Аз си познавам Ралица и за нея няма нужда от много подаръци, тя не пази, адски е разхвърляна и доста често унищожава всичко.
Пази си само нещата които много е искала. Като миналата година и купих Стар Сонг - е все още е любимата играчка. А Стефан.. ох пък той ми е един... не си играе почти с нищо. На него изобщо не му купувам играчки. Има една Чиковска музикална маса - наследство от кака си - е любима му е и едни музикални ключове на FP - пуска си ги и танцува.
А за сладките, чета темата за Коледното настроение и си избирам от там рецепти, там са дадени кое колко време издържа и как да го складираш.
Наде, честити сини гащи!

Танче и на теб честито за ДГ. Пускай го да ходи и да свиква сега докато го няма бебето. Дано да не боледувате.

Ох аз днес се справих с направата на пита и сладки, но много се уморих.
За жалост питата ми преля от тавата и хич няма вид. Ако искам пак да правя, ще трябва да си взема по-дълбока тава.
Сладките станаха добре, като за първи път.
Лека нощ момичета
Много се радвам все така де е.
Ще ти кажа,че Мина кара всичко по леко от сестра си.Господ здраве да дава на този,който е измислил градините.

А и наистина,освен тези подаръци,ще получат още нещо дребно от две приятелки и това е,като нямаме роднини тук.
Моята Миа има 39,а и двата почивни дни съм сама с децата.