БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-8

• 26 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
На 10 месеца е. Но вече хремата отшумя. Когато беше най-обилна даже си хапваше много добре. Иначе сутринта яде нормално, както друг път.
Когато му избиват зъби, това не влияе на апетита му - поне до сега.

# 691
Бебетата и децата често имат променлив апетит и вкусове, които постоянно се менят.
И ние никога не изяждаме еднакви количества храна, нито пък се храним по едно и също време. При тях е същото.

# 692
  • София
На моя син зъбите избиха доста късно, по-точно седмица преди да навърши 1г. В началото наистина беше ок. След това отказваше всякаква твърда храна и минаваше на мляко.
Последният такъв период му беше скоро, избиваха му последните кътници.
Не виждам проблем за отказ на храна освен здравословен, избиване на зъби и т.н. Или да не е толкова гладен.

# 693
Благодаря, надявам се да не е нещо сериозно, а нещо банално и да отмине скоро.

# 694
Един бърз въпрос от опита ви.Елдата алерген ли е?

# 695

По принцип е.
Въвеждай внимателно. Рядко дава реакция.

# 696
  • Видин
От опит - не  Grinning Иначе е възможно да бъде - както и всичко останало.

# 697
До колко годишна възраст може да се дава каша?

# 698
  • Бургас
До колкото искаш.Тя си е хранителна и голям човек може да си я хапва,но в по-големи количества. Grinning

# 699
  • София
До колко годишна възраст може да се дава каша?

Аз принципно съм давала до година и нещо. Иначе инцидентно и миналия месец яде синът ми каша, пък е на 4 г.  Mr. Green

# 700
До колкото искаш.Тя си е хранителна и голям човек може да си я хапва,но в по-големи количества. Grinning

Уф, то верно и на мен ми иде да му изям кутията!  Laughing

# 701
Синът ми е на 1,2г.Въпросът ми е-да му предложа ли вече твърда закуска,защото сме на АМ-сутрин пие 260-270мл.АМ,това към 8-8,30 и после обядва чак към 12.30-1,като до тогава е само на солетки,бисквитки и т.н,но не ми се вижда гладен?

# 702
Похапвайки солети и бисквитки - това означава, че само мляко не му стига, а пие доста голямо количество.
Бих предложила твърда закуска+междинно хранене с пресни плодове и после обяд.

# 703
И да махна АМ?

# 704
Не го махай, но не давай солети и бисквити преди обяда. Дай пресен плод например.
Но най-вероятно ще озверее, докато му дадеш да обядва.

П.П. Солетите залъгват хлапетата, затова не ти изглежда прегладнял, защото не е. Просто детето си закусва със солети Confused.

Общи условия

Активация на акаунт