Перник-22

• 84 694
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
И аз не знам да има маршрутка през Бучино. Евентуално ако има междуселски рейс. Иначе с кола е доста удобно, макар че пътя е в доста окаяно състояние. Като пуснат магистралата може нещата да се променят.
Бързо оздравяване на всички болни. При мен Габи пак е болна, този път удържа само две седмици да е здрава. Дано само да не е вирус.

# 571
Момичета,можете ли да ми препоръчате хирург в Перник?

# 572
Да проф.Аструков.Идва 2 дни в седмицата в поликлиниката в квартала.

# 573

Д-р Митов  Thinking

# 574
Здравейте мами
Искам да ви питам,знаете ли някой детски уролог или нефролог в Прерник?

# 575
Здравейте мами рядко пиша но ви чета редвно мисля че е обсъждана тази тема ама нещо не ми се рови да я търся искам да ви питам кого трябва да си подам молба за детска на Стефи ако искам да я дам след 1 година като най близката детска ми  е Миньорче.

# 576
Момичета, къде ходите на кола маска?

# 577

Д-р Митов  Thinking
Не го знам.

Здравейте мами
Искам да ви питам,знаете ли някой детски уролог или нефролог в Прерник?
В Перник незнам.Но в София ходих като бях бременна при проф.Джераси (нефролог) в Александровска болница.

Здравейте мами рядко пиша но ви чета редвно мисля че е обсъждана тази тема ама нещо не ми се рови да я търся искам да ви питам кого трябва да си подам молба за детска на Стефи ако искам да я дам след 1 година като най близката детска ми  е Миньорче.
От януари може да започне подаването.

На пазара в квартала или зад хотел Зора до Белисимата.На един собственик са двата салона.От 8-9 г. ходя там вече.Добри цени и добро качество на колата маска   Laughing

# 578
Аз ходя в Розовия блок, студио VIP, много съм доволна

# 579
Елица 2007, не знам да има детски уролог в Перник. Нашата педиатърка щеше да ни праща на уролог при Церовски, за щастие ни се размина. Но аз редовно закъсвам с бъбреци и пиелонефрити, та съм му редовна пациентка. Добър е.

# 580
Здравейте момичета днес моята малка сладурана стана на 1 годинка да ми е жива и здрава и много щастлива.

# 581
Нека ви носи само мир и спокойствие малкото слънце. Весело изкарване на празника. Simple Smile

# 582
meksito, да ви е жива и здрава малката Стефани!:bouquet: Много да ви радва и да расте щастлива и с късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 583
Да е много  здрава и да расте щастлива, Hugа моята кукла вече е на 3 месеца baby_neutral

# 584
meksito да ви е жива и здрава рожденничката и много да ви радва! весел празник!!! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт