнителни глижи или внимание. В обявените цени си влиза всичко за бебока и майка му

/.
/.
Не ми се спори, не знам какво целиш? Като не си доволна се местиш на друго място. Или както ти писах си казваш на лекаря или на акушерката, какво не ти харесва. Затова сме на това дередже, защото българина умее само да мрънка, ама под носа си.

Никой нищо не ми е искал, нито ми е намеквал по какъвто и да е начин, че очаква нещо от мен
Имам няколко приятелки раждали също при моята лекарка и те направиха така от благодарност и по собствено желание, без някой да ги е карал или намеквал затова
Абсолютно никой когото аз познавам никакви пари не е доплащал и каквото е давал като подарък е било по собствена инициатива!!! 
При мен нямаше разминаване с цените които ми взеха и които са обявени в ценоразписа им.С тази разлика че моя лекар вместо да ми вземе почти хиляда лева за махане на миомен възел ми взе само 200 лева.Аз съм от доволните

При мен нямаше разминаване с цените които ми взеха и които са обявени в ценоразписа им.С тази разлика че моя лекар вместо да ми вземе почти хиляда лева за махане на миомен възел ми взе само 200 лева.Аз съм от доволните