Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Люси, много много се радвам, че на Тери и няма нищо. Толкова се опасни тези стъклени маси. Много добре разбирам, какво си преживяла, Ралица преди 2 год. ми направи същия номер. Счупи една стъклена маса. Цялата беше в стъкла, порязана по ръцете на 2-3 места /малко беше/ и имаше забити стъкълца по ръцете, но лесно ги извадихме и бързо и мина всичко.

Гале, много се зарадвах, като прочетох за новините около теб. Разгледах и снимките от Банско, много сте красиви и щастливи и двете. Най-голямо впечатление ми направи Мариса. Толкова спокойна и щастлива изглежда, явно господина наистина е много добър човек и тя го харесва, а както знаеш децата имат страхотна интуиция и не могат да се прикриват като нас възрастните. Дано всичко да е ок при вас.  Praynig

Ани и шмърциплянку, мъчно ми става като ви чета как страдате с тези неразположения.  Sad Не знам какво да кажа. дано по-скоро се почуствате добре. И малко на майтап да го ударим, но поне с тези си бременности няма да качите много килограми и после бързо ще влезете във форма.  Wink Peace

шмърциплянку, дано да ви приемат в ДГ. Ще видиш после колко по-лесно е когато си само с едното в къщи а другото ходи на ДГ

Ира, завиждам ви за снега, искам и аз. А колко подаръци сте накупили за децата.... искам и аз да съм ви дете. Grinning

Ралица тази година е скромна иска само една точно определена барби кукла.
Аз и купих едно My Little Pony което се къпе, защото тя им е почитателка, а и непрекъснато иска да си къпе играчките или да плува с тях в басейна, така че би трябвало да и хареса.
http://www.toy.store.bg/p46644/bebe-poni-rainbow-dash-my-little-pony.html - купих го с 25%  отстъпка.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6230 - бабите ще я купят.

За Стефан, още нищо не съм решила, но и той е малък и не разбира. Засега си мисля, че това ще му хареса заради музиката.
http://www.toy.store.bg/p48366/obrazovatelno-kuche-interaktivna- … lgarski-ezik.html
и иова http://www.toy.store.bg/p48364/obrazovatelen-telefon-muzikalna-i … lgarski-ezik.html

# 511
И аз почвам да пиша по 2 поста един след друг, но и на мен ми подскача прозореца като пиша и е много гадно.

Сега съм се хванала с несвойствена за мене дейност и пека коледни сладки от една седмица на сам. Вече имам 3-4 вида опечени и прибрани да чакат празниците, които при нас почват още от другата седмица. 
За днес съм замислила да се пробвам да направя пита за Никулден и поне още 2 вида сладки. Ще видим дали ще успея.

Иначе нещото по-интересно покрай нас, беше че ходихме на курс по безопасно шофиране. Воден от Митко и Владо Илиеви.
Голяма забава беше. А и интересни неща научихме.

Лек ден момичета, че Рали нервничи, че е гладна, а Стефан свърши голямата работа и така, работа ме чака.

# 512
Ирка - къртиш с тези подаръци Мариса иска коте и вече има едно скрито от нея да чака 20 дена в килера купено от майка мисля и аз да й взема нещо от Джъмбо не знам какво точно защото тя иска само коте  Mr. Green
А и още нещо Ирка моето първо и много важно условие в търсенето беше да Не е скорпион - два опита ми стигат с тази зодия. Mr. Green
Тази година в работата пак решиха да има коледно парти за децата на служителите и аз пак се заех с организацията и на 23.12 Дядо Коледа ще качне с хеликоптер пред хангара ни. Та мисля котето той да й го даде, а другото да го оставя в къщи под елхата. Все пак очаквам и баща й да се появи по някое време, та може и да не е с празни ръце и това ще са й подаръците.
Мариса казва Р от 3 годинки и половина някъде беше, но все още има смешни думи като:
Гударчета-другарчета
мерена - рамене
газим - магазин

Това за безопасното шофиране звучи много готино и полезно! Браво добра идея!
Танче стискам палци и аз! Да се похвалиш ако стане!
Уна добра идея да уплътнявам дъждовното време с правене на сладки! И похвали на теб за ентусиазма!
В това дъждовно време явно ще сме си вкъщи - пожелавам ви повече спокойствие!   bouquet

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 11:26 от galiushana

# 513
  • Русе
   Добро утро!
   Тук при нас вали и е много студено, но на мен още ми е празнично след вчерашния концерт - 50 години ФТТ Найден Киров! Преживяването беше прекрасно, напълни ми душата за много дни напред. Дари беше много послушна, едва на края на програмата - след повече от 2 часа - стана от мястото си и започна да танцува и маха с ръце. Много приятна изненада - нямаше я в програмата - беше появяването на Камен Донев на сцената! Аз отдавна искам да гледам неговия моноспектакъл - Възгледите на един учител за народното творчество - но колкото пъти идва в града, все не успяваме да вземем билети. А вчера той изигра малка част от спектакъла, беше добавил и нови неща с участитето на ветерани от ансамбъла, накрая благодари на баща си - Иван Донев, който е художественият ръководител на ФТТ. Беше много, много вълнуващо, залата беше пълна до край, бурни аплодисменти, просто невероятна атмосфера! За нас голямо вълнение беше и появяването на моя чичо, ветеран на ансамбъла, в танца Ръченица, правен по известната картина на Мърквичка. В залата присъстваха и много от колегите на чичо от работа, които при появяването му взривиха залата от аплодисменти Simple Smile
   Ето я известната картина: http://elenak.blog.bg/photos/24081/962201-2.jpg
   А така изглеждаха танцьорите, застинали в поза на сцената:

Люси, радвам се, че Тери е добре и уплахата е повече от вредата! Hug
    Ирка, подаръците ви са прекрасни! Ние за сега сме купили на Дари само пъзел, който ще й подари Дядо Коледа в детската градина. С любимите Мечо Пух и компания. За първи път й вземаме със 100 части, че много бързо взе да ги реди, да се затрудни малко и да стои мирна Mr. Green Другите неща още не сме ги измислили, тя иска всичко от тв рекламите на детските канали Crazy Ема добре, че не разбира още и няма претенции Laughing
   Усмихнат ден Simple Smile

# 514
  • София
Миме, така като го описваш, наистина е било страхотно изживяване.
Браво на вас, че вече сте подготвили някои от подаръците, аз дори още книжка не съм купила за другата седмица. Горе долу съм ги измислила подаръците и съм определила на 11-ти да се занимавам с покупките, така или иначе си пуснах отпуска за тогава. В детската градина в списъка за Дядо Коледа за Румен са написали, че е поискал състезателен хеликоптер, та ще търсим нещо такова, ще разгледам и лего-тата. Трябва да помисля и за племенниците, че и за големите  Whistling
Ани, дано неразположенията да изчезнат по-бързо! Добре че на Тери нищо й няма след инцидента.

# 515
Уна,куклата и понито са страхотни! Добре че моите девойки не могат да ги видят Grinning Виждала съм мечето,а Миа има подобен телефон и бше голям хит в нашата къща до скоро.С музикалните плюшени играчки винаги обаче ме притеснява как се почистват.
И аз винаги съм се страхувала от стъклени маси,освен това ръбовете им са обикновено остри.
Могат ли сладки да се опекат сега и нищо да не им стане до Коледа? Хич ме няма в сладкарството,но Елла е харесала 101 сладки и съм й обещала,че ще правим.Смятаме да украсим буркани,да сложим сладките вътре и да ги подарим на приятели.
Мими,много съм впечатлена от снимката-много оригинално.За съжаление не мог да споделя вълнението ти от останалата част,защото не съм чувала нито за ансамбъла,нито за хората,за които говориш.Но вероятно и на мен щеше да ми е много интересно,падам си по такива неща.Харесва ми как звучиш!
Гале,аз имам и брат скорпион,освен Петър. Grinning Та съм свикнала така да се каже.Саркастичен може да бъде да,но е много волеви човек,много отговорен и много здраво стъпил на земята /Петър/.А брат ми /който също е Петър/ е човек,който може да постигне всичко,убедена съм.Като реши нещо се бори със зъби и нокти за него.Обидчив е,но е много добър човек,наистина много добър и винаги му минава бързо.Много са различни двамата Петровци.
Накарахте ме да се замисля? Прекалено много ли играчки са? Да върна ли някой и ако да,кои? Мислите ли,че ги разглезвам? Много моля за честни мнения,много е трудно човек да се погледне отстрани.

# 516
  • София
Ирка, цял чувал с подаръци ще стане, представям си каква еуфория ще е като ги видят!
Аз не бих купила толкова, но кое да махнеш не знам  Thinking Абе, я ги остави всичките да се радват децата  Heart Eyes

Аз започнах да се паникьосвам с нашите, защото само Легото на Косьо за детскта е тук, всичко друго поръчах с помощта на една съфорумка от Mytoys; би трябвало да пристигне м/у 6-ти и 20-ти , но засега нямама никаво инфо как се придвижва поръчката  Sad

Аркова, пускай Никола при първа възможност да се адаптира към групата и вирусите, че с новородено и току що тръгнало дете на детска е... трудно. Особено за бебето  Sad Дано ви приемат   fingerscrossed

Миме, толкова запалено пишеш, много ти се радвам на емоциите  Simple Smile

Уна, браво за коледното настроение! И на мен тръпката на подготовката ми е много приятна. Вече направихме и изпратихме картичките със снимки на децата, имаме си коледен календар (Косьо много му се радва, но Ида хич не е в час, милата, каква точно е схемата). Откъм сладки тая година ще се огранича до меденки и медена къщичка най-вероятно.

# 517
  • Плевен
Могат ли сладки да се опекат сега и нищо да не им стане до Коледа? Хич ме няма в сладкарството,но Елла е харесала 101 сладки и съм й обещала,че ще правим.

Не се притеснявай, ще издържат. Виж в Готварския линковете с рецепти и кои колко издържат.

Аз току що седнах с чаша капучино да отморя след изпичането на доза и 1/2 меденки. Половина дозата е за Коледна къщичка, която ще правя за 1-ви път тази година. Утре даже мисля да я украсим, а меденките ще рисувам по-нататък. Ужасно се изморих, а Тери след малко ще трябва да я водим на танци / тя блажено спи с баща си /. Като я направим утре къщичката и оцелее ще я снимам да ви я покажа. Основно участие в украсяването ще има Траяна  Laughing. Вече изпекох и Английския коледен кейк, който отлежава в хладилника и през 3 дни го поя с ром и портокалов сок  1dating Wine Glass.

Като оставим Тери на танци тъкмо ще отидем до книжарница Пингвините за да купя книжка за Коледното парти Simple Smile.

Траяна си е поръчала на Дядо Коледа - кукла Барби, мъжа й - Кен, Маймунка Плей до, Зъболекар Плей до и още нещо  Mr. Green. Засега само куклата е налична и добрия старец ще й я връчи в Детската градина.

Миме искрено ти завидях за преживяните приятни емоции!

Засега чао, че трябва да събуждам сънливците   madnoel

# 518
Привет!

Както и предполагах - Никола на днешното класиране беше приет в ЦДГ!!!!! След година и половина чакане по опашките....
С болестите хич и не знам как ще се оправяме. От едната проста хрема не може да спи и се буди и реве цяла нощ, пък недай си Боже да е нещо по-сериозно. Ще видим как ще му понесе престоя в детска градина, но нека първо да го запиша, че да не се появи някоя причина за отказ.

Люси, човек направо да се възхити на ентусиазма ти за приготовлението на Коледни десерти.
Аз тази година нещо нямам особено вдъхновение за такива работи. С нищо не ми се занимава и колкото повече не ми се занимава, толкова повече задачи се появяват. Чувстам се толкова изморена - все едно нося товара на няколко вселени. Липсва ми нормална човешка компания, изнервя ме вечното детско цвърчане и вече съм алергична към думата "искам"!
Но колкото и да ми е тъпо ще трябва да викам някакъв коледен дух на помощ, че да има прилична празнична атмосфера у дома.

Ирка, и на мен ми се виждат доста подаръците, но ти си познаваш най-добре децата. Ако обичат да играят и се забавляват с играчки - купувай всичко. Ако са като моя син дето се чудя каква играчка да му взема за да го заинтригува и той най-накрая да реши да си играе с кашон от прахосмукачка, който приема различни форми: веднъж е кола и в нея вози Мечо на разходка, в следващия момент става лодка и с Мечо отиват на разходка по река, после изведнъж вижда, че страничните картони могат да се разперят и кашона става самолет и политат с Мечо до Испания, след което се затварят всички странични картони и става къща.... докато най-накрая не го разкъса от игра и го разстла на земята и стана просто улица...
Та ти най-добре си знаеш до колко ще им е интересно да играят с нещата, които си им избрала за подаръци.
И на мен ми харесват много играчки, но да ги купувам само за да се чудя къде да им намирам място после да ги прибирам - тц!

Галя, на теб трябва да ти бъде даден фирмен златен медал за организатор на десетилетието.  Grinning

Хубава и усмихната съботна вчер.   bouquet

# 519
Личи си,че ми е скучно,нали? Всяко второ мнение е мое Embarassed
Танче,помня това чувство много добре.За съжаление няма какво да направиш.Но можеш да лежиш и да оставиш Коледа да си дойде с по-скромна трапеза и по-малко подготовка.
Възхитих се на въображението на Никола! Точно така трябва да играят децата.Моите момичета обичат играчки и се занимават с тях,но не е в това въпроса.А в това дали не им влияе зле,дали не ги разглезвам.Играта с маймунките и онова с буквите не са за Коледа,вчера им ги дадох. Идеята беше да има рокля и обувки за Елла и ферма за Миа.Но после харесах СД плейър-а,а и е на половин цена.После се сетих,че преди няколко месеца бях купувала прожектора /не можеха да ми върнат едни дрехи и ме помолиха да ги заменя.Реших да оставя тези два за Нова година. Но с приятелките ще разменяме подаръци за децата и от там идва куклата,онази малката с количката и гердана и охххххх. Моите деца просто ще бъдат супер разлигавени и няма да имат никакво въображение.
А за Нова година какво ще правите? Ние ще сме вкъщи четиримата и това е.

П.П. Елла току-що украси елхата.Една четвърт от нея с всички играчки залепени една до друга.Но нали й харесва...

# 520
  • София
П.П. Елла току-що украси елхата.Една четвърт от нея с всички играчки залепени една до друга.Но нали й харесва...
Стоян точно така украси малката елха - помага ми за голямата, но там му казвах къде да слага играчките. И беше ентусиазиран, а и намери в кашона една малка елха и е украси само от едната страна, много беше горд със постижението си. Показа я на всички и се похвали и по тел какво е сътворил. Сърце не ми даде да я преправям пред него, затова вчера докато беше на градина пооправих нещата и сложих гирлянди, като му казах вечерта, че съм намерила  още гирлянди и съм до украсила, той беше впечатлен.
Танче радвам се че Никола е приет вече в детската, дано няма пречки да започне и се адаптира бързо и да не боледува. Моя съвет е да го пуснеш сега за да може да се адаптира до появата на бебка.
В тази връзка аз пак ще раждам Мъж - било ми писано да съм мъжка майка. Да му мисли Деян неговите уши ще ''ядът''.
За подаръците Стоян е повече от скромен, Иска Бакуган топче Драго. А аз и представа си нямам какъв е този Драго. И още се чудя какво друго да му донесе дядо Коледа. Днес разглеждах един от сайтовете който беше дала UNA. Има доста интересни неща и сигурно ще мисля нещо от там. И без това нямам нито сили нито време да ходя по магазините. И подаръците за племенниците ща са от там, само да реша какво. Тук да попитам Анна и Ели за техните ученици какво са измислили. Племенника става на 9 през януари и си мислех за Коледа оригами, а за Рождения ден микроскоп или телескоп или глобус, но много ми е трудно.
Тази година и със сладките ще се разминат моите хора. Тъй като ходя на работа, а вечер ще трябва да чета - започнах един курс онлайн и трябва да лежа, че се връщам повече от изморена, ще ядът купешки.
Миме, страхотно е това, което си изживяла, много е истинско, дано и нашите деца намерят нещо такова, от което да се вълнуват. Дали ще са танци, дали спорт, дали книги - да има интерес и тръпка.
Галя, това което си написала съм го изживяла преди 10на години. До този извод Стигат всички приключили дългогодишни връзки. Затова ти и казах преди - не търси преднамерено човека - той е там където не ти се вярва, че въобще може да има нещо. Радвай се на момента и не насилвай нещата, те сами ще се подредят.
Като гледам какъв роман сътворих, Танчето ще има да чете и да размишлява  Joy
Лека вечер и приятни емоции с любимите хора!

