Перник-22

• 84 720
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
ЧНГ  Hug
Тъй,като в момента нямам време да напиша отзиви след,като заспи мъника ще си изкажа мнението за клубовете,но съм категорична,че Смехориите са превъзходни.
За за "Приказен свят" това не е клуб за деца,а за детето на собствениците......но след няколко часа повече ще пиша и разкажа
Редовните майки,които ме и познават,знаят,че ги бях оплюла още в началото на тяхното създаване!!!Приказен свят е пародия на детски клуб

# 481
  • от Луната
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Светла да ти е жив и здрав именника!

Ир минаха няколко часа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 482
Относно жалкото съществуване на нещото наричащо се детски клуб Приказен свят.
Преди година точно,имах нещастието да отида там със сина си Калин,който тогава беше само на 1г и 6месеца.
Първо впечатление:влизам аз със сестра ми и детето,а там на дивана спи момиченце(дъщерята на шефката)Аз репликирам:Извинете не знаех,че е затворено,а жената(шефката)ми казва:А не не влизайте то не е затворено,просто дъщеря ми се умори и си поспива следобеден сън.
Казах си ужас....къде съм попаднала........но дадох шанс.
Отиваме на коледно парти там.......всичко уж наред(казвам уж,защото подобието на персонал,не обръщаше внимание на децата,ами аз лично си играех със сина си,който за малко не се претрепа от едната пързалка......)идва Дядо Коледа......добре,но на всички деца освен на дъщерята на шефката еднакви подаръци,на щерката огромна кукла.......
Второто впечатление.Този клуб трябва да се затвори,на тези хора не трябва да им се дава шанс да работят с чужди деца Едно уточнение само.....шеф-ската щерка ,така ме из дразни,че само дърпаше играчки от Кальо,че и направих злобна забележка и тогава шефката даже я наказа....Представете си докъде ми е кипнало,че да се озъбя на 4-5годишно момиченце и да изкрещя в лицето и ЕЙЙЙЙ ама какво правиш,това е моя син и аз няма да позволя да вземеш тази играчка от ръцете му.И при двете ни гостувания шеф-ската щерка кашляше.
Последният път в който крака ми стъпи там,бе рождения ден на Стефко,най - добрия приятел на Калин.Пак никакво внимание към децата,а шеф-ската щерка неканен гост на партито на Стефан.Яде си пи си,че и първа одърпа с пръст тортата на Стефко,че аз чак,казах на шефката....Това е безобразие,как така вашата дъщеря ще бърка с пръст по тортата на чуждо дете.Шеф-ската дъщеря се нареди за снимки......абе безобразие.Тогава оплюх добре този жалък кът и никога повече крака ми няма да стъпи там.Също съм,казала,че дори Калин да е канен там на РД няма да отиде.
На всичко отгоре винаги аз съм влизала да играя с Калин,защото никой не му обръщаше внимание.
Еми да......правя бойкот и съм в правото си,като гражданин,който живее в конституционна държава в 21век,да отстоява правото си на мнение,да го предлага на приятелите(ВИЕ),за тяхно добро,а пък всеки да си прави сметката къде ще остави живота на децата си.
Еми,ще ме извинявате,но при положение,че има още 4-ри клуба в квартала всеки да гледа най - доброто за децата си.За мен най - доброто място за сега е Смехориите........отлични условия,отлична хигиена,прекрасен персонал,невероятни тържества и прекрасно отношение към всички деца.Имайки в предвид социалното ми положение и контактите,мога да изброя поне 50майки,който го предпочитат.Между,другото там правихме и роденият ден на Кальо!

# 483
Хайде сега да чуя......отзивите на новата там мама.......не се сещам  Rolling Eyes за ник нейма и,но явно ще да е по готин и оригинален от,колкото е на Лиса.Присмивам ти се ПКмама....можеш д hahaha hahaha hahaha нещо да кажеш за мен  rotfImbo или за ник неймът ми  smile3508 smile3533

# 484
Кажете къде са Смехораните , че аз още не съм запозната с клубовете   Blush . Аз бих казала че и Фъстъчетата са добри

# 485
udis*  на Мошино са,зад 70бл. до мебелната къща на Рангел Диментиев.В една нова кооперация от задната страна. По вътрешната магистрала дето минава 16.
Това е сайта им

# 486
Здравейте!

Моето лично впечатление от двата коментирани клуба е, че в Приказен свят наистина детето на шефовете е най-големия дразнител, иначе от персонала не мога да се оплача, а в Смехораните сме ходили веднъж за игра и веднъж на РД и като цяло не е лошо.

И сега да сменя темата за парти клубовете, да попитам да ми препоръчате фризьор в квартала за студено къдрене ? Утре си идвам и ще имам 3 дни на разположение да свърша тази работа.

# 487
Момичета,случайно някоя от вас да може да ми даде информация за лекарката,която идва от Горна Баня,може би е детски ортопед.....
телефон,приемно време,отзиви....

# 488
  • Перник
Момичета,случайно някоя от вас да може да ми даде информация за лекарката,която идва от Горна Баня,може би е детски ортопед.....

Д-р Кацарова ли имаш предвид?

# 489
Ако става въпрос за Кацарова не е детски ортопед тя оперира мъжа ми преди 2 години в Горна баня- постави му изкуствена става,но водят при нея и дечица за преглед.Ние сме много доволни от нея изключителен професионалист и човек е.Мисля че идваше в Перник във вторник и четвъртък следобяд (поне преди време беше така). Simple Smile

# 490

Д-р Кацарова ли имаш предвид?

ако е д-р Кацарова ние ходихме на преглед при нея и сме много доволни прави и ехограф на крачетата на бебето за тел незнам нашата педиарка ни записа час само лошото при нея е че записва часове за след 1 месец преглед.

# 491
Всъщност за нея става въпрос...сега се сетих,че ходихме и ние при нея,но не съм разбрала,че тя е въпросната лекарка от Г.Баня...лошото е,че не останах кой знае колко очарована от нея...някой друг ортопед да знаете?

# 492
Всъщност за нея става въпрос...сега се сетих,че ходихме и ние при нея,но не съм разбрала,че тя е въпросната лекарка от Г.Баня...лошото е,че не останах кой знае колко очарована от нея...някой друг ортопед да знаете?
В Евриката ,приятелка си води бебето при някакъв мъж,също маи идвал от Горна баня.

# 493
Момичета,кажете от къде в Перник поръчвате хубави и по-различни торти за детски РД. Тези от трафопоста в кв.Изток ми писнаха.Искам по-различен вкус...

# 494
Aз поръчвaм от cлaдкaрницaтa до пожaрнaтa, тaм имa нa нeдeля, избирaм cи ги по кaтaлогa в caйтa и cлeд товa нa мяcто поръчвaм. Зa рождeния дeн нa мaлкия бяхa нaпрaвили рaзкошнa тортa във формaтa нa фyтболнa топкa.

Общи условия

Активация на акаунт