Перник-22

• 84 745
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Ние няма да можем да дойдем на срещата защото Стефи е болна милата много и е запушено нослето и трудно диша спи по много малко буди се пак заспива кашляме. Янкова ни изпиза Олинт спрей и проспан сиропче като исложа от спрея я успокоява дано по бързо оздраве да не се мачи и да си спи спокойно.

# 391
Момичета, който е бил при Вилма Любомирова - хомеопатката, знае ли дали тя е класически хомеопат или боаронски?

# 392
последно за колко часа ? За запазване на клубчето се оставят 20 лв. Аз нещо не мога да схвана колко човека ще дойдт . Нека всяка да каже дали ще идва със сигурност и коя за кой час е и часа за срещата с повече гласове той ще бъде. Но хайде ...по бързичко да се преброим и оточним ,че неделя идва................

НЕЩО СМЕ ГОЛЯМИ ЧУДЕНКИ .....................

# 393
Аз ще дойда ако е в 10:00  10:30 ,че после патувам за Плевен.За място не претендирам.

# 394
Момичета, имата ли някакви впечатления за д-р Гонева като педиатър? Препоръчаха ми я, но не мога да намеря никаква информация за нея.
Не съм я чувала тази докторка.
Гледа че пак Приказен свят води с гласове ,затова ще ви копна това дето го писах във феиса :
 А за Приказния свят да ви кажа, които е отишъл не е повторил хахаха собственичката и персонала са много намусени и недружелюбни.Детето на собствениците момиче на 5 г. е постоянно там и прави мазало,кара се с децата,дърпа им играчките и т.н.Персонала изобщо не ги гледа децата,по скоро ги следи да не разхвърлят и счупат нещо.Но въпреки това аз за празник го предпочитам защото е голямо,и постоянно съм нащрек и наблюдавам всичко иначе ще ми се разбвали празника заради тези овци.

А БЕ ХОРА ВИЕ КАКВИ СТЕ ,ВЯРВАТЕ НА ЕДНА КОЯТО ПРИ ТОВА СЕ Е КРЪСТИЛА  "ЛИСИЦА" ,АЗ  И МОЙТЕ ПРИЯТЕЛКИ  ПРЕЗ ДЕН СМЕ В ПРИКАЗЕН СВЯТ  И ДОРИ ЧЕ ДЕЦАТА НИ СА ПОД 2 ГОДИНКИ ТЕ СЕ ГРИЖАТ  ЗА ТЯХ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ А НИЕ СИ ПУШИМ НА ВОЛЯ В ГРАДИНАТА( А ДОРИ И СОБСТВЕНИЧКАТА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ  А НЕ КАТО В СМЕХОРАНИТЕ САМО ЕДНО МОМИЧЕ). И ХОРАТА КАТО ГЛЕДАМ СИ ИМАТ ДОСТА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ А НЕ КАКТО ГИ  ИЗРИСУВА  "ЛИСИЦАТА",ТАКА ЧЕ ПРОВЕРЕТЕ ПРЕДИ ДА ВЯРВАТЕ  НА ХОРА КОЙТО МОЖЕ БИ ЗЛОБЕЯТ НА ВОЛЯ  В ИТЕРНЕТ .

# 395
  • от Луната
А ти се регистрира във форума само за да направиш реклама на тоя клуб ли? И ако обичаш не ни е приятно да ни се крещи  #Cussing out. Всеки има право на мнение, живеем в свободна страна, така че всеки ще си коментира и казва каквото си иска.

Мама, честита ти дъщеричка   bouquet

Здравейте Hug, аз съм от Радомир, но тъй като тук вече си нямаме болница Tired ходя в Перник на ЖК, та да ви питам за отзиви от гинеколозите. За сега съм при Д-р Даниела Христова, знаете ли нещо за нея? И кой бихте ми препоръчали Simple Smile
. На мен Христова ми води цялата бременност и аз съм много доволна от нея. Освен лекар, тя се държи и човешки с теб, а не като повечето лекари  Naughty

За срещата, аз писах и във Фейса. Не сме сигурни, че още не е напълно оздравяла Михаела, а и други проблеми си имаме, но и на мен ми е по-удобно сутрин, че тя спи до към 17 - 17:30  Whistling

# 396
   bgmama_pk     Joy    hahaha    Joy 
Ще ме умориш от смяххххх  .Ти ако не си собственичката на клуба па те   Joy  Иначе няма кои друг да се хвали от него   hahaha
Само да кажа че на един рожден ден там детенцето ти удари едно от празнуващите  деца,а тези дето се водят аниматорки си седяха и си говореха.А другото което е позната си е запазила клуба за Рожден Ден  ,а ВИЕ не сте и казали че вече няма да се затваря клуба за празника ,а ще влизат и външни лица   Mr. Green  СРАМ  срам за вас. Много сте коректни. hahaha  bouquet
А пък половината и повече от майките тук ме познават лично и по скоро на мен ще повярват от колкото на теб  Peace

Часа за мен почти не е проблем,но ако провеждаме срещата в ДЦ''Приказен свят'',категорично правя бойкот и няма да дойда.
Това е мнението на друга майка за клуба ,нещо да кажеш и за тук ?Сигурно и нея не одобряваш как се е кръстила   Joy
А за писането ти с големи букви си направо за уведомяване на модератор да те махне ,че тук е забранено така ,мила ми майко.

nansi_21   аз ще мога от 17 часа ,че преди това съм на зъболекар.Но не мисля че е удачно да го запазваме,не се знае колко ще дойдем.

# 397
Ние със сигурност няма да дойдем на срещата на Стефи и изписаха първия антибиотик в живота Янкова каза че не е привърженик на антибиотика ама нямало друг начин.

# 398
А БЕ bgmama_pk ние сме си много готини..... трябваше да измислиш друг начин да си рекламираш клуба не така грубо  hahaha

# 399
Ох, момичета, не мога да улуча на педи. Tired

Няколко пъти ходя при Рангелова, но нещо не съм възхитена. /До сега, до 1-ви дек. бяхме при Станкова/.

Да ви разкажа... Нещо не ме кефи - сериознаа, явно си има самочувствие жената, ама не да ми го демонстрира в неща, за които е ясно, че аз не съм запозната. Пита ме какво е изписала предния път, казвам и сироп и комбинирани капки, но не мога да им разчета името от рецептата", а тя - 'те нямат име, затова са комбинирани", ама го казва едно троснато и със самочувствиеее. А на рецептата под комбинирани капки пишело гентамицин, ама естествено е грозно написано и аз си мислих, че това е името на тези капки /а то било описано какъв процент е Гентамицина./ Ми откъде да знам... длъжна ли съм.. тя не ми е обяснявала. Да не говорим, че не ме светна, че не във всяка аптека приготвят капки и след като си стигнах до Църква, от нашата аптека разбрах, че трябвало да се върна в центъра, там ги правели.

Друго - с влизането ме пита как е детето - аз и казвам, че не съм сигурна дали се оправя, а тя - 'ама вие майките все бързате и искате детето ви да се оправи за 3 дни', а аз такова нещо не съм казала просто...

И третото - обяснява ми как да давам антибиотика, който реши да изпише днес на детето и ми казва 'измести го малко, щом спи повече'. Аз обаче не включих веднага, че има пред вид да изместя часа на даване, защото обличах детето и знаете как е.... а и точно преди това обясняваше какви са прахчетата, в хладилник нещо се държало... и куп други важни неща. Питам я в какъв смисъл да изместя антибиотика - и тя изкара една отегчена физионимия - един вид - е как не разбираш...' И сестрата се намеси... тя поне е любезна.