# 521
Като гледам какъв роман сътворих, Танчето ще има да чете и да размишлява  Joy
И аз като Ирка започвам - само чакам някой да напише нещо и съм първа писта да ви информирам за мнението си!  Mr. Green
Танчето трудно ще размишлява щото за това действие трябва мозък, а при нея такова чудо липсва.... Но пък е благодарна на всеки, който допринася с писането си за прогонване на скуката й!

Възхитих се на въображението на Никола! Точно така трябва да играят децата.
И аз! И аз! Това се случи точно по времето когато бях единствено и само в полусвяст на легло и то детето беше принудено само да се забавлява. Зачудих се от къде такова въображение е наследило детето като майка му е пълна скръб в това отношение - и пак се стига да предходния абзац, където ви информирах, за онова чудо дето ми липсва!  hahaha

# 522
Здравейте.

Аз съм ужасно уморена и имам чувството, че не мога да мисля. Подаръците за Коледа са готови. Миналия уикенд седнах и напоръчвах каквото липсваше и приключих. Много обичам красивата Коледна украса, елхата и много подаръци под нея Simple Smile
Ирка, аз не бих върнала подаръците. По-скоро бих ги разпределила за различни празници. За Коледа по един, после за Нова година и тн.
Наде, Макси поиска няколко неща - ще ти ги покажа с линкове.
http://kids.market.dir.bg/product.php?pid=209983kluch=11&typ … arkets&tkey=3
Да си отгледаш кристал: http://www.comsed.net/search/special.php?p=new
Гирички, за да тренира и телефон с интернет.
А иначе ще получи комплекта с дървото, но малкия за 16 лв, mp3-ка, 7 кристала от tesco, скутер, конструктор и гирички. Той има рожден и имен ден. И играе предимно на компютъра или си строят база в двора.
За Криси има само Томас в различни варианти.

# 523
  • София
Tанче, ЧЕСТИТО!!! В същата градина с Мариса и Ивайла ли е?

Неде,  Hug честита ти и на теб синя новина! Почна лида мислиш име?

Ели, ти оправи ли се?

Наш'те подаръци за изпратени, дано стигнат на време!!!

Ирка, мисля си, че многото подаръци не значат автоматично разглезени деца  Naughty всичко е в отношението  Peace Нашите кумове всяка Коледа буквално зариват децта си с подаръци, поне по 10 получават - играчки, книжки, игри, козметика (откак порастнаха), дрехи, А те са едни от най-добре възпитаните и нематериално гледащи на света деца, които познавам. 

# 524
Ирка не ги връщай,остави някой за по-нататък  и готово.Наистина и аз искам да съм дете у вас ама това с листа на хладилника ако може да го  махнем  Joy
Направо се засрамих като чета за вашите сладки и коледни къщи  Embarassed Аз не мога една курабия да направя ,голям срам...

Относно подаръците -големия ще получи Конквистадор игра/Неде това идея за големия племенник/,от баба си и дядо си комплект детективски и книга от поредицата за Артур ...Жули иска безброй неща от рекламите, но засега има танцувално килимче ,кухня от баба и дядо и ще стои у тях,че у нас вече наложих вето  Twisted Evil Магнитна дъска с български букви и цифри и дрехи в изобилие естествено..За детската градина още не е купен подаръка или Мун До или китара или допълнение за хамстерите..не се знае още.
 Днес ходих да си купувам хлебопекарна преди отричах тоя уред,но най накрая се навих,но за тая  от 60 лв в Кауфланд я имало също.Е аз докато се навия те свършили и много се ядосах  Close
АА Ирка и на ELC играта с пчелите,подобна на маймуните е..
Чудих се на Аквадудъл ама май вече е голяма за това?!
Я дайте акъл вие ,които имате аквадудъл докога е интересен? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт