Перник-22

• 84 741
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Перник
A нас ще ни подкрепите ли  Praynig
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=160515240658723&set=o.144641795578623
Ние също сме навити на среща,ще дойдем.

# 376
..........мама             ЧЕСТИТА РОЖБА . ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООООООООГО ПОСЛУШНА.

# 377
Момичета създадох във Фейсбук - Събитие "Коледна Среща" който иска да се присъедини [http://www.facebook.com/event.php?eid=181599128522483&num_ev … d=181599128522483

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 23:54 от писа писова

# 378
Момичета създадох във Фейсбук - Събитие "Коледна Среща" който иска да се присъедини [http://www.facebook.com/event.php?eid=181599128522483&num_ev … d=181599128522483
Нали за 12 се разбрахме да е срещата?И ако има по това рожден ден какво правим?

# 379
чух за някакъв център около ресторант Романтика бил нов, знаете ли го? ако искате може там да отидем

# 380
  • Перник
Хайде, решавайте къде, неделя ей сега ще дойде  Wink

Честит празник на всички именници!   bouquet

Мекси, не ме кефи идеята за спирала - и моята докторка ми я препоръча, но само като си помисля за чуждо тяло в моето тяло  Naughty

# 381
Момичета, ако някой случайно познава свястна детегледачка, която да ми препоръча (не за постоянна заетост, а само в дните, когато ми се налага), нека да ми пише на лични, ще ви бъда много благодарна  bouquet

# 382
И аз не разбрах какво става последно? Кой ден?Колко часа? Днес ми казаха че погачката е в неделя от 14 часа. Ако се разберете за събота или неделя сутринта ще дойдем,  ако ли не мога само да ви пожелая весело изкарване и ще чакаме следващата сбирка  Simple Smile

# 383
 Whistling извинявам се..... Embarassed  сбъркала съм датата.Извинявам се момичета сега ще я преправя Peace

# 384
Момичета, имата ли някакви впечатления за д-р Гонева като педиатър? Препоръчаха ми я, но не мога да намеря никаква информация за нея.

# 385
Ехаа,много сте изписали за седмицата в която не съм влизала!
Момичета,да ви се оплача....днес отидох до личната (Красимира Станкова) да взема картона на дъщеря ми,понеже както вече си говорихме не съм доволна и искам да се преместим от нея.Ако знаете как ми се разкрещя в коридора,който беше пълен  с хора.Как тя не яла тези картони и всъщност как точно моя изобщо не й трябвалОстанах изумена.Дори не можах да й отговоря  в недоумението си....толкова ме разочарова тази жена.....направо още съм потрес...

Момичета, имата ли някакви впечатления за д-р Гонева като педиатър? Препоръчаха ми я, но не мога да намеря никаква информация за нея.

За нея съм чувала,че е добра,но че било голяма лудница.За моята вече бивша бях чула същото ooooh!

# 386
  • Перник
На мен ми казаха,че не биха ми я препоръчали.

# 387
Не съм я чувала тази докторка.
Гледа че пак Приказен свят води с гласове ,затова ще ви копна това дето го писах във феиса :
 А за Приказния свят да ви кажа, които е отишъл не е повторил хахаха собственичката и персонала са много намусени и недружелюбни.Детето на собствениците момиче на 5 г. е постоянно там и прави мазало,кара се с децата,дърпа им играчките и т.н.Персонала изобщо не ги гледа децата,по скоро ги следи да не разхвърлят и счупат нещо.Но въпреки това аз за празник го предпочитам защото е голямо,и постоянно съм нащрек и наблюдавам всичко иначе ще ми се разбвали празника заради тези овци.

# 388
Момичета,аз имам една лоша новина.....ще си се местим обратно в Плевен.До тук добре,но пък така се получава,че ще е на 12ти...Ще направя всичко възможно да дойдем,понеже много съм ентусиазирана за срещата,даже днес ходихме на пазар за нови дрешки  Party За това ще гласувам за 10:30ч.

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 23:49 от писа писова

# 389
смених си гласа за мен е без значение къде ще сме..но предпочитам да е преди обяд че детето спи  следобяд и незнамм как ще стигна

Общи условия

Активация на акаунт