Перник-22

• 84 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Момичета благодаря ви много за подкрепата,информацията и съветите Hug
Вчера ходих при доктора насочиме към Михайлова и от другата седмица ще хода да се  запиша и да си взема болничен,иначе от днес съм малко по-добре.
Хубав ден желая на всички ви.  bouquet

# 526
здр. давайте бързо съвети че нямам мн време..нещо ефикасно против повръщане..детето ми е с ангина и ужасно пъвръщане нищо не мога да и дам дори и АБ който ни изписаха, дадох свещичка вомакур но нещо не действа дайте съвете нещо чайчета или друго ако знаете че иначе тр да постъпим в болницата..мерси

# 527
здр. давайте бързо съвети че нямам мн време..нещо ефикасно против повръщане..детето ми е с ангина и ужасно пъвръщане нищо не мога да и дам дори и АБ който ни изписаха, дадох свещичка вомакур но нещо не действа дайте съвете нещо чайчета или друго ако знаете че иначе тр да постъпим в болницата..мерси
Спираш всякакви храни и течности и започваш да му даваш по 5мл глюкоза през десет минути, така в продължение на час. Ако успее да задържи глюкозата за този час, после мини по 10мл през десет минути.

# 528
 smile3534

закачам сееееееееееееееееееее  Joy Joy Joy

детска радост Joy Joy Joy

# 529
soft,д-р Никифорова е супер, има дни и часове специално за консултация на бебета. Не изписва ненужни антибиотици и  е много мила. Единственото неудобство за мен е, че кабинетът и е в кв. Изток, до Била. Безпроблемно раждане!

# 530
Виждам,че обсъждате детските лекари,затова много ми се иска да кажа тук името на д-р Маринова тя е страхотен човек и лекар, водя сина ми при нея от както се е родил и съм много доволна,но лошото при нея е че има само частен прием не работи с ЗК

# 531
elica,ако ходиш при д-р Лазов, което ти препоръчвам, трябва да се регистрираш и при лекар, който работи със здравната каса. Д-р Лазов работи с д-р Михайлова, тя ти издава документи и болнични. Консултацийте при д-р Лазов не са скъпи, преди 4 години бяха по 5 лв, веднъж месечно не е много. Сега не знам как стоят нещата, но тогава работеше с акушерка Дарина, не съм сигурна за фамилията, но тя е най-добрата тук. На самото раждане ако всичко е нормално доктора се появява след като родиш

# 532
Да и при мен се появи след като родих първия път Simple Smile направо вечерта на консутацията.  Joy  Базикам се просто не успях да го дочакам, за това съм на поправителен. Simple Smile

# 533
stina , да вече говорих с доктора и утре ще хода да се запиша при Михайлова, за да ми даде болничен(понеже съм с постояно повръщане Sick Cry) и направление за изследване.Не мога да разбера обаче защо казваш, че доктора се появява след раждането  Confused, не трябва ли да е там още като започне Rolling EyesИначе за женска консултация още не съм била при него,всмисъл бях два пъти но само ме преглежда с ехографа и ми взе по 30лв.
Искам да ви питам тези от вас, които сте били при Лазов дали той ви е насочвал към различните изследвания(БХС,ФМ и др.)или трябва сама да си предприема инициативата Rolling Eyes
И друго важно за мен,някой от вас избирал ли е Лазов и екипа му за раждане и колко му излезе?
Благодаря ви много предварително! Hug

# 534
Като бях бременна не ме е насочвал към такива изследвания.Аз сама си реших да ходя на ФМ за другото ми каза че не ми било нужно.Присъства ми на раждането защото беше на смяна,каза ми че дори да не е на смяна ще дойде пак и не иска никакви пари,защото съм си водила консултациите при него,единствено ще трябва да се плати в касата на болницата дето е таксата.Тогава маи беше 100 лв.Но пък и сега вече има други такси и изисквания така че не мога да ти помогна с тази информация.

# 535
На мен малко ми остава малко и говорих с него, ако е той или Христов на смяна си оставам при който от двамата е без да плащам нищо ( аз и при двамата съм съгласна и им имам доверие ) , ако не е обаждам се по телефона и след раждането плащам 350 лева това е с  избор на екип ( иначе се сърдили акушерките 250 е само за доктор, ама по-добре да не се спестяват тези 100 лева ). Женската консултация е 5 лева ако е с ехрограф 20 лева. Изследванията ми минават от доктора по каса, ако трябва нещо още необходимо той ти казва какво да наптавиш.

# 536
А тези иследвания от доктора по каса трябва ли да ги вземам и нося на Лазов да ги види, защото на мен ми предстоят сега пъвите? Rolling Eyes
И в пернишката болница слагат ли обезболяваща упойка при раждане? Rolling Eyes

# 537
И в пернишката болница слагат ли обезболяваща упойка при раждане? Rolling Eyes
Ако се разбереш предварително.

# 538
Здравейте,

Искам да попитам знаете ли дали има диетичен магазин в кв. Изток?
Благодаря ви предварително!

# 539
  • от Луната
Знам само в центъра 2  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт