Перник-22

• 84 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Ще ви помоля за малко помощ. Praynig
Може би вече сте обсъждали темата, но не съм се връщала назад да чета, за което се извинявам. Предстои ми раждане и се чудя къде да запиша детето на педиатър. Бихте ли ми препоръчали или да ми кажете кои са най-добрите в Перник. Препоръчаха ми д-р Иванова...чували ли сте за нея и какви са отзивите?
Пак се извинявам, че не съм по темичката, която обсъждате сега.

# 511
 здравей  soft  , пожелавам ти леко и безпроблемно раждане , а до тогава спокойна бременност .

Моите дечица са при др. Никифорова в квартала и съм доволна от нея . Само че тя не е само детска педиатърка, а преглежда и възрастни и е лудница при нея . Но пък е много внимателна и отзивчива . Винаги когато и звънна е на линия и готова да ти даде съвет и ако е нещо сериозно и да дойде в къщи . Мога да разчитам на 100% . Само не ми харесва висенето пред кабинета й ,но на това болно време на всякъде е така .

# 512
  • от Луната
Нанси всички педиатри имат и възрасти пациенти, но само при някои важи првилото децата са с предимство  #Cussing out
Софт, добре дошла  Hug.Кажи повече инфо за теб, а и къде търсиш педи - в квартала или центъра или някъде другаде Simple Smile

# 513
Здравейте отново! Благодаря на всички за отговорите, и на тези които са ми писали на ЛС!  bouquet
На 27 г. съм, от Перник, но от 8г. съм омъжена в Радомир. Това ще ми е първо бебче, доста дълго чакано.
Мисля да го запиша в Перник, в центъра, тъй като тук има 2-3 педиатри, от които общо взето много се оплакват, никой не е доволен от тях и повечето си записват децата в Перник (за които не е проблем да пътуват). То май почти за всичко ходиме или до Перник или до София  ooooh! , но както и да е.
Дотук най-добри отзиви чух за д-р Янкова и много ми се ще да сме при нея, но силно се съмнявам, че ще ни приеме. Предполагам, че си има предостатъчно пациенти. Но събирам още мнения по въпроса и ще се радвам да споделите.

# 514
  • от Луната
За д-р Янкова съм чувала само добри неща, но не е зле ако искаш при нея да отидеш сега и да видиш, защото знам, че не записва пациенти.
Лекаря на дъщеря ми и на племеницата е д-р Дойчинов.Кабинета му е в болницата и нямам оплаквания от него. Има си кусури разбира се, но има човешко отношение, обръща внимание на децата и не изписва АБ за всяко кихане. Можеш да се разбереш с него и винаги когато се е налагало е давал направление за където съм поискала без никакъв коментар. Вдига си телефона, но понеже ходи на някакви семинари не винаги му е включен  Confused

# 515
здравейте момичета има ли някоя от вас в момента да е бременна или вече всички сте мами

# 516
Има как да няма , но скоро може и да не е бременна. Simple Smile

# 517
Здравейте мами отново търся помощ при вас относно генеколог.Моля да ми препоръчате добър генеколог от Перник,защото вече спешно трябва да се запиша при някой,но засега незнам къде,   д-р Лазов на който му исках телефона ми каза,че не работи с здравната каса.Чух единствено за някакъв д-р Грозданов, който бил възрастен генеколог,моля ви помогнете ми да се насоча на някъде,предварително ви благодаря много HugИ някой знае ли дали Лазов сега,като е началник на отделението присъства на раждания? Rolling Eyes

# 518
Ако се запишеш при Гроздранов, недей да му казваш че ходиш при Лазов, че е голям комплексар, аз ходя и при двамата, мога да ти кажа че Грозданов ми къса нервната система по- добре при Крумова да се бях записала, но той пък ми беше по-близо та така. Лазов ако имаш уговорка с него присъства на раждането, на мен първото ми раждане трябваше да е при него но не го дочаках и звъна на Христов, та съм доволна и от него, сега имаме уговорка пак да е при един от двамата, дано да ги дочакам да не стане при някой трети.  Joy

# 519
Благодаря ти много за отговора nikito_pk , когато ходих при Лазов той ми каза, че ако си вода консултациите при него,щял той да ми каже при кой да се запиша по здравна каса,защото много колеги се сърдели,което ме кара да мисля, че той може би има уговорка с някой Rolling EyesСамо, че ми каза да отида след 2 седмици,че ми било рано,но аз вече неиздържам поради постояното ми повръщане,а откакто ходих при него мина 1 седмица и сега се чуда да му званя ли да ми казва къде да хода,или да тарса аз някой по ЗК,че вече ми е много необходим болничен.

# 520
Най вероятно ще те прати при Крумова, тя ще ти пуска изследванията по ЗК и тя не се сърди от това че ще ходиш при него, мисля си че ти е  казал да отидеш след 2 седмици за да види сърдечна дейност, още си в рана седмица.Simple Smile

# 521
А къде се намира кабинета на тази Крумова?

# 522
Аз бях при Лазов,и ми препоръча Михаилова.До колкото знам двамата си работят.Много съм  доволна и от двамата.При Грозданов също съм ходила,но не като бременна и съм също доволна.
elica_2007  препоръчвам ти да званнеш на Лазов и да му кажеш за повръщането.Аз бях с многооо повръщане и никакви хапчета не ми помогнаха,единствено като ме вкара в отделението на системи за 7 дни се оправих.

# 523
  • от Луната
Аз ходех при Христова, кабинета и е в болницата и съм много доволна от нея. За повръщането наистина се обади и питай да не земеш да се обезводниш, но на толова ранен етап болничен за бременност не дават ако не е наложително, защото после няма да ти стигнат дните и ще трябва да се върнеш а работа. Аз бях така 10 дена не ми стигаха, но пък ме хвана пневмония та с нея ми стигнаха  Crazy. Моя съвет е да си избереш лекар, който работи в отделението и може да те изроди. За раждането аз съм доволна от Илиев, той има кабинет в Евриката мисля  newsm78 и май работи със касата

# 524
Аз също бях при Лазов и ходех при Крумова по здравна каса, не защото така ми беше казал Лазов, а стана случайно, защото нямах никаква представа кой работи с ЗК и една позната ми препоръча Крумова. Кабинета и се намира до 2ра поликлиника. Доволна съм от нея, всички изследвания ми направи изчисли ми кога точно мога да изляза в болничен, но аз не пожелах и си работих до край, прати ме допълнително на тест за алергии към упойки, защото и казах че съм алергична към 2 антибиотика( ако случайно се наложи секцио и то наистина се наложи  Simple Smile ). Но за нищо на света не бих заменила Лазов   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт