Езикова школа "Интелект"

• 10 143
  • 7
  •   1
Отговори
Видях, че има тема "курсове по английски", но прецених да пусна отделна тема, надявайки се на повече отзиви. Дано не е проблем. Не успях да намеря почти никакви мнения за "Интелект", а ми е много удобна като местоположение. Детето ми ще бъде втори клас, и до момента не е посещавала езиков курс. Занималнята, откъдето ще я водят на курс е в Борово и изискването им е да е наблизо.
Моля за мнения и ви благодаря предварително!   

# 1
Позволявам си да се самоцитирам  Wink.

Таксата беше 450лв, ако не се лъжа  Embarassed, различна е ако се плати на 1, 2 или 4 пъти.
Цялата учебна година (без ваканциите) два пъти в седмината по 1 и 1/2 астрономически часа. Вики е във филиала в Борово, учителката им е прекрасна, бяха общо три деца в групата. То си беше повече като частни уроци, а не като курс.
Детето много напредна, ходи с удоволствие, амбицира се да учи, а аз престанах да преподавам английски в къщи и да го дебна като есесовец  Embarassed Wink. Освен, че учеха много песнички и явно се забавляваха, учителката наблегна на материала, взеха си всички уроци и даже допълнително един месец учеха по преснимани материали. Караше ги да си пишат думите, да учат наизуст, но учудващо Вики не е мрънкал за домашните, а по принцип той обича да мрънка  Wink, когато има да пише.

Той завърши 2 ниво, учеха по Оксфорд, но от септември ще са по Лонгман. Не съм сигурна дали сменят програмата на всички или 3-то ниво така или иначе е по тези учебници.
До сега нямаха изпити за официален сертификат, но догодина ще ги подготвят и при желание от наша страна ще може да се яви.

В първи клас ходеше в Алина, преместехме го най-вече защото ни беше по-удобно мястото. Оказа се добро решение, доволни сме.

Тази година Вики ще продължи в 3 ниво, ще запишем и Дани в 1-во.
Питай, ако те интересува нещо друго.

# 2
Отказахме се от "Интелект". Първата година беше добре, втората почна зле, сменихме учителката, смени се секретарката. Преследвах по телефона един младеж много пъти, докато успее да съвмести подходящ час за занимания. Криво-ляво почнахме, на втория месец се започнаха уговорки, че цената ще се повиши, сменихме още една учителка ...е, писна ми и се махнахме.
Подсещате ме да потърся нашата нова учителка. Карахме с нея последната година, доволна съм.

# 3
Школа близо до Борово
Макао - в 126 у-ще

# 4
Благодаря за пореден път, Ели! Инфото ти за занималните страшно ми помогна миналата година, а сега и за курса...Всъщност вчера записах Ева там. Дано им се падне читав преподавател. Вероятно ще са заедно с Дани. Обясниха ми, че ако групата надвиши 6-7 деца, задължително правят втора. Прие ни много симпатично момиче, посмяхме се...изобщо, останах с повече от добри първи впечатления. Дано и през годината е така. Само се моля дните да останат сряда и петък, че вторник и четвъртък Ева е на балет и ще трябва да спринтираме     

# 5
Отказахме се от "Интелект". Първата година беше добре, втората почна зле, сменихме учителката, смени се секретарката. Преследвах по телефона един младеж много пъти, докато успее да съвмести подходящ час за занимания.

За "Интелект" в Борово ли става въпрос?

# 6
Не, на баня Мадара, високия блок. После се преместиха пак някъде в района, виждах табела, но не помня точно къде.

# 7
Продължавам доста стара тема, но ме интересува има ли някой впечатления от курс по английски в Интелект за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт