Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 121
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Знам че  е от друга тема но много ми харесва тази песен от Мечтатели и ви поздравявам с нея http://www.vbox7.com/play:d3ea0652  Hug Hug Hug
Дано да ви се отвори  Rolling Eyes

ще слушам но друг път мн ни е бавен нета Cry
Стига си плакала вкъщи ще ги чуеш песните  Hug Hug Hug

ей младото Wink,ако искаш да знаеш хич и не плача NaughtyНо тръгва и докато почне и спира  #Crazyа сега съм в почивка а удома кой ще те остави големия дето спи на компа или дребоса дето само мами мами иска а тати да си гледа работата Crazy

# 31
  • Варна
Славенче утре ще гледаме ли Листопада по канал д  newsm44 Остават 15 серии сигурно са ги направили интересни  Thinking

# 32
  • Варна
Знам че  е от друга тема но много ми харесва тази песен от Мечтатели и ви поздравявам с нея http://www.vbox7.com/play:d3ea0652  Hug Hug Hug
Дано да ви се отвори  Rolling Eyes

Стига си плакала вкъщи ще ги чуеш песните  Hug Hug Hug

ей младото Wink,ако искаш да знаеш хич и не плача NaughtyНо тръгва и докато почне и спира  #Crazyа сега съм в почивка
Е не казвам че плачеш но си сложила такъв емотикон и като не те виждам по емотиконите се ориентирам как си  Laughing

# 33
Славенче утре ще гледаме ли Листопада по канал д  newsm44 Остават 15 серии сигурно са ги направили интересни  Thinking

смятам да го гледам и на мен така ми се струва че ще интересен

# 34
Знам че  е от друга тема но много ми харесва тази песен от Мечтатели и ви поздравявам с нея http://www.vbox7.com/play:d3ea0652  Hug Hug Hug

ей младото Wink,ако искаш да знаеш хич и не плача NaughtyНо тръгва и докато почне и спира  #Crazyа сега съм в почивка
Е не казвам че плачеш но си сложила такъв емотикон и като не те виждам по емотиконите се ориентирам как си  Laughing

Joy Joy Joyкупон да става бе

# 35
Ами фатмето кога ще го дават newsm78

# 36
  • Варна

Joy Joy Joyкупон да става бе
Купонясваш а  hahaha

# 37
  • Варна
На другия ден след Листопад  PeaceНего в другата тема ли ще го коментираме  Thinking Другата Иванова е дала още един трейлър в другата тема

# 38
Купонясваш а  hahaha
---------------------
  bigdance2

то от работа ептен изкрейзах,кога няма е добре но като се струпа всичката наведнъж и става лошо

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:19 от Slawena

# 39
На другия ден след Листопад  PeaceНего в другата тема ли ще го коментираме  Thinking Другата Иванова е дала още един трейлър в другата тема

Май ще е както дойде

трио Иванови newsm19 или има и още newsm78

# 40
  • Варна
Гледа ли снощи Листопад. Али Ръза каза онова момиче може да те потърси а Фикрет оная  ooooh! И двамата говореха за Лейля и така ме издразниха  #2gunfire Така да говорят при положение че им е на единия дъщеря а на другия сестра  Crossing Arms

# 41
  • Варна

Май ще е както дойде

трио Иванови newsm19 или има и още newsm78
Hug Hug Hug А ще пишете в другата тема за него сериал. Аз за какво я пуснах  Crossing Arms

# 42
Гледа ли снощи Листопад. Али Ръза каза онова момиче може да те потърси а Фикрет оная  ooooh! И двамата говореха за Лейля и така ме издразниха  #2gunfire Така да говорят при положение че им е на единия дъщеря а на другия сестра  Crossing Arms

точно по този въпрос в темата за листопад се вихри мн сериозна полемика

А ще пишете в другата тема за него сериал. Аз за какво я пуснах

ок, там ще пишем щом казваш  Mr. Green

# 43
  • Варна
Гледа ли снощи Листопад. Али Ръза каза онова момиче може да те потърси а Фикрет оная  ooooh! И двамата говореха за Лейля и така ме издразниха  #2gunfire Така да говорят при положение че им е на единия дъщеря а на другия сестра  Crossing Arms

точно по този въпрос в темата за листопад се вихри мн сериозна полемика

А ще пишете в другата тема за него сериал. Аз за какво я пуснах

ок, там ще пишем щом казваш  Mr. Green
Как ме слушаш  hahaha hahaha hahaha

# 44

bye-bye Idil  bye bye bye

A Киво е свободен  smile3508 smile3508 newsm48

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 15:50 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт