Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Коледно парти
В Токороло Руми беше ходила на място, а аз в нета така и не можах да намеря актуален телефон този които намирам е изключен, а и Руми каза че мястото за възрастни е доста малко и за това започнах да търся друго място и понеже миналата година ни беше добре в Островът на съкровищата започнах от тях, но ме изправариха и ми взеха датата.
Това за куверт от 20 лв. е за клуб Мики Маус
http://miki-club.com/zanas1.html

Като максималния брой деца трябва да е 20. Ако ние сме 15 те ще пуснат още 5 ако има желаещи разбира се. Но кувертите се заявяват предварително, а това вече няма как да се получи при супер неясното здравословно състояние на децата към 12.12.

# 451
Добро утро!
Честит Петък!
Влязох да проверя дали Люба е оживяла след първият работен ден,че в новините влязоха...Пиши от първа ръка Mr. Green.
Уна,да ви живо и здраво бебчето и дано "завалят" и другите момченца Simple Smile
По женски излизам само аз в нашата къща,но за съжаление е много рядко,но много зареждащо от към смях,бръщолевене на глупости и алкохол  Simple Smile.Рядко е напоследък по бедност,а и едната ми приятелка испанка стана,а другата софиянка,едничка ми остана наблизо,ама много работи и тя...та два пъти годишно ни се случват сбирките.
Ани,много ужасно звучиш(особено за такива като мен дето не са усетили бременноста си никак,освен с килограмите).Дано скоро те отпусне и се наслаждаваш.Аз затова няма да рискувам с второ  Mr. Green
Син и баща се гледат много добре и така е било винаги след първите две години,когато това беше изцяло моя грижа(защото съм била глупава),докато не изтрещях напълно накрая ...
Моето момче "проходи" вече,ама в такава бабешка стойка,с свити колена и краката на Х,гърба наведен,а дупето назад..Страшна картинка Twisted Evil
Весела почивка!

# 452
Добър ден, дами!

Преди малко се чух с Недето и тя ме помоли да предам нейните предпочитания за детски клуб - Токороро. Но пък не сме коментирали липсата на пространството за родители  newsm78. Надявам се тя да се включи лично тия дни.

За мен клубът е без значение, по-важното е да не са "кожодери" за да могат да дойдат всички желаещи...
Ще се опитам и аз да се разтърся за възможности за Коледно тържество, че време не остана!

Ани, за съжаление от опит знам как се чувстваш и напълно те разбирам. Стискай зъби, друго нищо не помага! Дано до 1-2 седмици вече ти отшумят тия неразположения.

# 453
  • София
Галя ме помоли да пиша последните подробности за Коледното празненство: имаме резервация за 12-ти декември, 11:30 ч. в бившото Токороро (по настоящем Миниголф клуб Бумеранг; за адрес+ карта цък). Цената е 15 лв. на дете с включена храна, наем за 2 ч. и Дядо Коледа, който ще им раздаде малки подаръчета от клуба. Минимум 10 деца, т.е. ако са по-малко, приъстващите ще трябва да поемат куверта.

Понеже закъсняхме, условията им са се променили.

За местата за родители - в помещението, където е залата за игра има 3 маси х 4 стола; има и отделно зала за пушачи, утре ще видя колко голяма.

# 454
Страхотно, Руми! Аз съм за условията. Само не разбрах за подаръците ние как ще процедираме?

# 455
Ох Руми благодаря тази година за теб са всички заслуги!   bouquet
Храната е само за децата нали? Няма кетеринг за нас така ли?

А аз предлагам ние да си решим дали да купуваме отделно подаръци или да останат само с тези от клуба. Казвайте какво мислите има време до 12.12!

# 456
Изоставих ви отново и не съм ви даже чела хич.Понеже си помислих миналата седмица-след това,което написахте-колко е гадно да ти е болно детето и веднага ме сполетя Sad.Елла е цяла седмица вкъщи и точно,когато реших днес,че оздравява,тя вдигна 40.5.гадоооост.Ще наваксвам утре,какво да се прави,изцедена съм.

# 457
   Благодаря Руми! Офертата ми харесва! А ние книжки ще си подаряваме ли?

И ние сме все хремави, писна ми!

# 458
И на мен много ми хареса офертата. Само да сме здрави и сме там, че сега сме с болен батко и чакам всеки момент да се включи и Гери.

Пишете дали трябва и книжки да купуваме. А всъщност как се разбира кой на кого трябва да даде книжка?  newsm78

Хубави почивни дни ;  Hug

# 459
  Sad момичета аз отпадам за срещата  Sad
Мъж ми решил да ме изненада и вчера вечерта ми каза, че на 09.12. заминаваме на малка почивка с децата, защото по празниците няма да може да си вземе отпуска. Връщаме се на 12, но едва ли ще успеем да се върнем навреме за срещата.
Много ми се искаше да дойда, че и миналата година пропуснах заради бебе Стефан.

ooooh! тия болести.... Дано бързо да оздравяват малките разбойници.
Тя и Ралица тази нощ плака от ухо. Дано да ни се размине. Сега е добре и вилнее в стаята си.

# 460
Момичета, аз съм твърдо ЗА да има подарцъи и да не разчитаме само на тези от клуба. Само нека решим - книжка ли да бъде, подарък до 15 лв като предишните години ли или всеки ще купи подарък за своето дете, който пак е добре да бъде до определена сума, за да няма огромна разлика в подаръците.

# 461
    Аз съм за книжки, по-дълго време им се радваме и ползваме, подаръка му се радва ден два и го захвърли!

# 462
  • София
Oще за Коледното парти  - малко подробности от клуба: в  цената е включена и коледна торта, както и ще има забавна част с музика и танци. За пространството - видях и допълнителната зала, има 1 маса с 4 пейки за по 3-4 човека всяка.
Кейтъринг за родителите не съм поръчвала, може да го направим на 10-ти, когато даваме точната бройка деца. Ако решите. Иначе топли, студени и алкохолни напитки всеки си поръча на място.
За подаръчетата от клуба - не бяха сигурни какви ще са, казаха нещо "коледно". Имайки предвид цената на куверта, е ясно, че ще е някоя дреболийка за левче. Аз предлагам всеки да купи на детето си книжка или да купим на всички еднакви, за да допълним подаръка.
Нанчи, книжките ще са надписани: ако си ги купуваме за нашето дете с неговото име; ако са за друго - с пожелание и подпис от кого са. Дядо Коледа ще ги раздава с клубните подаръци. 

Дано болничките леко се разминат!

Уна, извиняваме ви отсъствието Simple Smile Къде ще ходите?

# 463
Коледно парти - много ми харесва предложението. Благодаря, Руми. Идеме.
Айде книжки с приказки и картинки.

# 464
Привет, дами!

Как я карате в неделния ден?

Аз си направих едно приятно чайче и с отрока гледаме "Колите", чакайки таткото да ни спретне вкусни палачинки!

Руми, условията за детското коледно парти са повече от отлични!  Peace Благодаря за положените усилия по организацията.
Аз също съм за книжки за подарък и конкретно за онази коледна книжка, която предложи http://www.book.store.bg/p47096/na-kakvo-uhae-zimata-maia-dylgycheva.html (ако ще взимаме еднакви за всички).

Усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт