Няма смисъл да спорим,темата не е за това
Няма смисъл да спорим,темата не е за това

Понеже лично сме си писали,сега искам и тук да ти кажа.Пиши,повтаряй ако трябва,гласа ти трябва да се чуе.Вярно че заболяването на бебчето ти е било неспасяемо на всеки един етап след раждането(както каза д-р Шивачев),но недоглеждането на педиатрите е непростимо.Аз също в това отношение имам забележки,и само като се сетя как бебето ми се дереше гладно посред нощите,защото там момичетата не даваха мляко без разрешението на педиатър!Тогава сама се намразих задето нямам кърма
Но като цяло болницата е най-добрата,поне според мен
Ако някой ден пак трябва да раждам,пак там ще отида,но този път ще взема мерки бебето ми да не гладува!Но си мисля nelsiana че където и да отидеш да раждаш,няма 100% сигурност че ще попаднеш на наистина добри неонатолози.Моля се този път при теб нещата да се случат по на-добрия начин
Горе главата миличка
Не смятам, че някой може да злобарства срещу това което те е сполетяло - не приемай всяка дума буквално - никой не ти мисли лощото,нито пък "гледа отстрани - напротив всяка майка тук те окуважава мисля! Не бъркай несъгласието на някои с мнението ти за МД, с несъгласие с преживяното от теб - това никой не го оспорва! Всеки би искал с думи да ти вдъхне кураж...
.Препоръчани теми