Гледам, че преброяването за Коледното парти започна, но аз в момента единствено мога да кажа, че Никола е болен (аз също) и след малко ще го водя на доктор. Силно се надявам до 12 вече да е добре, но се опасявам да не си остана само с надеждите!
Цяла нощ е бълнувал, стенал, охкал, пъшкал. Мъчно ми е много като някое дете се разболее. От толкова малки такива страдания, такива болести...
Дени, много ми стана криво като прочетох какво сте преживяли. Мартин сигурно много се е изплашил, пък за вас не смея и да си помисля какво ви е било.
Защо, по дяволите, има толкова болести??? Не знам аз ли нещо съм с погрешни впечатления, но ние като бяхме деца нямаше такова чудо. Аз съм боледувала един единствен път в живота си от гнойна ангина в 4-ти клас. Като си спомня, че през зимата бях по цял ден на пързалката, без ръкавици в най-големия сняг, с ярко червени от студа ръце, мъкнейки шейната си по стръмните улици за да се кефя на зимата. После се прибирах с прогизнали крака, а майка ми отваряше фурната на печката с дърва и ме караше да си затоплям краката там.... След което обядвах и пак излизах на пързалката, където направо си ядях сняг, защото нямах време да се прибера въщи за да пия вода!
Сега ще приготвям детето да ходим на доктор. То на нея ще й писне от нас. За един месец това ще е второто ни посещение поради болен Никола! (което до момента никога не се беше случвало)
После ще дописвам.

Преди 5 месеца и ние го изживяхме с Бела като се беше нагълтала с кръв, но слава богу попаднахме на много човечни и любезни лекари 

Айде,излизам вече за коледни украси
))
Опази боже, да не се присети и за тях сега, така че, моля по-тихичко ги споменавайте, шшшшшшттт!!!!