Перник-22

• 84 694
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • от Луната
Нека ви носи само мир и спокойствие малкото слънце. Весело изкарване на празника. Simple Smile

# 586
Честит Рожден Ден на малката Стефи! Да е винаги усмихната, сладка и добричка както всеки път, когато съм я виждала!

# 587
Благодаря много за пожеланията да ви се връща.

# 588
Здравейте,момичета!
Случайно някоя от вас да знае или посещава аеробика,каланетика,тае бо и.т.н, тук в Перник?
Споделете къде и по кое време.А ако има занимания през деня ще е супер Simple Smile

# 589
  • Перник
Да,в тази връзка къде ходите на фитнес - цени,мнения,програми?Че нещо сериозно се замислям да свалям тумбака...

# 590
Честито и от мен    bouquet

Здравейте,момичета!
Случайно някоя от вас да знае или посещава аеробика,каланетика,тае бо и.т.н, тук в Перник?
Споделете къде и по кое време.А ако има занимания през деня ще е супер Simple Smile
В Мошино в младежкия дом и в квартала до ЦБА в сградата на ДЦ "Фъстъчета "има такива неща.

# 591
Честито и от мен    bouquet

Здравейте,момичета!
В Мошино в младежкия дом и в квартала до ЦБА в сградата на ДЦ "Фъстъчета "има такива неща

Знаеш ли подробности?

# 592
# 593
Ок,и това е нещо Simple Smile

Ако някой знае подробности,нека пише Peace

# 594
  • Перник
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени, вие и дечицата ви!

В сградата на "Фъстъчета" доколкото знам има салса. От същата страна, в една по-нова сградичка към Бучински път на втория етаж има "аеробик клуб", виждат се през прозореца от онези големите топки, на стъклото пише, че има тае-бо, вечер прозорците са запотени, значи има движение вътре  Mr. Green Аз се бях зарекла да отида да проверя как стоят нещата и от началото на годината да тръгна на тае-бо. Естествено, не го направих.  Embarassed

# 595
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!

# 596
честита баба марта

# 597
  • от Луната
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 598
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 17:15 от danielka86

# 599
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА