Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
и аз четейки миналата седмица за лудницата около отварянето на новите магазини се сетих за Люба и чакам да се включи с подробности, но предполагам, че е много уморена и не й остава време за нас.

Аз да сложа един линк от снимки на Мариса през уикенда:

http://galiushana.multiply.com/photos/album/62/Bansko_-_11.2010

бяхме в Банско по инициатива на един господин (който няма да откриете в тези снимки  Mr. Green) и момичета само да споделя, че съм влюбена и много щастлива. Моя коледен подарък подрани  Embarassed

Коледно парти
Аз предлагам да попръчаме поне две плата с нещо като гледам е обедно време, а не ми се иска да ядат децата само торта, но и вие си кажете мнението.
За книжките аз мислех да купя някоя от поредицата на Франклин, но ще потърся нещо коледно наистина ще е по подходящо.
Мисля само отвътре да си ги надпишете и дядо коледа да ги вади от чувала на случаен признак както винаги.

Усмихната седмица на всички!

# 466
  • София
Галя,  Hug Hug Hug много се радвам!
Мариса изглежда толкова щастлива!

А ти... налагаш цензура,а  Mr. Green

За Коледното парти - за децата има включени сандвичи и сокчета + тортата (за нея не знаех и затова я писах отделно). За възрастните няма храна поръчана за момента.

Шмърци, моята неделя - скука, битовизми и все в тоя ред - нищо за споделяне  Confused
А за разнообразие (и за поводи за присмех от страна на Любимия ми) в понеделник работя за без пари, но за смтка на това доста неприятен текст; при това за някой, който не го заслужава особено... Луд умора нема, както се казва  Mr. Green или май за баницата е по-подходящата поговорка в моя случай Wink

# 467
Галя, много се радвам за теб  Hug Стискам палци нещата да се случат, да се развият по най-добрия начин и да сте много щастливи с Мариса!

# 468
Гале, много сте слънчеви на снимките. И аз много се радвам за теб, звучиш страхотно!

Днес в ДГ е ден на Отворените врати. До преди малко бях там и гледах как минава учебният им процес. Много е готино в градината, но госпожата им как издържа, не знам!

# 469
Гале -страхотно,радвам се за хубавия "подарък"  Grinning Снимките не можах да видя всички,защото взе да подскача невероятно много на втората още.. ooooh!
И Жули е с хрема и вкъщи.В четвъртък играхме на "Животът" с нея и батко и и победи той,леле  като ревна ,писна това дете  ooooh!
Страшна истерия,крещя,лъмжа докато взе да пресипва  Twisted Evil Какъв е тоя характер,инат..не знам .

# 470
Ех, Галя..... направо да ти завиди човек за емоциите Simple Smile. Дано този път си попаднала на правилния човек!

Руми, то и моята неделя не беше никак интересна. И за съжаление не е само неделята. Скуката е голяма. По цял ден се боря с телевизора да ми пусне нещо интересно от 160 канала, ама и той не иска да ми угоди.

Никола пита днес баща си: "Наспа ли се свежо?", а той му отговаря: "Не, но ще те водя в зоопарка след като съм ти обещал!"  Mr. Green Та се закандилкаха двамцата натам, а аз пак останах в компанията на телевизора.... Искам да ходя на работа и да ми минава бързо времето!

На мен продължава да си ми е лошо и ми писна вече на шапката! Като затворниците съм - зачертавам всеки изминал ден от календара до заветната дата.

Пък ако вземете да напишете по 2 реда да има какво да чета, цена няма да имате Simple Smile

Успешна седмица на всички   bouquet

# 471
Пиша два реда специално за Танчето  Mr. Green
Гале,стискам палци това да е верният човек  Wink.А и то само чувството да си влюбен е достатъчно,за да се чувстваш добре Simple Smile
Руми,научи се да казваш "не".Това твоето на нищо не прилича-който не заслужава...да се оправя без теб!
Мимоза,и моето дете е така с игрите-не смеем да го победим на нищо.Рев,сълзи ,мрачни физиономии...ще ни набие физически някой път  Laughing
На моят юнак днес му махнаха конците ,опищя болницата отново...но сега е готов за подвизи и бели  Mr. Green
Не,че не се е раздивял и разскачал още на третият ден...
Люба,още я няма-сигурно и днес са в промоция  Mr. Green
Лека и вълнуваща седмица девойки  Heart Eyes

# 472
  • Велико Търново
При мен нищо интересноСега терапевтично изпихме с моята приятелка 2 л. "Болярка" и мисля да дремна до децата.Така мога да живея и сто години Crazy
Божидара е актриса от театъра.Родена е за това.От два дена кашля като луда,дори тази нощ мислех да вадя инхалатора.Спрях я от градина/това й беше целта/ и сутринта я прегледа другата ми приятелка/нищо й няма/ и цял ден не е кашляла.Идва ми да я убия.Милион пъти съм казвала,че за болести не се лъже,не,че за друго може ooooh!Ужасна е!
Мина е дива до безобразие ooooh!

Гале,ужасно се радвам за тебе!Дано това е верния човек Hug

Аркова,сили и търепние до заветния ден Hug

# 473
  • Русе
   Привет!
   И при нас нищо интересно. Дари втора седмица няма да е на градина, с гнойна ангина е. Няма Т, но налепите по сливиците бавно минават. Тя е доволна, че е вкъщи, а Ема - два пъти Simple Smile Двете много се смеят, Дарито все иска да я забавлява, но на моменти е доста груба и не ги оставям без надзор. Сега ще им чета новата книжка за Франклин и дивите гъски.
   В събота бяхме с приятели на баскетбол. Беше ми толкова странно да съм без децата, само се въртях насам-натам и така й не внимавах какво става на игрището Embarassed Сега в петък пък съм на културно мероприятие и това ще ми е то за цялата година Laughing
   Успешна седмица на работещите!
   Гале, като си готова ни разкажи повече за господина Wink Много се радвам за вас със Мариска!
   Любе, чакаме новини от първа ръка!

Мъчно ми е за А. Баташов...

# 474
Много сте мили не се стърпях да ви благодаря за хубавите пожелания. Дано всичко се сбъдне, защото всяко начало е много хубаво, но нещата се избистрят с времето, но от подбора които проведох в последните месеци, това е човека на които ще дам време да превърне думите си в дела. И ако всичко върви както до сега ще съм още по щастлива!
Мариса много го хареса и поиска вечерта той да я съблича и облича, което прави много рядко, това е голяма чест. В неделя се разходихме из центъра на Банско и тя само му вика Дай ми ръчичка!, и започна да вдига краката да я люшкаме. Имаше люлка и поиска той да я люшка... беше много сладка, душички бързо се адаптират и приемат хората. А аз го познавам от 4-5 седмици и чак сега се реших да отида с него някъде на място по различно от кварталното кафе.
Много страхове и колебания имам и стените на сърцето ми са доста високи и дебели, но той с невероятна нежност и търпение се опитва да ги руши, тухла по тухла и наистина ще му дам време да превърне красивите си думи в дела.
Дано да го направи! Ако не ще е поредното ми разочарование!

Написах всичко това специално за Таня!   bouquet

Благодаря ви момичета, че ви има и ми оказвате подкрепа винаги!

# 475
  • Пловдив
Здравейте и от мен,
Галя много се радвам за хубавия weekend който си имала.
Руми, благодаря за организацията за коледното парти, дай боже да сме здрави и да няма 30 см сняг и сме на линия с Хрисито (засега съм разписала само на нас двете командировката  Grinning)
Ние миналата седмица се гледахме в къщи с Йоана, този месец имаме напредък 3 седмици ясла и после 1 домашна атмосфера....след Коледа се надявам да направим месец здрава  Wink Но тъкмо се оправи Йоана и Христина почна да кашля, но и тя май повече за внимание го прави, особено вечер иска да я приспивам, просто нямам думи какви две телета си отглеждам в къщи  Simple Smile май в скоро време ще се запиша доброволец в корпуса на мира и беж към Африка.
Люба е жива, но едва тази седмица можем да очакваме включване  Heart Eyes

