http://www.vtechkids.com/product.cfm/V.Reader_Interactive_E-Read … stem_-_Pink/1840/
http://kidkraft.com/toys-and-playsets/kitchens/kitchens/53185

Имате дар слово ,но в съвсем различен стил.Моля пишете по много
Иначе това с болните деца е много притеснително...И това на Миа и на Марти
,а ти радвай се дори и на тия емоции с притеснението,че за вече не помня какво е било...
Да му мисли и родата, ама малко на изнудвачество ми прилича това, след като става дума за пластмаса made in china.
Силички, сън и здрави деца от мен!
Това е основното, иначе всичко по тоя канал Дисни и СN, което се види по рекламите се поисква на момента, без никви такива Деди Коледи Моледи..... "като вземеш заплатка, и веднага ми го купуваш, няма да чакам да идва Коледа......" Искаме също така костюм на Рейнджър, Бен Тен и облеклото на Дан, ама същото
И още и още и още, ама аз не можах всичките да ги запомня
Едва ли има толкова щедър Дядо Коледа. А на всичкото отгоре, Макс не иска да научи едно маломерно стихче поне .... да покаже някакво старание..... и снощи му казах - че няма да идва Коледа.... и сега не си говорим....Бе луда работа....
на теб може и да не ти е така смешно,ама аз като четох и се хилих...Характер отсега..

. Винаги я прави по Коледа, каква е тая зависимост, не знам.... Обаче не сме се отказали, защото тя е от събота така и вече е значително по-добре. Само дето ми изкара акълите с тая температура от 39.7, ама с хексалгина я свалихме. Така че в петък окончателно ще кажа дали идваме. 

Та... мисля да го отпиша от английски. Но дали пък ще е добър пример, да не вземе да реши, че всичко, което го затруднява, може да го пропуска
Вие как мислите?
Разбирам,ако е в стресова ситуация,да се опиташ да помогнеш.Но по-добре да не бяга от трудностите.Поне така мисля аз.
Като не може никъде да ходи малкото ми човече,поне в магазина...Нали кола имаме...
И при нас е същото положение - няма да ви отегчавам с подробности - само ще спомена, че тази сутрин Кали е ревала половин час, заради.... дрехи
И по-точно дрехи, които не иска да облече...Знае си 1-2 дрехи и само тях иска... Модно терористче 

Ще покажа като ни дадат снимките 

Аз пък не съм я сънувала нито веднъж и това ми тежи.
.
.
После детето погледна към детската и заяви : "Тати вика марш в стаята".Дааам,да ни завиди човек кви сме хубави родители.