"Майчин дом"- Варна тема 4

• 56 301
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, някой знае ли дали доктори, които работят там по здравна каса издават направление за раждане или пак трябва да се взима от личния?

# 166
Мен ме интересува ,при секцио,протичащо със спинална упойка ,стои ли анестезиологът до вас през цялото време до края или се е  случвало да излезе(за др. операция примерно) Rolling Eyes
Имам лош опит с упойките ,затова ме вълнува много този въпрос .

# 167
clover_d , анестезиологът стоеше през цялото време до мен

# 168
  • Варна
clover_d , анестезиологът стоеше през цялото време до мен
И до мен!  Peace

# 169
Разбрах че в МД имат вече и една нова анестезиоложка.Ама как се казва не питах  newsm78 Някой да знае нещо?

# 170
Мен ме интересува ,при секцио,протичащо със спинална упойка ,стои ли анестезиологът до вас през цялото време до края или се е  случвало да излезе(за др. операция примерно) Rolling Eyes
Имам лош опит с упойките ,затова ме вълнува много този въпрос .
говори предварително  за това което те притеснява , мен дотогава не ме бяха упоявали и казах че ако не се справям да минат на пълна , но не се наложи
обикновенно ти седи на главата и те занимава , мен дори ме галеше по косата Laughingслед като видя че всичко е ок отиде някъде после пак се върна и така, всичко минава толкова бързо че ето го след 5г все едно беше вчера , а в момента компа го разбира по добре от мен и ми казва какво да натисна

# 171
Момичета, някой знае ли дали доктори, които работят там по здравна каса издават направление за раждане или пак трябва да се взима от личния?
Направление за хоспитализация само от личната  Peace

# 172
clover_d анестезиологът стоеше при мен почти през цялото време- по едно време за малко не го виждах, но после пак дойде. Говореше ми, обясняваше, аз също се притеснявах от упойката и от факта, че ще съм будна, но той ме успокои и каза, че всичко ще е наред. Говори с него и му обясни притесненията си, аз така направих и той много ме успокои.
Irinka83 както вече са ти казали направление за хоспитализация може да ти даде само личната лекарка  Peace

# 173
Аз нищо не съм взимала от личния лекар  newsm78
На мен всички документи ми ги издаде АГ , която ми следеше бременността  Peace
Не бях на ЖК в МД , ако това има значение  Simple Smile

# 174
Здравейте момичета!В коя седмица се прави фетална морфология?Аз съм на ЖК при др.Халачева и колкото пъти я питам кога се прави отговорът е '' има време''.И колко ФМ включва ЖК от 530 лв.На сайта цените се виждат ама честно казано нищо не разбрах.Нали по принцип се правят 3 ФМ за цялата бременност.Тук включени ли са?

# 175
 m.mega , преди няколко дни точно това се обсъждаше ...... Включена е една ФМ  Peace

# 176
  • област Варна
m.mega включена е втората ФМ. На мен ще ми я правят във вторник или в края на 21 г.с. Незнам дали всички лекари практикуват еднакво. Мен ме записаха в 13 г.с. Първия път ми взеха кръв и урина - пълна кръвна картина, ХИВ, Васерман, Хепатит Б, кръвна група и резус фактор, белтък и кръв в урината и седимент. Втория път ми правиха БХС-то. Сега третия път трябва да ми правят ФМ. За следващите посещения не съм питала какво следва.

# 177
Включена е една ФМ .Ние обсъдихме със Снежи (акушерката) коя да направя дали първата или втората и направихме втората.Първата отидох и си я направих на друго место.

За първи път пиша в темата Simple Smile но ви чета постоянно.
Раждала съм веднъж секцио при д-р Яков (старши) преди 5 години и сега съм пак при него на ЖК .Добрева беше анестезиоложката ,много мила и рпитяна жена която ме гали и говори през цялото време .Упойката ме хвана веднага и се надявам и този път да е така  Praynig
Успех на всички на които скоро и предстои раждане !

# 178
  • област Варна
За дамите, които роптаеха срещу вдигането на цените в Майчин дом само за осигурени. Оказах се права, причината е че от ЗК не им изплащат сумите, които би трябвало да се поемат от тях.
http://maichindom-varna.com/blog.php?s=310&id=22 - първия въпрос и отговор  Peace

# 179
А по принцип раждането в Бг за осигурени лица не е ли безплатно?Защо тогава МД иска такива суми за раждане?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт