Перник-22

• 84 736
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Бързо оздравяване на всички.
Галя започна да кашля и утре ще ходим до личната.Дано не е нещо сериозно за да можем да дойдем на 12.
Билка ако съм там после ще те откараме,няма да си ходиш пеша я  Peace  Ако ни няма то все някои ще е във ваща посока ,не мисля че ще има проблем.
Момичета   bouquet       от таз    bgmama_pk   ни вест ни кост .
Предлагам мамите които със сигурност няма да дойдат да махнат гласовете за да видим какво става с това гласуване,че нещо се поумотах и аз  Simple Smile

# 406
много е лесно  през интернет да плюеш всичко,сега намерих време да ви отговоря ,аз не съм собственичка на приказен свят ,но явно тук човек няма право на собствено мнение.междо другото в кв.изток откриват още два детски къта може да си ги добавите към анкетата .

# 407
много е лесно  през интернет да плюеш всичко,сега намерих време да ви отговоря ,аз не съм собственичка на приказен свят ,но явно тук човек няма право на собствено мнение.междо другото в кв.изток откриват още два детски къта може да си ги добавите към анкетата .

Не човек има право на собствено мнение,но това не значи че трябва да се нахвърляш на потребителите  Naughty Просто е грубо (както виждаш сама).А това дали си собственичка на "Приказен свят" или не няма значение , ти вече ни направи прекрасно мнение за себе си! А ние не "плюем" ами обсъждаме  Naughty като майки сме длъжни да намерим хубаво място със хора който като си плащаш да си вършат работата,иначе лесно можем да си идем и на сладкарница и пак ние да си гледаме децата!Щом искаме в ДЦ значи ще си платим и очакваме сериозно отношение от персонала.

П.С. Момичета предлагам да пратим на Лиска по едно ЛС които ще идва за да се изброим.

# 408
Оххххххххх направо се отчаях. Нито разбрах къде ще е последно-всеки ден някой подхвърля нещо и всички мълчиме .....Никой не е казал че ще идва със сигурност .........абе егати и организацията. Давате ЗОР за срещи и после всички се дърпат.Аз съм за Смехурани или пък за Калпазани и по принцип ми е по удобно около обяд , защото след 17 часа е супер тъмница и някак си не ми се шляе по тъмно и студено , но както кажете и другите. Който час е с повече гласове той ще остане .

# 409
  • от Луната
Аз няма да мога да дойда най - вероятно и за това изтрисх гласа си. Ако все пак успея все ще сбутате едно лапе вътре, а аз може и от вън да си пуша на спокойствие  Mr. Green

# 410
Ние днес сме на лекар и ако не е нещо сериозно ще дойдем.Но от обяд съм на погача така че ако е за следобяд ще мога да дойда.А Наде къде са тези Калпазани?И като гледам тези които няма да могат да дойдат е защото дечицата са болни.

bgmama_pk   както е написала писа писова   тук не се плюе, а се споделя мнение.Всеки има право да си каже мнението ,незвисимо дали е добро или лошо,не си ли съгласна?Недоволните от детски център или лекар нямат ли право да го кажат?Теб ако те попита някои за мнението ти за някои лекар,детски център,учител или нещо друго и ако си недоволна и го споделиш трябва ли доволните да те нападнат и да казват че оплюваш???А както вече си прочела от пишещите мами вече са 3 недоволните,а да прочете някоя дето е доволна?Ти като си доволна,добре,кажи го ,нямаме против.Форума е за това ,да си кажеш мнението.Лично аз предпочитем преди да отида някъде да разбера кои какъв е, а не да ходя на сляпо.Дали ще питам познати или тук ще попитам е без значение.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:44 от lisa_lisanova

# 411
Ние идваме, до днешна дата Сашко е здрав, аз също, не сме опасни Mr. Green Гласувах за 16.00 часа, защото той спи от 13.00 до 15.00 обикновено, сутрин става в 9 и нямаме толкова време. На обяд е абсурд, със кисело дете нямам нерви да се разправям. Мястото както казах ми е все едно. Само ще трябва да ми обясните къде се намира, защото нито едно от посочените не ми е известно. Ако не ни мине котка път сме там Peace

# 412
Момичета, ако някой случайно познава свястна детегледачка, която да ми препоръча (не за постоянна заетост, а само в дните, когато ми се налага), нека да ми пише на лични, ще ви бъда много благодарна  bouquet
това и мен ме интересува само за отделни дни става въпрос

# 413
Чудя се направо и мая..... бгмама пк  ooooh! .На всички ни стана ясно че имаш някакви отношения към "Приказен свят" но по тоя ли начин трябва да го кажеш.Аз не познавам лично Лисаната , но много пъти съм опирала до нейното мнение и никога не ме е излъгала.И да вярвам й като казва,че момичетата не гледат децата.А щом е така ти би трябвало да направиш нещо по въпроса вместо да плюеш човек че не харесва отношението на персонала ти  Naughty Naughty Naughty .Това е моето мнение.

П.С. Оказа се май,че ще дойдем с Криси на Срещата  smile3521
това местенце и на нас не ни допада били сме няколко пъти и всеки път горе споменатото дете на собственичката беше видимо болно и си вилнееше без никакви забрани и ограничения...и наистина не съм доволна от персонала

# 414
една новообебила се мама приемате ли Wink

# 415
една новообебила се мама приемате ли Wink

Laughing новообебила се  Joy ще падна. Как сте с малкото човече?Иначе с бебка сме адашки  Rolling Eyes ......мама  Да не ми се обидиш но се смея на самата дума  Peace  bouquet

Какво става момичета избяга ни нещо организацията май ???

# 416
  • Перник
Аз съм съгласна без значение къде и от колко часа ще сме,само да има среща.  Simple Smile

# 417
А по колко парички  да си приготвим  Embarassed Извинявам се за въпроса,но и ние за пръв път ще ходим на такова мероприятие Peace   bouquet И какво остават "Смехурани" в 16-16:30 така ли ? newsm78

# 418
Момичета, ние отпадаме от срещата. Кари от няколко дни е с хрема, като се надявах до неделя да се оправи, но вместо това от снощи има и температура  Cry Ще си изтрия гласа, за да не ви обърквам броенето, ама той така или иначе беше само за час.

# 419
бързо оздравяване на болните дечица
май срещата върви към провал   Thinking дотук оставаме 5-6 човек...ако искате да я отложим за друг ден????

Общи условия

Активация на акаунт