Перник-22

• 84 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета, да се отчета и аз:
За срещата гласувах за 10.30, но мога и в 17.30. Само 13.30 е проблем, че Кари си ляга към 14.00 да нани Simple Smile За място не съм гласувала, защото само сладкарница Наслада ми е позната, но пък не ми допада особено. Така че където решите вие - като гледам ще бъде в квартала, така че вероятно ще дойдеме с такси пък после тати ще ни прибере.
А за бибероните-залъгалки хич не мога да дам съвет, Кари никога не е ползвала, просто от малка категорично я отказа, май като разбра че тая биба нищо не пуска реши че е напълно безполезна  Laughing

# 346
  • от Луната
Цвети, аз началото на годината слагах и ми зе 120 лв. Беше най-скъпата, но може да са вдигнали цените newsm78.А от касата май е минимална сумата която поемат.

# 347
За ДЦ''Приказен цвят'' да ви кажа че вече за рожденни дни не се запазва залата.Плаща  се на дете по 5 лв за 2 часа.Така че няма да имаме проблеми с влизането.Но да ви кажа отношението на собственичката и персонала не се е променило--темерути.Но съм гласувала за там защото е много голям,много забавления има и кафето е много хубаво.
Аз за 12 гласувах за около 17 часа,можем и към 16 да дойдем,защото тогава най вероятно ще сме на погача.
За коронката-не минава по здравна каса.Но за метало керамика цената която я знам е от 100 до 120лв. на зъб.

# 348
Трябва ли да си носим пантофи за децата за детския клуб? Може да е тъп въпроса, но не съм ходила на такова място до сега

# 349
момичета имам момиченце  bouquet

# 350
момичета имам момиченце  bouquet

ние даже не сме разбрали  Embarassed

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас:
детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!
  bouquet Hug

# 351
момичета имам момиченце  bouquet

Семейство, аз ви пожелавам, на този ден велик за вас:
детенцето да ви радва, да ви дава топлина, само радости от сега, много щастие всеки ден, и любов от сърце!
  bouquet Hug

Трябва ли да си носим пантофи за децата за детския клуб? Може да е тъп въпроса, но не съм ходила на такова място до сега
Желателно е,аз винаги и нося.Иначе по чорапи.

# 352
момичета имам момиченце  bouquet

Честито да ви е жива и здрава и много радост да ви носи   bouquet

# 353
  • Перник
..........мама, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!

За клуба, Миленка, добре си се сетила за пантофки - аз винаги забравям и мойто дете е все босо  Crazy

Цвети, за коронката - аз последно си  слагах миналата година - керамична за 120 лв., но при кумата, та може и да ми е направила отстъпка  newsm78

# 354
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ  bouquet
[/quote]

# 355
Много ще съм благодарна ако момичетата на които всеки един от часовете им е удобен се спрат на този за следобяд защото е почти сигурно че тогава ще съм на погача,а тя се прави на обяд.А ми се иска много да се видим.

# 356
Здравейте Hug, аз съм от Радомир, но тъй като тук вече си нямаме болница Tired ходя в Перник на ЖК, та да ви питам за отзиви от гинеколозите. За сега съм при Д-р Даниела Христова, знаете ли нещо за нея? И кой бихте ми препоръчали Simple Smile

# 357
..... мама, Честита дъщеричка! Да е жива и здрава малката Габи, винаги усмихната, щастлива, работлива! Да носи радост на мама и тате, а на бате Криси да е добро другарче в игрите! А пък като попорасне малко нашата кака ще обясни на бате за какво могат да се използват малките братчета и сестрички - изхвърлят отпадъци в кошчето, носят ти играчки, затварят вратите, събуват ти чорапите и още много полезни неща Laughing

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 09:15 от alissa nik

# 358
Колкото до отказването от биберон-залъгалка, Габи се отказа на почти 2 г. По същия начин я изхвърли през терасата на кучето, три дни плака при всяко заспиване и търсеше биби, но ние не й давахме. На четвъртия ден си заспа без да плаче и с това се приключи.
Биско изхвърли биберона този октомври - на 1г. и 3 мес., плака поне седмица, но не при заспиването, а през нощта, по няколко пъти на нощ, но нали не говори, не можеше да си каже какво търси и ние се правехме, че не разбираме. Сега всичко си върви по мед и масло, не я търси, заспива без проблем, пак си се буди по няколко пъти на нощ, но пие малко водичка и въобще не се сеща за бибата.
   За срещата, много ми се ще да дойдем, но вероятността е много малка. И в момента Габи е на антибиотик, пък на Биско трябва да му се слага реваксинация на Пентаксим. Вие уговорете място и час, аз ще направя всичко възможно да се появим поне за малко.

# 359
................мама честита дъщеричка да ви е жива и здрава и много да ви радва!

За срещата още не съм гласувала, защото ме поканиха на погачка на 12, но още не знам часа. Надявам се да е сутринта и да мога да дойда, ако се разберете за след обяд. Ще гласувам за час когато разбера от колко е погачката, а мястото ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт