Перник-22

• 84 730
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Ехооооо , май от толкова много празници се позагубихме.....
Весела Коледа на всички ви !! Обичайте се повече , особено днес    bouquet  santa2 Close-mas: Nature Snowman

# 451
  • от Луната
Честито Рождество Христово!

# 452
# 453
  • от Луната

# 454
  • Перник
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година! Здраве и късмет за вас и семействата ви!

# 455
Аз тамън на време да Ви пожелая  -  Успехи и здраве -  за новата 2011година.Дано да няма апокалипсис 2012 че не знам какво ще правим  Joy шегувам се естествено  Peace Приятно прекарване на вечерта  Tada 

# 456
Мирна и щастлива Нова година!
Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

# 457
Честита нова година,нека донесе на всички много радост и хубави мигове.
Препоръчайте ми някой дерматолог за сина ми.

# 458
                                                                            честита нова година

Желая ви много здраве , щастие и любов .   Зло да ви забрави и късмета да е винаги с вас

Ние изкарахме добре новогодишната нощ. Бяхме вкъщи със сестра ми и нейното дете .децата куфеяха , Ванеса хич не иска да спи ,но поне леля й и чичо й я разнасяха напред-назад .Тъкмо заспа в 23.45 и катопочнаха гърмежите се събуди и заспа чааааак в 2 часа . Мислех си ,че ще спи поне по до късно но уви в 8 беше будна и не иска да спи . А имаше и танци - поразкърших малко снага  Mr. Green

На кики му изби първото зъбче на 3 месеца .

Ц              Е                 Л             У                В                  К                 И    

# 459
ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2011 ГОДИНА!!

# 460
ЧЕСТИТА 2011! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 461
ЧЕСТИТА 2011! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Момичета някои ходили в детския център дето е при подлеза на центъра ,да каже как е там.Че тези дни трябва да видя къде ще ни е рожденя ден,доста хора са по списък.

# 462
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
ЖЕЛАЯ ВИ МЕЧТИ КРАСИВИ И МНОГО МИГОВЕ ЩАСТЛИВИ!
ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, МНОГО УСМИВКИ И ЛЮБОООВ!
[/b]

Лиске, миналата неделя бях там на детски рожден ден. Не е лошо, няма много играчки, но е широко, има къде да играят децата. Персонала е добър, при нас нямаше анимация, но пък и децата бяха петокласници, не беше нужно. Казали са на майката, че могат да организират всичко, дискотека, аниматор, най-добре иди да го видиш и да поговориш, за да уточните условията. Мисля, че плати 20 лв. и консумацията, предлагат сандвичи, сладки, различни напитки, няма алкохол и мезета за родителите, но според мен това не е кой знае от какво значение. Тортата си я донасяш ти. Ако имаш някакви конкретни въпроси пиши на лични, ще звънна на приятелката си и ще я питам. Вероятно там ще празнувам рождените дни на моите деца следващото лято.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 14:01 от alissa nik

# 463
alissa nik   благодаря ти.Аз утре ще ходя до там да проверя как стоят нещата.

# 464
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави, обичани и щастливи Simple Smile
Лиске, при кой подлез е това клубче? Дай повече инфо като проучиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт