БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-8

• 26 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Със сигурност едното мляко беше на Ел Би (другото не го помня). След това издържаше отворено в хладилника много малко. Общо взето, от една кутия успявах да ползвам по една чаша. Другото го хвърлях. Затова смених марката. Трябваше да отварям нова кутия всеки ден, едва ли не.

# 661
Млеката в плик, без оглед на марката също много често го правят.

# 662
Продават ли се още в плик? Аз не съм виждала от години  Thinking

# 663
Да, има в плик и то няколко марки, но лично за мен за със съмнително качество.

# 664
До кога вечер каша и от кога вечеря? Какво представлява тази вечеря?

# 665
Аз кашата не съм я давала за вечеря, а за храненето към 17ч. Супата не е подходяща вечеря. Давай някакво зеленчуково-месно пюре, а преди сън (ако иска) - млякото  Simple Smile

# 666
Да, продават се в плик. Преди си мислех, че те заради малката си трайност са без консерванти, та за това.

И аз вечер не съм давала каша, а за храненето в 17 часа. За вечеря, педиатъра каза да я включим след като детето навърши годинка, но някои деца имаха нужда по-рано от нея, а моето хлапе започна да вечеря едва сега, на две години. За другото Блонди е писала.

# 667
Днес смятам да дам за следобедна закуска овесени ядки с плод.
Купих финни немски овесени ядки.
Въпросът ми е да ги варя ли или е достатъчно да ги накисна в мляко и преди хранене да ги смеся с пасирания плод?

# 668
Само накиснатите са малко по-жилави, за начало аз мисля, че е по-добре да се сварят  Simple Smile

# 669
  • Бургас
За малко бебе по-добре овесените ядки да са сварени.Сложи пакета в камера или фризер за едно денонощие да изтрепеш ако има зародиши на разни "буби" Grinning.

# 670
За малко бебе по-добре овесените ядки да са сварени.Сложи пакета в камера или фризер за едно денонощие да изтрепеш ако има зародиши на разни "буби" Grinning.

Това не го знаех, отивам да ги сложа  Laughing

# 671
Благодаря, ще ги сваря в такъв случай  Hug

# 672
Стефа вече яде предимно от кухнята и само сутрин и вечер мляко, понякога и само сутрин, въпроса ми е, при това положение вече мога ли да мина на Фризо 3 или да изчакам да навърши година др.месец, мерси

# 673
  • София
gitadam, моя син беше на Милумил. И аз бях купила 3ка предварително, но педиатърката ме посъветва да изчакам.
Но на Милумила точно тогава му сменяха формулата.

# 674
Благодаря, при това положение ще изчакам, но предполагам 2-3 дни преди въпросната дата няма да е фаталното преминаването към 3ката

Общи условия

Активация на акаунт