Перник-22

• 84 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Какво ще кажете  Thinking работя по изработка за Коледни картички  Rolling Eyes

Браво!Страхотна е  smile3501 smile3501 smile3501 ще зарадваш много близи и роднини Simple Smile
Малката се стабилизира -слава богу!
Аз вчера нямах сили да стана от леглото ,добре,че тати си беше в къщи -да я нахрани и преобуе  Rolling Eyes
А иначе за гърненцето и аз я слагам отвреме навреме ,понякога пишка ,понякога ака ,според мен още не е схавана предимството да си със сух памперс

# 286
  • от Луната
Момичета една скромна почерпка от мен за рождения ден на Михаела

# 287
Честит рожден ден на порастналата Михаела! newsm59 newsm38Да е много здрава и само радости да я спохождат! Tada

# 288
  • Перник
Честит рожден ден на Михаела! Да расте здрава, умна и красива!   bouquet

# 289
Честит рожден ден на порастналата Михаела! newsm59 newsm38Да е много здрава и само радости да я спохождат! Tada

newsm10 smile3525

# 290
Виктоалиа T да ви е жива и здрава рожденничката, весело и безгрижно детство и желая  nbirthday newsm59  party041

# 291
Честит рожден ден на малката Михаела! Да расте здраво, жизнено и умно дете! Вечно усмихнато и щастливо! newsm59 newsm67  party023  costumed034

# 292
Честит рожден ден на Михаела  bouquet Да расте здраво и весело дете!

Ще има ли Коледна среща тази година? В някой детски клуб може би?

# 293

newsm10 smile3525

# 294
Честит рожден ден на Михаела  bouquet Да расте здраво и весело дете!

Ще има ли Коледна среща тази година? В някой детски клуб може би?
Казвайте дали да пускам анкета.Аз предлагам да е в детски клуб в квартала,има 3бр. които според мен са добри.Но как да стане,ако го запазваме маи се плаща като за рожден ден 50лв.Освен да провера в големия на Рашо Димитров ако няма РД ще ни събере.Персонала не е много игрив   Laughing  с децата но пък има толкова много забавления че аз и не искам някои да забавлява Галя.

# 295
Моя дивак до сега не е ходил на такива мероприятия абаче съм навита да посети и той такова място да го видя какво ще прави:)
Аз съм За стига да не ни мине котка път и пак да се разболее Peace

# 296
И ние сме ЗА,но за сега сме малко болнички,поне аз де.За коя дата говорим.Иначе за мястото нямам претенции понеже още не познавам града  Laughing .

# 297
Момичета пуснах анкета за дата.

# 298
И аз съм ЗА - гласувах за 11 че е най-скоро  Laughing, но и 12 не ми е проблем. И Кари още не е ходила в детски клуб, но предполагам, че ще и бъде забавно.

# 299
  • от Луната
Бл;агодаря ви за пожеланията, момичета
Аз съм за 18, че още сме малко болни май  newsm78. То по - скоро аз де  Mr. Green. Но и на 10 съм на банкетче и на 11 ще съм  Crazy
Между другото за мястото нямам претенции, но одеве бяхме в сладкарница "Наслада" на Търговска. Супер готино местенце. Утре ще кача снимки ако искате. Детския кът е безплатен, предполагам, че и капаро няма да искат голямо, но няма аниматор. Къта е сравнително големичък, има топки, от тия гумените кончета за скачане, 2 кончета пластмасови за яздене, голяма пързалка с къщичка. Абе много ми хареса. При децата не се пуши, който иска на горния етаж  Mr. Green. А ако се падне хубаво време и отвън има забавления. Люлки, пързалка и от тия музикалните коли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт