Aşk-ı Memnu(Забранена любов) "Вай Вай Вай" ~ 12

• 33 101
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,КТ се появи в края на последния епизод в Езел.Макар да знаех,че ще участва ми стана много смешно като го видях в ролята на рецидивист,като знам колко безхарактерна е ролята му в Забранена любов.Общо взето сме свикнали да го гледам в положителни и романтични роли и ще ми бъде много интересно да го гледам в ролята на чудовището.За анкетата гласувах с първа опция-да.Надявам се да  го пуснат в подходящото време и да не го режат Naughty( почти сигурно е ,че що го накълцат Sick)
Снимки зад кадър Flutter

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?P=2&ci … 9&s=1&w=3

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 00:57 от emely

# 76
Тази вечер да не забравите Листопад по канал д  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Добър вечер Hug Листопада го гледах даваха и реклама, че има още 14 епизода до финала Peace Утре да не забравите сериала с Берен Mr. Green

# 77
# 78
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug
Това ние трите ли сме  Laughing Май си забравила анастасия

# 79
  • Варна
Славенка видя ли появата на Къванч в Езел

# 80
Славенка видя ли появата на Къванч в Езел

Абе не съм Sick по кой канал го дават този Езел и в тубето има ли го  newsm78
-------------------------------------------------------------------

Това ние трите ли сме  Laughing Май си забравила анастасия  Joy

просто мн ми хареса Hug

# 81
  • Варна
Ето го появи се в срая на епизода http://www.facebook.com/video/video.php?v=433800469469&ref=mf
Не че аз го гледам Езел  Crazy Гледах го до 19 епизод и после забравих кой за какво се бори  ooooh! Сериала го има преведен ако искаш да го гледаш

# 82
  • Варна
На Листопада снищи май Али Ръза разбра че Оуз е убил оня  Thinking Ферхунде май и тя чу  Thinking

# 83
На Листопада снищи май Али Ръза разбра че Оуз е убил оня  Thinking Ферхунде май и тя чу  Thinking

така е и последните 14 еп ще се въртят около това  Rolling Eyesособено Ферхито  smile3508

# 84
  • Варна

така е и последните 14 еп ще се въртят около това  Rolling Eyesособено Ферхито  smile3508
Още не е излязъл трейлъра на 151 епизод а аз съм нетърпелива  Rolling Eyes

# 85
  • Варна
Видя ли прическата на Митхат  hahaha Joy Joy

# 86
Видя ли прическата на Митхат  hahaha Joy Joy

видях го
мамин сладък  Joy Joy Joy

# 87
  • Варна
Тая вечер да не ме оставите сама да си коментирам в темата за Фатмагюл  Crossing Arms

# 88
Тая вечер да не ме оставите сама да си коментирам в темата за Фатмагюл  Crossing Arms

мен не ме пиши с този ученик и малкия се сополиви малко ще ми е трудно да седна на комп Rolling Eyesно ако имам възможност няма да те оставя даже и само 1 поглед да метна Flutter

# 89
  • Варна

мен не ме пиши с този ученик и малкия се сополиви малко ще ми е трудно да седна на комп Rolling Eyesно ако имам възможност няма да те оставя даже и само 1 поглед да метна Flutter
Знам мила че си заета с твоите мъже  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт