Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден!

Гледам, че преброяването за Коледното парти започна, но аз в момента единствено мога да кажа, че Никола е болен (аз също) и след малко ще го водя на доктор. Силно се надявам до 12 вече да е добре, но се опасявам да не си остана само с надеждите!
Цяла нощ е бълнувал, стенал, охкал, пъшкал. Мъчно ми е много като някое дете се разболее. От толкова малки такива страдания, такива болести...
Дени, много ми стана криво като прочетох какво сте преживяли. Мартин сигурно много се е изплашил, пък за вас не смея и да си помисля какво ви е било.
Защо, по дяволите, има толкова болести??? Не знам аз ли нещо съм с погрешни впечатления, но ние като бяхме деца нямаше такова чудо. Аз съм боледувала един единствен път в живота си от гнойна ангина в 4-ти клас. Като си спомня, че през зимата бях по цял ден на пързалката, без ръкавици в най-големия сняг, с ярко червени от студа ръце, мъкнейки шейната си по стръмните улици за да се кефя на зимата. После се прибирах с прогизнали крака, а майка ми отваряше фурната на печката с дърва и ме караше да си затоплям краката там.... След което обядвах и пак излизах на пързалката, където направо си ядях сняг, защото нямах време да се прибера въщи за да пия вода!

Сега ще приготвям детето да ходим на доктор. То на нея ще й писне от нас. За един месец това ще е второто ни посещение поради болен Никола! (което до момента никога не се беше случвало)

После ще дописвам.

# 571
  • Пловдив
Невероятно, но факт - успях да ви изчета, а Бела още спи  Mr. Green Боря се с хиперлактация от няколко дена, ама ефектът е, че детето е постоянно преяло и спи повечко пу-пу  hahaha

Дени, гадно това с линейките и ларингита  Cry Преди 5 месеца и ние го изживяхме с Бела като се беше нагълтала с кръв, но слава богу попаднахме на много човечни и любезни лекари  Praynig

И Калина иска всичко от Дисни канала, ама.... казах й, че дядо Коледа вече е направил списъка и е късно за промени  Mr. Green

Ирка, ще го пробвам това, ама нямам много големи надежди - много удобно не помни какво сме забранявали вчера и на следващия ден историята се повтаря отново...
Аз замислям друго - да оставя в гардероба й само 10-15 дрехи и от тях да избира и периодично да ги подменям  newsm78

Танче, дано скоро оздравеете  Hug

# 572
И Калина иска всичко от Дисни канала, ама.... казах й, че дядо Коледа вече е направил списъка и е късно за промени  Mr. Green
hahaha Много хитро.
Помнят,помнят те...Два дена ще ти се тръшка и ще се прави на забравила,но следващата седмица като й вземеш пак дрехите,ще знае,че и да се прави на ударена,номерът няма да мине.Аз вече реших да позволявам на Елла да носи всичко вкъщи.Ми ние никъде не ходим,най-любимите ми дрехи се носят най-малко,какъв е смисълът?
Дано се пребориш бързо с ХЛ,но като гледам май не ти е зле и така Grinning Айде,излизам вече за коледни украси

# 573
  • София
...
Руми, идея за шафран?
...
Купувах от Пикадили последно, в магазинчетата за подправки на Женския пазар сигурно също има.

После ще дочета, отиваме на разходка с малкото дзверче. (то пък снощо кашля и днес тя не е на Детска)

# 574
# 575
Танче, не се бъркаш относно болестите. Точно така си беше едно време. И си има обяснение.

# 576
  • София
Ани, мился, че Ивко има предвид това коте Лулу:
http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=2&sub=72
Много го рекламират по телевизиите.
Дени, съчувствам ти за случката и ние сме я преживели. Само че, не викахме бърза помощ, а директно си заведохме Евка, да си я боднат с Урбазон. Тогава от Пирогов ни върнаха, защото имали само ортопедично спешно за деца .

# 577
Здравейте скъпи дами!
Пръво да благодаря за пожеланията за именния ден на Никол.
После да се извиня за неактивността ми в темата, но от време на време когато имам възможност влизам да прочета и се радвам, че сте тук и пишете, за което ви  Hug. От Руми разбрах за коледното парти, което организирате и с удоволствие бихме се присъединили, ще се радвам да се видим ако нямате нещо напротив.
Сега да честитя бремемностите на Недето и Ани (поне за тях разбрах, ако има и други и на тях) - леки и безпроблемни и най-здравите и красиви бебчета!
Накратко - Никол ходи на детска градина, както всички деца проявява характер, капризи и т.н. всички екстри за днешното поколение. За сега от дяда Коледа си е поръчала костюм на Муза (една от уинксовете) - такова нещо още не съм открила, но в случай, че продължи това желание да се споменава ще стрябва да предприемам някакви действия.
Уфффффффффффффф, пак работа......
Съжалявам, за краткото ми разказче за дълогото ми отсътвие от темата. Днес имаме среща с преподавателите в детската градина по английски език, то мина годината, ама пак по-добре от хич.
Хубава и спокойна вечер!  Hug на всички пораснали май-ски малчугани!

# 578
Оооо, Бубилина, здравей, да, помним те, още те помним, ама то е защото сме на по 30+. Ако следващото ти включване е към 60+ да знаеш, че може и да сме те забравили.... Simple Smile))

Имам два наистина НЕОТЛОЖНИ въпроса:

Първият е: Таня, също Неда и Ани, вие сега като сте бременни, имате ли си нови отчетни теми, а? А? Изневерявате ли ни с други съфорумки и те по-млади и по-красиви ли са от нас??

Вторият е: Коледно парти за Изстрадали Майки няма ли да спретнем? Или поне Кратка Запивка? Предлагам 30ти ноември. Постколедно. Към 6 - 7. Който няма да пътува?

# 579
  • Варна
Предлагам 30ти ноември. Постколедно. Към 6 - 7. Който няма да пътува?

Абе, Дени, то 30 ноември не мина ли вече  newsm78 или ти за следващата година им предлагаш  Thinking

А за IRON MAN моля те не споменавай, бях точно с 10 лв в портомнето, като беше видяна и маската и останалите атрибути, и като се ревна,  че ги иска...... #Cussing out Опази боже, да не се присети и за тях сега, така че, моля по-тихичко ги споменавайте, шшшшшшттт!!!!

# 580
  • София
 Дени, предполагам си мислиш за 30 декември Simple Smile. Аз съм съгласна, както може да се очаква. Съжалявам за перипетиите ви, ние този кошмар го изживяхме по  Великден, беше страшно, но пък попаднахме на супер некадърна докторка тогава и тя почна да лекува Иван за гнойна ангина, с което му докара страхотно разстройство. Но всичко вече да остава зад гърба ни и дано да са здрави децата, а ние да сме по-спокойни.
 Буболина,  много ще се радвам да ви видя и теб и хубавата ти щерка, поне от Коледно парти на Коледно парти да се виждаме и да не се забравяме съвсем  Hug
 Аркова, няма да се кахъриш за отрочето, болести, драми, всичо ще има в детската, важното е да влагаш повече от твоето филосовско мислене и да приемаш по-спокойно нещата. Надявам се, че ще се видим в неделя.
  Потвърждавам присъствие за неделя!

# 581
Имам два наистина НЕОТЛОЖНИ въпроса:

Първият е: Таня, също Неда и Ани, вие сега като сте бременни, имате ли си нови отчетни теми, а? А? Изневерявате ли ни с други съфорумки и те по-млади и по-красиви ли са от нас??

Моят отговор на въпроса ти е - НЕ, нямам нови отчетни теми, не смятам и да имам.... Нито имам време, нито имам желание да се обяснявам кога и по колко пъти ме е ритнало бебето и колко ми е пораснал корема, какъв ми е резултата от БХС-то и съпоставим ли е той с този на останалите от отчетната тема... Просто го намирам за безмислено.
Имам си достатъчно близки хора, с които да го обсъдя това и те да ми дадат отговор.

В момента съм на ръба на нервите си - Йовчо цвърчи на вратата като ненормален, Никола седи над една мандарина и се чуди дали е ядлива или ако я сложи в устата си случайно няма ли да се отрови, а на Калин са му отказали да му приготвят капки за нос на Никола щото видите ли той бил аптекар, който го мързяло да си приготви сам капките, бил си написал рецепта и отишъл те да му ги приготвят!!!!!!  #Crazy #2gunfire Shocked и не знам още какъв емотикон да използвам за да изразя такъв тип реакция на аптекарка?!?!? Не мога да се начудя на мързела на хората да работят и обслужват клиентите си. Недоумявам.... Тая куха лейка ми вдигна стократно кръвното и им иде да ида до аптеката и да и отпера един як шамар, та да й отхвърчат очилата!

Спирам да пиша, че в момента ми идва да викам и да изпотроша де що има около мен!

# 582
  Бройте ни с Ради, само двамата! И за женска запивка съм за!

# 583
божееееее господи,Таня извинявай ама какво работи мъжа ти?
Дени  newsm18 newsm18 newsm18
Таня отговори на въпроса,остава Ани,но ако трябва ще я проследим.  Grinning
Бубилина да покаже нови снимки  Peace
ще дописвам

# 584
  • София
За партито бройте ни и нас, двамата със Стоян. За женско парти съм за, ама нали знаете, че съм зависима от датите. Последна дата и първа дата на месеца са ми заети в работата - ревизии. Но ако ме изчакате и може да дойда и със закъснение, ако съм жива.
По въпросът на Дени - Не не пиша никъде - липса на време, на желание, същите причини като Танчето.
Това е!
А и купих Коледните подаръци, но няма как да показвам, доволна съм от покупките, ако намеря време ще ги разкажа.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт