Перник-22

• 84 724
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Честита Нова Година и от мен! Бъдете здрави, обичани и щастливи Simple Smile
Лиске, при кой подлез е това клубче? Дай повече инфо като проучиш Simple Smile
В центъра,под ЖП гарата дето е входа на подлеза за автогарата.От дясната му страна нали има една построика,едно време беше дискотека,кафе.Жоки май се казваше като беше дискотека.

# 466
ЧЕСТИТА НА НИ НОВАТА 2011год много здраве щастие и успехи на всички ни.

# 467
  • от Луната
За много години, момичета! Пожелавам ви през новата година много здраве и само успешни начинания!
Лиске, като проучиш дай повече инфо, че Михаела тоя месец няма да ходи на ДГ и трябва да и измисля забавления Simple Smile

# 468
Виктоалиа T  беше затворено,но през прозореца което видях е кафенце с една къщичка маи беше за игра и 2-3 някакви играчки.Запзила съм в мошино ДЦ за рожденя ден.В квартала в Билата също ми хареса ДЦ.А и жената беше много миличка.

# 469
За пореден път се убеждавам в колко смотан град живеем. Що така наречените ДЦ нямат сайтове? Мамите от Изток, бихте ли казали къде има ДЦ подходящи за рождени дни? Стигам до извода, че в квартала са хубавите клубчета.

# 470
  • от Луната
Шуши и това в Мошино много ми хареса. Зависи за колко деца искаш клубче

# 471
Ами ние ще сме 16 деца и мисля че ще ни е добре това в мошино.shushi_13  ти кои знаеш,спряла ли си се на някои?
това е единя с много добри отзиви    Joy  ,  другия за по малко деца на брои е ,  това е в мошино , в Билатта на квартала горе има също, но не намирам линк и другите са сладкарници с детска стая.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:51 от lisa_lisanova

# 472
Мерси за отговорите  Hug
Тук съм била само в Приказен свят, но не съм очарована. От вас съм чувала за Фъстъчетата. Други клубчета не знам. По квартала не ходя и идея си нямам. Но сега проучвам за края на февруари за рождения ден на малката. Около 10 деца планирам да дойдат, разбира се дано всички сме здрави Simple Smile

# 473
Мерси за отговорите  Hug
Тук съм била само в Приказен свят, но не съм очарована.
То дали има някои очарован  Laughing  освен някои които се регистрира само за едно мнение  Laughing
Вече съм официално в комфликт с тях,тея хора вместо да се извинят на недоволните и да се постарят да се поправят ,се карат с хората и ги гонят .В този линк дето го намерих за тях и ви го пуснах по горе пак има няколко майки недоволни.И те вместо да им се извинят и на тях ги нападат.

# 474
  • Перник
Ние сме празнували само във "Фъстъчета" - бяха 6 дечица, останахме много доволни.

А, да ви питам, ходили ли сте в пицария "Антони", бившия Тони бар в Изток? Попадна ми тяхно меню, което изглежда много добре и мисля там да отбележим именния ден на Калоян утре, ако има места, разбира се.  Но все пак, ако някой е ходил, моля да сподели - вкусно лие?  Mr. Green

# 475
SvetlaK  честичко ходим там,много сме доволни.И от обслужването и от яденето.Много е вкусно всичко. Peace Няма да съжаляваш.Обстановката също е много на ниво а цените са добри.
А Калоян утре ли има имен ден?

# 476
  • Перник
Лиске, благодаря  Grinning
Калоян значело "хубав Иван" и затова празнува на Ивановден  Peace

# 477
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!   bouquet

# 478
Здравейте
Влизам за да те подкрепя Лиске , относно мнението за Приказен свят. Като цяло клубчето е хубави - широко е , шаренко е , има много забавления за децата . Останах потресена обаче от отношението на персонала и собственичката . Непрекъснато нахокваха децата да не пипат тук и там  и търчаха да събират играчки. Едва ли не нашите деца им пречеха и им нарушаваха реда.Не отидох предубедена от прочететото тук , но някакси нямаше как да не забележа подръпването и побутването  на "аниматорките "
Айде стига , че и мен ще ме наплюват.

# 479
udis* мислех ,че след като четат толкова много против тях ще се променят ама не.Дебила си е дебил.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт