Перник-22

• 84 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!Извинявам се,че така нахълтвам във вашата хубава темичка,аз чак сега виждам че има такава.Много ще се радвам да ме приемете в нея  Simple Smile Аз съм на 24год по принцип съм от гр.Радомир и през април очаквам моето първо много чакано бебче  Simple Smile
Има ли и други мами от Радомир сред вас Wink

# 556
Има има...аз и elica_2007! Ама май трябва да се прехвърлим в радомирската темичка.  Laughing

# 557
  • от Луната
Стойте си в тая, на нас ни е приятно  Hug
Момичета, нещо пак са бъзикали форума и не ми харесва. преди като си кликнех ми излизаше последния прочетен от мен пост и си четах всички нови, а сега ми излиза последния публикуван, което е доста кофти, тъй като в някои теми се публикуват по 5-6 страници и повече на ден  Confused. и при вас ли е така или само при мен е повредата?

# 558
Здравейте!

Влизам първо във вашата тема, защото съм от Перник и проблема пряко ме касае, въпреки, че отдавна не живея в България  Peace

Това е Български сайт за детска безопасност http://detskabezopasnost.com/about.php, създаден е от перничани. На него можете да подадете сигнал за опасност в града и околностите, да получите съвет и информация по всички въпроси на детската безопасност.
Моля, отделете 10мин да се запознаете със съдържанието и разпространете сред приятели, особено на семейства с деца.

Благодаря!   bouquet  Желая лек ден!

# 559
Здравейте и от мен.   Hug

Аз рядко пиша във форума, но много го чета и  то от доста години, ама ще се запиша тук.
Казвам се Десислава, на 23 години съм и през март чакам първата си рожба  Embarassed

# 560
Освен зад ГУМ, къде другаде в центъра слагат печати?

На пазара в квартала детски магазин Симба

# 561
E, soft, защо такова пренебрежение. Какво ви пречи да пишете и четете и този и радомирския форум. Хубаво е да има нови бебета, нашите нали пораснаха.  bouquet Hug
Добре дошли на новите мами, колкото повече, толкова по-добре. Между другото форума ни е много полезен. Хем на мен ми е второ дете, някои хора много ми помогнаха с проблеми при второто. Искрено съм им благодарна, пък и ми е приятно да си пишем, а  хората, с които успях да се запозная лично се оказаха наистина много готини. Тъй като на някои от тях децата им са на възрастта на сина ми, надявам се децата  ни да с в една и съща ясла, градина, а може би и училище и да станат добри приятели. Но бъдещето ще покаже.

# 562
Добро утро !
Днес реших първо тук да се разпиша ,после и в отчетната, ще се постарая да се включвам често Grinning
Момичета,вярвам,че ще сме си полезни както е казала Алиса.
                                                                                                 Хубав ден Hug

# 563
E, soft, защо такова пренебрежение. Какво ви пречи да пишете и четете и този и радомирския форум.
Пошегувах се просто. И на мен ми е приятно в този! Пък и аз съм си перничанка по принцип!  Peace

# 564
Абе майтап да става! Joy
А това, че ще сме си полезни е 100% сигурно. Виждам, че имаме бъдещи мами първескини. А пък ние ветераните, ще даваме акъл като бабите в парка:"Абе дете, ама многу голо си го повела. Тури му шапка." Laughing

# 565
Момичета, има ли маршрутка за София,която да минава през Бучино? Трябва ми начин да стигам до Суходол ежедневно.

# 566
Момичета, има ли маршрутка за София,която да минава през Бучино? Трябва ми начин да стигам до Суходол ежедневно.
Аз незнам да има.
С влака до Горна баня и от там с автобус за 10 мин се отива до Суходол.

# 567
как сте мами????

Ние сме добре . Баткото е на градина ,а ние с Ванеса след малко излизаме-малко на разходка и после на консултация

Ирката скоро не е писала . ИРРРРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ как си.Малкия сладур ходи ли с желание на детска ???????????

Hug

# 568
здравейте, ние не сме добре...пак сме болни какви са тия вируси какво е това чудо направо ще полудея- 1 седмица в болницата сега пак ужассссссссссссссссс

# 569
Няма, душа. Има Бучино-София-Бучино, но през Мошино, Квартала и Драгичево.

Общи условия

Активация на акаунт