Перник-22

• 84 732
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен.
Влизам за да се похваля , че не отдавна поръчах календари от сайта който даде Писаната и онзи ден пристигнаха. Наистина са много хубави . Писо , благодаря ти     bouquet . Понеже поръчах и снимки доставката ми беше безплатна и поръчката беше готова за три дни.    Peace
П.С . Е хайде разкажете как мина срещата    Grinning

# 436
  • Перник
Здравейте, момичета, радвам се, че сте си прекарали добре на партито и съжалявам, че ние не успяхме да дойдем, но имахме друг ангажимент - аз затова си мълчах до последно - не знаех как ще ни протече деня  Rolling Eyes

# 437
Здравейте Hug
Ето снимки от срещата http://www.facebook.com/album.php?aid=2078269&id=1169366828&l=ef012d88f9
То май съм си снимала само моето дете ама....другите бяха в замъка:)

# 438
Ей много хубаво изглежда завиждам ви благородно. Последно в кой клуб бяхте и някой ако може да ми обясни къде се намира, че изглежда добре да го заведа и мойто пакостниче някой път.

# 439
Наистина снимките са много хубави. Радвам се, че сте си прекарали добре. На следващата среща и ние дано да дойдем. Нанси, изглеждаш много добре за нова мама, дано принцеската да е по-послушна зимата Grinning. Гледам, че и Стефи и Галя са пораснали, големи сладурани са.
Милена, успех на Сашко newsm10

# 440
Момичета, от къде мога си купя цип? Трябва ми дълъг, за яке - 60 см. Не помня да съм виждала такъв магазин... newsm78
Ако в кв. Изток няма, ще скокна и до града, както вие му казвате. Simple Smile

# 441
Бибита, скокни до града Grinning. От задната страна на Колош има магазин за ципове, копчета, прежди и всякакви джиджавки от този тип. Аз съм си купувала цип за яке оттам.

# 442
А като си купи ципа ти ли си го сменя или носи някъде якето да го направят? Питам, ако си го давала някъде и си доволна, да ми кажеш и къде е това и колко ти взеха.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 18:48 от Bibita

# 443
Ципове си купувам от квартала на пазара.После ми го сменят в шивашкото ''Люси".

# 444
Боби, сега остава и да обясниш къде е шивашкото Люси. Laughing

# 445
Пиши ми във феиса.

# 446
А като си купи ципа ти ли си го сменя или носи някъде якето да го направят? Питам, ако си го давала някъде и си доволна, да ми кажеш и къде е това и колко ти взеха.
Sorry, не съм го носила на шивачка, майка ми го смени. Но това лято ми се развали ципа на чантата, отнесох я при тях, смениха ми само водача за 4 лв. Казаха ако искам да ми сменят целия цип щели да я дадат на шивачка, щяло да струва 8 лв.

# 447
Оставих си якето на шивачките от "Люси'. Дано ми го направят добре. Praynig
Мерси, момичета!  bouquet

# 448
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МНОГО ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!!!

# 449
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МНОГО ПОДАРЪЦИ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт