Перник-22

• 84 733
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
Щом сме толкова малко,май е по-добре да се видим в новата година,а?

# 421
Ние сме добре така че ще дойдем.

# 422
Ееее нека не отлагаме, то никога незнаеш кое дете кога ще го хване хремата... Следнващия път пак може да е така, а и аз постоянно му повтарям, че в неделя е на клуб и ще има мацки Mr. Green

# 423
Ееее нека не отлагаме, то никога незнаеш кое дете кога ще го хване хремата... Следнващия път пак може да е така, а и аз постоянно му повтарям, че в неделя е на клуб и ще има мацки Mr. Green

202uu  И аз съм с теб.Ние ако за Коледа не се съберем за кой празник иначе  newsm12 Найде моля Ви нямаме търпение с Криси  newsm44

П.С. Колко парички да си приготвим?  newsm78

# 424

П.С. Колко парички да си приготвим?  newsm78
2 часа за детето в клуба са 5 60лв. --още 1ч.  2,80лв-и за пиене нещо като си поръчаш 10-15лв ще ти стигнат.

# 425
значи ако Стели се събуди до към 16:30ч ще дойдем но ако стане по-късно няма смисъл.. няма да успея толко бързо   bouquet

# 426
ние ще дойдем към 17 часа.На зъболекър съм преди това.

# 427
16:30 в "Смехурани"

Това ли остава?   bouquet

Пускам го във Фейса  Peace

П.С. Ние с Криси няма да идваме,че ще патуваме  за Плевен  Cry Ще си изтрия гласа.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 15:06 от писа писова

# 428
  • от Луната
Ако котка не ни мине път ще дойдем и ние към 17 часа. Само не знам дали ще имам кола или ще сме с градския.
Миме писах и във Фейса, но и тук да кажа - ако искаш ще ти дам тел на лични да се разберем заедно да тръгнем, пък на връщане ако не съм с колата би трябвало да ни приберат  Mr. Green

# 429
Ако котка не ни мине път ще дойдем и ние към 17 часа. Само не знам дали ще имам кола или ще сме с градския.
Миме писах и във Фейса, но и тук да кажа - ако искаш ще ти дам тел на лични да се разберем заедно да тръгнем, пък на връщане ако не съм с колата би трябвало да ни приберат  Mr. Green
Нас таткото ще ни закара ма не направо от нас, а и после ще ходим на пазар....много задължения на куп се струпаха

# 430
  • от Луната
ОК, щом си имаш превоз. Ще се видим направо там тогава Simple Smile

# 431
момичета надявам се някоя от вас да е взела ботушките на стели ....аз нали съм шматка /мъжа ми също/ ги забравихме ...върнахме се момичето не ги е намирала

# 432
момичета надявам се някоя от вас да е взела ботушките на стели ....аз нали съм шматка /мъжа ми също/ ги забравихме ...върнахме се момичето не ги е намирала
Ние с Билка не сме.

# 433
Zdraveite i ot men!Za parvi pat se vkluchvam ako ne e na mqsto shte me izvinite :roll:Otnosno ''prikazen svqt''izkluchitelno sam nedovolna ot otnoshenieto im.Pisala sam i na drugo mqsto za tqh taka che moje i da se povtorq.Personala i nai veche sobstvenichkata sa izkluchitelno grubi i namuseni.V nachaloto na juli bqhme na r. d. tam i gospojata si pozvoli da stiska po rachichkata 3 god. mi sin zashtoto razlql sok :shock:na gumata pred zamaka.Rachichkata mu beshe zachervena i toi se razplaka az estestveno pobesnqh i spretnah lud skandal. E da mu se nevidi kato nemojesh da go zalajesh ili da mu otvlechesh vnimanieto izvikai me men ako trqbva i shte go pochistq zashto s nasilie :bad-words:Nqmat si i ponqtie kakvo oznachava dumata ANIMATOR.Neprekasnato pravqt zabelejki na decata i vmesto da gi zabavlqvat hodqt po tqh i raztrebvat :crazyeyes:Da ne govorim che neinoto dete e neprekasnato bolno  i se konfrontira s drugite deca :twisted:Za da ti varvi biznesa ne sa nujni samo pari a mnogo tarpenie i lubov kam decata- tam tova neshto go nqma!!!!

# 434

Взе ги Виктоалиа Т .

Общи условия

Активация на акаунт