# 476
  • София
Здравейте,
Тези дни съм в къщи, та да взема пак да се разпиша.
Благодаря на Галя и Руми за организацията на коледното парти, надявам се да е перфектно като всяка година и да се събере ме повече хора. Тъкмо щях да питам тази година няма ли да се включат хора и от други градове и ето  pepsun - потвърди. Ако има и други желаещи заповядайте, при нас е весело. Ники, ти няма ли да организираш пътуване на Сиси и Зарко?
При нас нищо ново. Стоян видя бебето на един преглед и беше силно впечатлен. Все още не знам със сигурно какъв пол е, но се надявам в четвъртък да се разбере или след 3 седмици като ми излязат резултатите от амниоцентезата. Този път е важно да знам, защото Стоян иска сестричка и ако не е ще трябва да го подготвим за братче. За сега новината, че ще става батко го прави щастлив, но и несигурен. Явно премисля ситуацията, защото има изблици на агресия към другите деца в детската. Една седмица беше ги побъркал, Госпожата го беше наблюдавала и ми каза, когато нещата не се подобрили. Стигнахме да логичното обяснение на проблема много бързо /преди това в детската не знаеха новината/ сега аз обяснявам какво означава да си имаме още едно детенце, в детската му говорят колко е хубаво да е батко и нещата значително са се подобрили. Вече все по рядко чувам - Защо ще си имате още едно дете? и все по рядко има изблик на агресия. Вярвам че докато дойде време за срещата вече ще е спокоен и ще имаме малко проблеми.
Приятен ден на всички - по малко проблеми, без болни, само щастливи мигове с любимите хора!

# 477
  • София
Irka, по-добре ли е Елла?

# 478
Привет!Минавам само да кажа,че съм жива.......оцеляхме след  откриването и вече даже нещата на нормализиране вървят,но за съжеление съм ще има поне до края на месеца да  работим по повече часове и аз май ще съм все втора смяна/което значи прибиране към 1/но ще го преживя..........За самото отваряне:Вие сте видели по новините за какво ставаше въпрос-аз мога само да кажа,че имаше моменти в които ми идваше да се гръмна.....най-вече заради манталитета български.Че имаше/и все още има/доста хора,дето идват само заради бутаницата и социалните контакти.....Аааа,и братята роми ни надушиха,че продаваме евтино,та вече сме им от любимите магазини/пък и както каза един от тях:"Ние сме голям сорт/явно имаше предвид род/,та затова така грабим"/....повече,няма да досаждам с разкази....ама само ще споделя,че в четвъртък ще има хлебопекарни на 60лв,та ако някой се е наканил-да праща  някой да  се реди/и аз се надявам да се вредя,че  засега изпуснах повечето прИмоции,ама касиерките  не стигаме до тях,а пазене за наши хора-няма/
Иначе вкъщи  децата били добре/че аз не ги бях виждала тия дни-сутрин като отиват на ДГ-аз спя,вечер,като се прибера-те спят/...,но поне са здрави,слушали били.....Иво бил минал вече на друга вълна/послушната/,но да видим докога.....
За организацията за Коледното парти мога само да Ви завиждам......и да се надявам да се вредя и аз някоя година......
Гале, Praynig,а дано да е истинският.....
Ирка,пиши какво стана с Ел?
Неде,ще мине и тоя период....пък дано бебето да е каквото сте  си го поръчали....и батко му да се  радва,че ще става такъв...
Ох,имаше и още доста за писане....ама времето ми свърши/отивам да готвя,да гладя и да пера/,а и страницата ми заподскача......
Лека вечер и късмет Ви желая Heart Eyes  bouquet

# 479
Добър вечер! Ел е добре,малко бледа,малко уморена,но обратно на училище вече.Поизплаши ни малко,защото като кашляше имаше кръв,но вече съм спокойна.Къщата е с краката нагоре отново/след няколко дни гушкане,а беше толкова хубаво последния месец тук/.Петър още работи много,днес заваля първия сняг и е студено,децата НЕ слушат,аз се опитвам да си върна респекта и т.н.Отчетох се,сега да започнем с интересните теми:
Неде,аз също момиченце съм ти поръчала,ама пък ако е момченце,няма да купуваш играчки и дрешки и ще си имаш двама защитници.Здраво да е само!
Галеее,голяма новина!! Аз съм още малко обидена,че само спомена за латино сериал,а никакви подробности,ама започвам да преглъщам.Прошката зависи изцяло от бъдещата информация по темата Mr. Green
Понеже за мен културни и некултурни мероприятия няма /липса на сериозни жени/ ходя на Бинго.Само обаче си давам парите в неделя,нищо не съм спечелила.
Любе,аз нищо не съм гледала по тв! Оле,че какво толкова има в този Лидл-тук не е нищо особено,има хубави кюфтета,кисели крастаички и т.н.
Оффф,започна ли да пиша нещо на някой-където и да е,по което и време да е и Миа решава,че иска да "Яка".Дрисличка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт