Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 949
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Ирка, не ги връщай, и аз съм израснала така с много подаръци за НГ и беше невероятно.
Аз си познавам Ралица и за нея няма нужда от много подаръци, тя не пази, адски е разхвърляна и доста често унищожава всичко.  ooooh! Пази си само нещата които много е искала. Като миналата година и купих Стар Сонг - е все още е любимата играчка. 
А Стефан.. ох пък той ми е един... не си играе почти с нищо. На него изобщо не му купувам играчки. Има една Чиковска музикална маса - наследство от кака си - е любима му е и едни музикални ключове на FP - пуска си ги и танцува.

А за сладките, чета темата за Коледното настроение и си избирам от там рецепти, там са дадени кое колко време издържа и как да го складираш.

Наде, честити сини гащи!  Hug

Танче и на теб честито за ДГ. Пускай го да ходи и да свиква сега докато го няма бебето. Дано да не боледувате.  Praynig

Ох аз днес се справих с направата на пита и сладки, но много се уморих.
За жалост питата ми преля от тавата и хич няма вид. Ако искам пак да правя, ще трябва да си взема по-дълбока тава.
Сладките станаха добре, като за първи път.

Лека нощ момичета  Hug

# 526
  • Велико Търново
Добър вечер!Току що се прибирам и що да видя темата живнала Simple SmileМного се радвам все така де е.

Неде,честит ти мъж!Харесваш ми как дълго пишеш. Heart Eyes Heart Eyes

Аркова,стига ги мисли тези болести.До имунитет е PeaceЩе ти кажа,че Мина кара всичко по леко от сестра си.Господ здраве да дава на този,който е измислил градините.

Сладки,пити,торти и т.н. са противопоказни на гела на ноктите ми Crazy

Денева, на нова година и у нас ще е като у нас Blush

Затварят ми се очите,но ще изчета всичко.

# 527
Браво! Едва ви изчетох!  Peace

Неде, честито ти синьо щъркелче!

Танче и на за вас се радвам за ДГ. А болестите наистина не ги мисли. Мен лично ми се иска и тук да е както в чужбина децата с леки неразположения да си ходят на градина, но не е така. Затова и аз се съобразявам с правилата. Тази година Иван съм го спряла само един ден от градина, защото му течеше носа. А когато всички бяха болни и на градина ходеха само 5-6 деца той беше сред тях. Просто и аз се учудвам колко много се е закалил. В яслата не беше така.

Ирка, играчките няма смисъл да ги връщаш. На мен дори не ми се виждат много. Все пак са играчки за две деца. Аз още нищо не съм купувала , но предполагам че само за едно дете ще се съберат горе долу толкова. Освен нашия подарък, ще има подарък в ДГ. На Коледа викам Дядо Коледа у на и той трябва да му даде нещо, като сложим бабите, вуйчо, чичо, а и някои приятели... получава  се един безспирен поток от подаръци.
Мимоз, ние имаме един аква дудъл, който Дидо му купи от Германия и му позволих да му го подари, че беше донесъл много подаръци и го оставихме сега да му го дадем по празниците. И сега само го подпитвам дали все още иска аква дудъл, защото преди половин година все искаше, а той ми отговаря че го иска за шестия си рожден ден. Явно толкова го иска вече. Но нали е купен, оставям го за именния му ден. А на свеки няма какво да и разпечатвам поста, аз си й казах. Което е така , така си е , няма какво да си кривя душата. Винаги ми харесвало как готви, а сега като не връщам само от нейните манджи златна ми е.

Ивко преди малко сам украси елхата. Лампички слага. Както я е направил такава ще си я гледаме, той толкова й се радва!

# 528
  • София
Здравейте и от мен. Набързо да се отчета - вече купихме книжка за Коледното парти, Евка я избра. Предпочитам да не си купуваме сами книжките за децата, че тя вече я знае тази (пък нали все още крием кой е Дядо Коледа). Но ако решите друго - няма проблем.
Иначе тя иска Бейби Аморе за Коледа. Ето това:  http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1189 , акащото Пипи Попо, защото има друго вкъщи, но е по-старият модел.
А баткото е на вълна PS, за него е периферия - волан с педали.

# 529
    Привет, много хубави играчки сте избрали! Тази година нещо се забавихме с подаръците и ще трябва в голямата лудница да ги търсим!
    Ради е хремав вече един месец! Изпръсках какви ли не капки и нищо. Сега му взех секрет от носа да видим има ли нещо. Не ходи само 5 дена, то не става цял месец да съм в болнични, заради хрема, е не тече като чешма, но си я има.
    Неде, честит ти мъж, а милият Стоян искаше сестричка, дано лесно приеме, че ще е братче!
     Бройте и нас за празника!
     Приятна вечер!

# 530
Нищо не връщам! Реших Grinning А и наистина,освен тези подаръци,ще получат още нещо дребно от две приятелки и това е,като нямаме роднини тук.
Неде,честито ти момченце!Ще ти е много лесно с две еднакви човечета:Миа доизносва бая неща от Елла,имат еднакви играчки и не се чувствам виновна като купя нещо по-скъпо,защото знам,че /ако оцелее/ ще се носи дълго време.
Ха-ха,Чемширова,хареса ми много Laughing Аз за първи път ще правя сладки,да не мислите,че на 31 съм експерт.
Шуши вече си тръгва,а не се видяхме Sad Моята Миа има 39,а и двата почивни дни съм сама с децата.
Но Дядо Коледа ме зарадва днес.Петър донесе нов ТВ.Отначало бях много сърдита,признавам си.Аз искам миална! Не 3-ти телевизор за 3 години ooooh! Бил на оферта,която свършвала днес и бил на такава невероятна цена и да видя само какво прави и т.н.-нали знаете как говорят мъжете и как се вдетенясват.Но наистина е хубав,макар и малко скъпа нова играчка според мен Thinking
Отивам,защото Миа плаче,че й е лошо.

# 531
Момичета, моля ви да обобщим инфото за коледното парти, за да предам на Боби, че нещо не успявам да открия точните постове - неделя, 12 декември, 12 часа, клуб Токороко. Всеки купува подарък книжка до 5 лв. Сумата, която на този етап се очертава на дете е...?

# 532
Даниеле, клуба е Бумеранг ето линк:

http://www.minigolfboomerang.com/index.php?option=com_content&am … id=9&Itemid=2

Час: 11,30ч.
Дата: 12.12. неделя
Книжка до 5 лв.
Цена: 15 - 25 лв.

Това е!

# 533
Ох, нищо не съм разбрала Simple Smile Гале, мерси   bouquet

# 534
Ники,честит имен ден!! Бъди все така усмихната и ни показвай повече от прекрасните си снимки!
Ники,Танче,честит празник! Никога да не те напуска прекрасното ти въображение,детенце! И да ти се роди най-кротката и сладка сестричка на света Heart Eyes
Ники,да си живо и здраво,човече и да кажеш на мама Ели да пише по-често тук,защото ни е домъчняло!
Ели,да ти е жив и здрав именика! Да те слуша много и да те глези! /ами теб познавам,на теб пожелавам Grinning/

# 535
Добър ден, момичета!

Честит празник на всички именници - малки и големи! Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и доволни от живота!
Аз съвсем се отнесох покрай събирането на документите за записване в детската, та да взема все пак да почерпя виртуално за здравето на сина ми:

Ирка, благодаря за пожеланията.  Hug

Хубав празник на всички - да сте здрави и щастливи!

# 536
Много ,много здраве на всички именници !   bouquet  bouquet  bouquet
Ирка казвай пи ли си питието с някоя Отчаяна  Joy

# 537
Мимозка,да бе да! Те му дали някакви детски дискове и не можем да се докопаме Grinning Въпреки че Елла тази сутрин заяви,че предпочита стария Confused

# 538
Че съм разсеяна - всички видяхте! Д апропусна обаче да поздравя имениците - непростимо! Така че - всички малки и големи, които празнуват днес да са живи и здрави, зло да ги збарави, усмивки винаги да озаряват лицата им и да са много, много щастливи!

# 539
Честито на всички именици малки и големи!
Да са много здрави и щастливи!   bouquet  bouquet  bouquet

Танче, чудно изглежда рибката ммммм!

Общи условия

Активация на акаунт