Не е груба, отделя ни достатъчно време, не е като на конвейр, като при Станкова, ама... нещо много ме подразни и тя - каква е тази поза ли да го нарека, самочувствие ли... какво ми се дразни... аз ако знам всичко няма при нея да отида. За 3 пъти ходене са тези ситуации, които ви описах.
От хора в коридора, без да питам, разбирам, че явно е добър специалист, ама...

Офф, аман от отегчени хора. #2gunfire Ама като си избрал да работиш с деца трябва да си бъкан от търпение. И към тях да си търпелив, и към родителите. Аз ли много искам от педиатъра на детето си... толкова ли е трудно да си една идея усмихнат и вежлив. newsm78

Та, момичета, моля ви, - хайде пак да ми кажете /може и на лични/ тези от вас, които са доволни от педитата си /като професионалисти и като отношение към децата ви и вас/, да кажат при кого са. Зная, че е писано няколко пъти в темата за педиатрите в града, но се надявам да ме разберете и да ми помогнете. Благодаря ви!  bouquet

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 17:17 от Bibita

# 400
Чудя се направо и мая..... бгмама пк  ooooh! .На всички ни стана ясно че имаш някакви отношения към "Приказен свят" но по тоя ли начин трябва да го кажеш.Аз не познавам лично Лисаната , но много пъти съм опирала до нейното мнение и никога не ме е излъгала.И да вярвам й като казва,че момичетата не гледат децата.А щом е така ти би трябвало да направиш нещо по въпроса вместо да плюеш човек че не харесва отношението на персонала ти  Naughty Naughty Naughty .Това е моето мнение.

П.С. Оказа се май,че ще дойдем с Криси на Срещата  smile3521

# 401
bgmama_pk, за каква се мислиш, че си позволяваш да ни казваш какво да правим и кого да слушаме? И въобще защо си мислиш че можеш да ни държиш такъв тон?! Изпий си успокоителните и кротни!

Мексито, бързо оздравяване на Стефи!

Нас не ни бройте за срещата, няма да успеем  bouquet

# 402
  • Перник
Ние ще дойдем на срещата, ако е от 16.00 в "Приказен свят",че ни е най-близо и ще трябва да се прибираме по тъмно,иначе не.
Да кажем и за лекарките - ние сме при Янкова и е излишно да казвам,че сме супер доволни освен това,че се чака ужасно много особено в понеделник,защото има прекалено много пациенти.Май и не приема повече,въпреки,че виждам и с по-малки бебета от нас,които очевидно са записани по-късно.

# 403
bgmama_pk, за каква се мислиш, че си позволяваш да ни казваш какво да правим и кого да слушаме? И въобще защо си мислиш че можеш да ни държиш такъв тон?! Изпий си успокоителните и кротни!
  202uu  202uu  202uu
В подкрепа на Лиска да споделя и аз  Mr. Green Бях в "Приказен свят" април месец на втория рожден ден на едно момченце. Нещата са точно както са описани от нея. Мария беше най-малка 1,2год. тъкмо проходила и ние с баща и си я пазехме. Но за другите 2-3 годишни дечица от време на време 1-2 момичета са появаваха и то по-скоро да поподреждат след тях. Детето на собствениците и на мен ми направи лошо впечатление с държанието си. Но все пак е дете и си приема клуба и играчките за свои, както и като дете не съобразява, че другите са по-малки и може да ги нарани. Тогава беше затворен клуба за външни лица. В друг клуб в ПК не съм била, за да споделя.
Следя ви за партито, но не мога да кажа дали ще успеем.
Мама, честита дъщеричка   bouquet
Всички болни да оздравяват  Hug

# 404
Ние ще дойдем ако е към 16-16.30, мястото ми е все едно, нито едно не ми е познато.
Ама дайте да се разберем, то утре е четвъртък, а няма никаква яснота по въпроса Crossing Arms Нали уж гласувахме.....

Общи условия

Активация на акаунт