Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Честито и от мен на малки и големи именници! Да са живи, здрави и само успехи да имат!
Неде, честита ти синя новина!
Честито ви Танче за дългоочакваното приемане в детската градина. Дано Никола бързо да се адаптира към средата и да не боледува!
 Simple Smile

# 541
Честито и от мен на Никола,Никол,Николчо,мама Ники/и ако има други-злото да ги забрави/!Да са живи и здрави и  много късмет и поводи за усмивки да имат!
Аз днес,най-после почивам,но си оставих децата вкъщи,че да ги видя....и денят си преваля...а аз не съм свършила работа за 5 стотинки/то тамън е и празник,та и в грях не съм/.....А,и Интернета ми е избирателен днес-само форум и Скайп ми се отварят...всичко друго ми дава грешка....явно денят ми е за тях нарочен... Mr. Green

# 542
Честит Празник на всички празнуващи!Здраве и споделени усмивки от нас!На децата много весели игри ,а на техните родители време да се включват и те !Весел и вкусен празник!

# 543
Забравих Никол Embarassed  Весел празник,мъничка!

# 544
  • София
Честит имен ден на всички, Никол, Никола, Николина! Да сте живи и здрави, да си носите с гордост Името и околните да се гордеят с вас!
Весел празник и наздраве!

Исках да честитя на всяко семейство поотделно, но днес на работа след болничен, лудница, в къщи именница ..... а аз си лягам.

# 545
Ирка то това ясно,че първо децата ама аз нямам търпение да споделиш как е наистина като го пробваш  Peace
Сега ние сме в четирилема или нещо подобно давайте идеи ,избираме подарък за детската градина или за вкъщи ,защото един вече има наличен.По-малкия естествено отива в детската..Та избора е между
TOMMY AQUA DOODLE
Проектор за рисуване
Moon Dough ферма
Маймунка зъболекар
кое е по-занимателно?Имаме сладоледената фабрика и от една страна имаме много пластелин ,който ще стане и за маймунката,ама бая цапа  това  Close
Проектора ми звучи чудесно стига да не е само с с две картинки и да омръзне ..
Фермата с лунен пластелин също прави много боклук така,че е на последно място..TOMMY AQUA DOODLE да не сме го надраснали?!

# 546
  • Varna
 Честито на патерица на всички именици.Бъдете здрави, щастливи, усмихнати.
  Мимоз аз съм за  Проектор за рисуване, ние имаме от рождения и ден и все още не и е омръзнал. но все пак незнам, зависи от детето, Бети много обича да рисува. TOMMY AQUA DOODLE  много рядко и се случва да си играе с него
        И аз съм в голяма чуденка за подаръците. В детската градина няма да имат подаръци за всяко дете, а за самата група за момичетата  кукленски ценър кухни кукли .... и кукленска къща, за момчетата работилница и някакъв автопарк.
  ето и малко наши снимки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172588082761881&set=a … .100000320714352#!/photo.php?fbid=172584139428942&set=a.172584122762277.34567.100000320714352&pid=436599&id=100000320714352

# 547
Иночка колко варианта за рисуване дава проектора?
Снимките обаче са недостъпни в момента!

# 548
  • Varna
 На нашия има 3 диска с различни картинки 

# 549
Момичета,този проектор като нашия заплануван за Коледа ли е?/на който аз казвам прожектор Grinning/. Ако е той,Мимозка,има отделно дискове.Цената му е 20,но имам ваучер за 20% вмомента.
Елла много си харесва Аквадудъл-а! И двете играчки са чудесни.Пясък нямаме,но имаме плей до и наистина после го откриваш навсякъде.
Мимозка,има фукнция за обикновено гледане и за 3Д.Обикновените филми и предавания се виждат 3Д наистина,но когато филмът е правен специално за такъв тв,ефектът е много по-силен.Абе като дойдеш ще видиш.Но децата не харесват очилата,а и ме е страх да не ги счупят,че цената им е Sick Така че не им даваме много да гледат с тях.
Миа стана в 5.30 тази сутрин,искаше вода и имаше пак Т.Сега спи,но аз не мога.На всичко издържат,но недоспиването ме мори.Или по-точно прекъснатия сън.
Отивам да се пробвам все пак,дано заспя и тя поспи повечко.

# 550
Ирка кажи как е Миа?
Това най-отгоре е проектора
http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=2&sub=70&offset=35
такива ли са вашите
отдолу е маймуна зъболекар а четвърто по ред е Биадос ама е малка сигурно за него-мокрене ,сушене с вентилатор....не е за нас още..
другото е това първото
дудъл дейзи
http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=2&sub=70&offset=40

# 551
Здравейте, дами!

Благодаря ви за поздравите и пожеланията за именния ден на наследника.

Като ви гледам как разисквате подаръците и не мога да се начудя на дефектния си мозък. В неделя излизахме да изберем подаръци за Никулден. Това ни отне цял ден и едвам, ама едвам успях да избера 3 неща и се изморих ужасно..... И хич и акъл не ми побира как ще му избера още 3 за Коледа  newsm78.

Днес го записах в ДГ, ще му пусна изследванията и ако до идния понеделник оздравее ще ходи на градинаааа, да видим как и до кога. Ще си го взимам редовно без уши, с отпечатъци от пръсти по бузата, примерно. Не знам учителките как ще го издържат.
Благодаря и за подкрепата и споделения ви опит от градинския живот!

И накрая да ви сложа за добро настроение по едно питие: с надеждата да се разпишете повечко Simple Smile.

Сега видях, че Лони днес има рожден ден! Лони, бъди здрава, усмихната и много горда с прекрасния Гого! От сърце ти желая всичко най-хубаво!

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 18:23 от шмърциплянку

# 552
Лони,честит рожден ден!Здраве,много радости и прекрасни спомени с хубавото ти момче Гого!      Не знам какво направи Миа на компютъра ми,но не мога да отида на нов ред.   Този проектор прожектира ли? Този на Елла прожектира картинки,които детето повтаря / да си имам обясненията/.  Това с мънистата и водата и аз го гледах,но някои казват,че не залепват много добре.Елла много харесва мозайките ХАМА,подходящи са за възрастта на нашите деца.      Дудъл Дейзи никога не ме привлече...    Танче,не 3 ми 30 подаръка мога да измисля Grinning        Миа много ме уплаши преди час.Както стоеше и изведнъж каза,е й е много студено и цялата посиня,чак полилавя.Сърцето ми слезе в петите направо.После вдигна 40,та явно е била предТ треска.Сега има 39 и се надявам да спадне още.Явно е вируса на Елла.От другата ми страна каката пък се сърди,че иска да яде,че не й обръщам внимание на рисунките....Отивам,защото е страшно.Писна ми да съм сама в такива моменти.

# 553
  • София
Честит рожден ден, Лони!
Желая ти много здраве и щастие!   bouquet Пиши как сте с Гоги.

# 554
Лони, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие, обич и късмет!
Честит имен ден на всички вчерашни именици! Да са здрави, много щастливи и успешни в живота!
Ирка,  Hug Дано Миа пребори болестта бързо и дано се появи помощник, така, че и ти да поемеш глътка въздух.
Ужасно ми се спи. Сутрин минаваме половината град преди да стигна до офиса. Караме мъжа ми до неговата работа. Криси на градина. Ема при майка и накрая стигам до моя офис. Където по цял ден въвеждам сметки и цифри и се чудя до кога ще издържа. Вечер е в обратния ред. ОФФФФФФФФФФФФ.

А за подаръци - трябва ми само карта с пари Simple Smile Много бързо ще поръчам каквото трябва.
Танче, може да ги поръчаш онлайн от някой български сайт.

Общи условия

Активация на акаунт