Перник-22

• 84 717
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
а скъпи ли са много?

# 496
Ами не са евтини. Започват от около 30 лева мисля, но най-хубавите (с фигурки отгоре) са около 60 лева. Тази година взимахме с понита - 63.50лева, и с Winks (само нарисуван) - около 42 лева. Прекалено сладки са дори за моя вкус. Но са прекрасни на външен вид.

# 497
  • от Луната
В сладкарница София също има богат избор на торти, както и в сладкарницата до Жълтото пате, но на мен цените не ми харесаха особено  Mr. Green

# 498
В кв.Изток също има богат избор,na Krisko mamata поръчвала ли си от сладкарницата до СБА,там също има каталози и богат избор освен на торти и на фирми Simple Smile

# 499
Между 30 и 60 лв в зависимост от вида, не са евтини, но пък децата страшно много им се радват, защото са много красиви.

# 500
На площад до банка ОББ има сладкарица и има голям избор като тортите не са много скъпи ние си взехме за имения ден на Стефи от там 35 лева 16 парчета с надпис и някква балеринка  отгоре.

# 501
  • Перник
На площад до банка ОББ има сладкарица и има голям избор като тортите не са много скъпи ние си взехме за имения ден на Стефи от там 35 лева 16 парчета с надпис и някква балеринка  отгоре.

Но не са особено вкусни, поне аз не ги харесвам  Peace Напоследък не поръчвам торти - правя си ги сама  Crazy

# 502
В сладкарницата до пожарната има торти само на Неделя и Рицка. Но в сладкарницата на Търговска, май се казваше Наслада, имат много каталози, мнооооого богат избор на фирми и торти - разглеждаш, избираш и поръчваш.

# 503
дано не е късно да се включа затортите. Срещу болницата има сладкарница и тортите са им направо божествени , а цените разумни. Цеха им е на байкушева в един блок . Може да влезнеш във фейса в моя профил Надя Дерлипанска и да видиш на Кики тортата от РД. Лошото е ,че нямат много детски торти по каталог,абе имат много но ние искахме във форма на някакво животно-като тези от по-по- най ,такива имаше само 3-4 модела,но те сяа просто върха -казаха ни ако детето си има любим герой ,независимо какъв е ще ни го направят.Казваш какво искаш и ти го правят. Казваш си също и каква да е на цвят,отвътре с крем ли да е или с теч.шоколад. Тази торта-хипопотама е 48 лв. Уж е 24 парчета. но си бяха определено около 40 нормални / не гигански / парчета . От НЕЯ ядоха 8 деца , 8 майки и после в къщи 10 човека и остана доста.Ние бяхме поръчали и друга за в къщи ,но беше излишна. Е справихме се ,дееее Embarassed Mr. Green И двете бяхастрахотни-с теч.шоколад ммммммммммммм вкусотия.  Hug

# 504
харесах си ето тази.остава само да видя цената
http://www.nedelya.com/торти/МИКИ%20МАУС-ФИГУРАЛЕН?category=18

# 505
нещо не излиза линка...

# 506
снимай го и отиди да видиш и в тази сладкарница да питаш колко ще ти излезне. Предполагам пак 48 лв,  Провери и на двете места и виж цените.Там ще тия направат 1;1 със снимката. Аз като разглеждах каталозите на няколко сладкарници бяха от този тип между 65 и 80 лв .

# 507
Здравейте мами от Перник,първо искам да се извиня, че нахлувам в темичката ви,но много спешно ми трябват телефона и адреса на частния кабинет на д-р Лазов и вие сте единствената ми надежда,благодаря ви предварително и още веднъж се извинявам.

# 508
привет и от меннннн   bouquet   bouquet

аз нещо не се сещам коя е тази сладкарница?  newsm78

elica_2007  ето тел на д-р Лазов 0887497471

# 509
  • Перник
привет и от меннннн   bouquet   bouquet

аз нещо не се сещам коя е тази сладкарница?  newsm78

Аз се сещам за "Адел" - едно време бяха там. От тях беше сватбената ни торта, която имаше вид на изглед, но не беше вкусна. Е, не беше и скъпа, де  Laughing Но може и сладкарницата да е друга, все пак това беше преди...почти 5 години! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт