Перник-22

• 84 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Ще ти званна да ти обясня.

# 331
  • Перник
Момичета, много благодаря за хубавите пожелания и комплиментите за тортата  Hug Най- сикрения коментар, който получих за нея беше от мъжа ми и негов приятел - "много злогледна торта, ама вкусна"  Joy мъже...

# 332
Момичета какво ви е мнението за биберон-залъгалките ? Whistling   Понеже моето диване е вече на 1г6м и се чудя дали да я махаме вече?По принцип не и е много привърженик,когато не я вижда де (бибероната) Laughing Но вчера си кара спокойно цял ден,че даже и я накарах да си я изхвърли в кофата(добре че имаме две),и тя нали си ми е послушна и я хвърли,но вечерта преди да заспи започна да нервничи и дадохме другата и заспа за 2 мин  Party .Какво ще кажете,какво ви е мнението?

П.С. Поръчах си снимки от http://snimkitevi.com/snimkitevi/  и да ви кажа че са излезли страхотно.Цената на една снимка е 0.14ст  smile3521 . Имат календари от 1.5лв ,3.5лв и от 5.00 със големи снимки,чаши със снимки и много други неща. Останах наистина много доволна,че и днес си поръчах за 3ти път снимки  и календари newsm53 .

П.С. Лиске мерси за инфото   bouquet Днес ходихме до там.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 17:43 от pisanata

# 333
По късно ще пусна  анкета за часа и мястото на срещата.

# 334
Аз понеже не ги знам заведенията,може ли да обясните къде са горе-долу   bouquet

# 335
-ДЦ''Приказен свят'' е в квартала зад банята.Голям е доста.
-ДЦ''Фъстъчета'' -квартала до СБА срещу банята.Малък е.
-ДЦ''Смехурани''-мошино зад 70бл.Среден по големина.
-сладкарница''Наслада'' на Търговска.
-сладкарница''Тифани'' квартала до СБА срещу банята.До ДЦ''Фъстъчета''

# 336
  • от Луната
Само да кажа, че за Приказния свят ще е добре предварително да видим дали няма да има РД, защото до сега 3 пъти сме ходили до там и трите пъти имаше РД и не можахме да влеем Confused

# 337
Днес съм там на рожден ден и ще ги питам.

# 338
Момичета какво ви е мнението за биберон-залъгалките ? Whistling   Понеже моето диване е вече на 1г6м и се чудя дали да я махаме вече?По принцип не и е много привърженик,когато не я вижда де (бибероната) Laughing Но вчера си кара спокойно цял ден,че даже и я накарах да си я изхвърли в кофата(добре че имаме две),и тя нали си ми е послушна и я хвърли,но вечерта преди да заспи започна да нервничи и дадохме другата и заспа за 2 мин  Party .Какво ще кажете,какво ви е мнението?

П.С. Поръчах си снимки от http://snimkitevi.com/snimkitevi/  и да ви кажа че са излезли страхотно.Цената на една снимка е 0.14ст  smile3521 . Имат календари от 1.5лв ,3.5лв и от 5.00 със големи снимки,чаши със снимки и много други неща. Останах наистина много доволна,че и днес си поръчах за 3ти път снимки  и календари newsm53 .

П.С. Лиске мерси за инфото   bouquet Днес ходихме до там.

мн полезно инфо мерси   bouquet май и аз ще се възползвам

аз гласувах за приказен свят.. преди обяд ми е по-удобно

# 339
  • Перник
Като гледам резултатите се очертава да сме в "Приказен свят", което е и моят избор  Wink Обаче за 17:30 съм гласувала само аз, но пък съм цели 8 %  Joy Когато кажете, тогава идваме  Peace

# 340
Момичета , кажете за някое свястно фото в града , където ще ми направят календари на детето , но снимката да не е залепена. В коника онзи ден на моя приятелка направиха , като я уверяваха , че няма да бъде залепена снимката , но когато си ги взе-познайте , залепена. Аз сама мога това упражнение да си го направя и без това сега по книжарниците сега пускат всякакви календари за по 2-3 лв. Лепвам си една снимчица където ми е кеф и готово. Та даже мога и пет различни да си направя. Съгласна съм да си платя малко повече , но календара да си е като хората . Малкото календарче на приятелката ми беше - от едната страна снимката на детето , от другата едно листче с месеците , всичкото това-хоп ламинирано и после хайде дай си парите .
Ще бъда благодарна да ме осветлите къде да отида .

# 341
Удис, аз си правих малки календарчета тук http://www.artscow.com/. Супер са, съвсем истински, не със залепена снимка. В печатница правени и имаше промоция та 54 календарчета ми излязоха 2.99$ с доставката, което е по 7-8ст на календарче. И фото книга правих за 1 долар. Трябва да се следят промоциите Peace
За срещата, аз само няма да мога да дойда ако е в 13.00 часа, че моя точно тогава ляга да спи. Сутринта или към 16.00 ще дойдем Peace
Имаме запазено място при Виктоалия Mr. Green в колата. Иначе може и някой от вкъщи ако е на разположиение да ни закара или ще си хванем такси Peace

# 342
  • от Луната
Е как, стига да се оправи Михаела ще дойдем и с удоволствие ще ви натоварим със Сашко  Mr. Green

# 343
Момичета , кажете за някое свястно фото в града , където ще ми направят календари на детето , но снимката да не е залепена. В коника онзи ден на моя приятелка направиха , като я уверяваха , че няма да бъде залепена снимката , но когато си ги взе-познайте , залепена. Аз сама мога това упражнение да си го направя и без това сега по книжарниците сега пускат всякакви календари за по 2-3 лв. Лепвам си една снимчица където ми е кеф и готово. Та даже мога и пет различни да си направя. Съгласна съм да си платя малко повече , но календара да си е като хората . Малкото календарче на приятелката ми беше - от едната страна снимката на детето , от другата едно листче с месеците , всичкото това-хоп ламинирано и после хайде дай си парите .
Ще бъда благодарна да ме осветлите къде да отида .

udis*  на този линк http://snimkitevi.com/snimkitevi/ има такива календари който са 25/38 и не са залепени снимките имам такъв и е много хубав цената му е 3.5лв но доставката е 3.7лв или 4.5лв . Виж в сайта аз и снимки и календари си поръчах и останах очарована   bouquet
Само тези които са на 4.5лв те са със залепени снимки който си поръчваш отделно .Дано да съм била полезна  Peace

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 19:48 от писа писова

# 344
Здравейте момичета, не съм писала отдавна, но ви чета редовно  Wink
Имам едно питане - предстои ми слагане на коронка на зъб (две при това  Crazy) -  казаха ми цена от 160 лв /едната. Вие слагали ли сте скоро - какви са цените и какви сте слагали. Аз така и не разбрах тази цена за какво е точно (металокерамика или друго), че в кабинета стана лудница и не се доизяснихме със зъболекарката ми, а и още нещо - дали може да мине по здравната каса някаква сума. Аз за тази година съм използвала лимита, но пък другата чука на вратата все пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт