Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
божееееее господи,Таня извинявай ама какво работи мъжа ти?
Професията му е мноооооого далеч от аптекарската - програмист е! Но кво пък, ако трябва и алхимик ще стане... колко му е! Ей сага ще започне да забърква отвари само и само да може да изцери детето си.

В яда си забравих да кажа, че за женско парти съм с всички възможни ръце. Добре ще ми е отрази, че напоследък съм кълбо от нерви. Направо трудно се побирам в кожата си! Обаче ми се иска да продължим този път и в караоке клуб - ще преживея някак си цигарения дим.... Имам много сериозна нужда да разпусна здраво!

# 586
Здравейте, момичета!

Първо да благодаря за пожеланията и за това, че не сте ме забравили! Надявам се, че не се сърдите, че рядко пиша, но честичко ви чета. Просто няма кой знае какво за писане, общо взето все едно и също покрай нас. Пък и много време не ми остава, напоследък доста работя, а последния месец бях като джудже на дядо Коледа - подготвях коледни картички, украси, играчки и тем подобни за коледен базар. Та при мен коледния дух отдавна е дошъл. Само дето на детето още не съм купила подаръците, а и идея нямам какви ще са. Единственото нещо на което се е спрял твърдо е зъболекаря на Плей до и фенерче за глава  Laughing.

Иначе сме добре, наследника расте видимо кротък, като изключим истериите му около сутрешния тоалет - оказа се много суетен и не всичко, което му е купила майка му, му е по изтънчения вкус.  Rolling Eyes. И аз като Танчето силно се нуждая от малко разпускане и от социален живот, че вече изтрещявам.

Честито на бременните мами Ани, Танчето и Недка. Много се радвам за вас! Пожелавам ви лека бременност.

Ето и малко снимки от мен и Георги http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=41082&id=100000057230635
Лека и спокойна нощ!

# 587
Гого е пораснал   Peace Лони и аз имам огромна нужда от разпускане без деца и по женски ама не се очертава май...Поради несериозни приятелки или такива живеещи надалеч..
Таня вярно,ама просто с тия изявления на аптекарката аз се обърках пък да не да е наистина аптекар човека..Иначе викам тая отде е го измисли  Rolling Eyes
Днес гледах неоригинални варианти на Проектора и на Аквадудъл.Първото не ми изглеждаше грабващо с вида си,на Плей го е по-хубаво,но пък неоригиналния Аквадудъл става.  Grinning
Руми аз пък съм на мнение да го спреш,малък е още да се настоява ако не му е по мярка това..Но всеки си знае детето.Тоя момент от който се притесняваш настъпва според мен в по-зряла възраст така да го наречем  7-8 г ...

# 588
Ами,Танюша,така е:човек като спре алкохола животът загубва блясък,а нервите-стоманените нишки  Grinning Но наистина женското излизане може много да помогне на абстиненцията.
Тая аптекарка ме РАЗ-БИ! Това е не като виц,ами като взето от лудницата Shocked
Лони,Бубилина,добре дошли отново!МНого се радвам,че се разписахте! А Гого колко много е пораснал!Не се кахъри толкова-момчето ще става я дизайнер,я манекен Grinning
А,бременните,само да попитам и аз като Дени: ама вие не пишете,защото нямате време и желание или защото ние сме по-по-най и не можем да бъдем дори сравнени?Щото ако е само от мързел и нежелание...а не от чиста любов към нас...
Мимозка,спокойно,бе моме хубава!Нали идваш тук,може пък да спретнем нещо Grinning

# 589
Лони, честит рожден ден на патерица от мен! Пожелавам ти от все сърце оттук нататък животът да ти носи само хубави изненади! Много е сладък Гоги, да ти е жив и здрав!
Честито и на двете Ани-та за днешния им празник. Ако има други именици - малки и големи - честито и на тях! Да сте живи и здрави, щастливи и много обичани!
Дени, имали сте неприятен инцидент, меко казано. Дано повече не ви се налага да опирате до услугите им.
И ние имахме неприятен инциден вчера - Калоян отишъл до тоалетната и седнал да си върши работата. Но той като седне (без детска седалка), не стои като нормалните хора, а се хваща с две ръце за седалката и се навежда напред докато главата му опре в пода. И, естествено, моите отдавнашни опасения са се сбъднали и е паднал. Обаче как го е направил - не знам - пораженията са по пениса му. Точно в основата на пениса такава рана с кръв има, че направо ми се дорева като го видях. Като се прибрах от работа, той вече беше спокоен, след цял час писъци и ревове, дразни го бельото, но, слава богу, ходи нормално до тоалетната. Не съм търсила лекарска помощ, защото раната е само повърхностна, а и както казах, няма последици.
Дени, ти понеже попита Ани, Таня и Недето дали ни изневеряват с други отчетни и се сетих да споделя, че, когато забременях с Елица, се регистрирах в нейната отчетна, но само толкова. Някак си не ми потръгна приказката, наистина нямах желание да споделям нещата, които Таня е описала и най - важното - губеше ми се емоцията, която отркивам тук сред вас вече 5 години  Hug Така че, Таня - напълно те разбирам.
За коледното парти - ще дойда с двете деца, но тъй като милата ми Елица е дива за трима, надявам се нямате нищо против да си доведа подкрепа в лицето на майка ми, иначе наистина ше ми е трудно да се оправя сама с двамата.
Нямам търпение да идва неделя вече Simple Smile

# 590
Боже господи Даниеле  Shocked това само мъж може да го направи ..ужас.Горкия той,кой знае колко си се уплашила..Разкажи ни нещо за Елица де,що така казваш за детето,верно че има искри дяволити в погледа на снимката в подписа ти.. Grinning
Не знаех ,че е св.Ана,поздравявам именичките   bouquet  bouquet
Ирка то сега идвам с мъж-багаж ама като има на кой да оставиш девойките мога и без багаж да дойда и да видим как е живота.  Joy
Като на суши в Париж ама не за час  Heart Eyes

# 591
Добро утро отдавна не е слагано кафе да сложа, че имам огромна нужда

Да докладвам за празника на мама вчера: интересната част е запознанството на семейството ми с моя човек, понеже той дойде вече към веселата част, разбирай танците не успя да общува много с тях, което е добре защото бяха вече на градус. По-важното за мен беше реакцията на Мариса като го видя.... затича се към него с разперени ръчички и той като я вдигна на ръце тя го гушна през врата, реакцията на майка ми беше "Я виж ти!", а аз дори не успях да продумам. Доста танци имаше и първия ни блус даже  Embarassed Мариса беше най активна на дансинга и много се гушкаше и в мен и в него. На мен това ми беше достатъчно. Тези дни ще се чуе сигурно какво мисли и майка ми и брат ми.
Шефа ме викна и кафето стана обедно...

# 592
Хихи, не мога да се въздържа да не забележа, че това май ще е най-масовото Коледно парти до сега Simple Smile)). Благодарение на Маркетинга, да знаете. Simple Smile)))

И съм спокойна, че никой не изневерява с друга отчетна тема, щото щеше да ми е неприятно да ви видя навън с Други Жени.

Ани, Анна, Честит Имен Ден!

# 593
  • София
Daniele, постреснала си се, добре, че е лека раната! Дали не е държал някоя играчка, с която се е ударил?

Галя, щом и танци е имало, знчи нещата са добре  Simple Smile

ЧЕСТИТ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА АННА  И   А Н И:

и на всички колежки, нали е и ден на вещиците  afwitch

# 594
Анна, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името!
Благодаря за поздравите на всички!  Hug
Ето и една почерпка от мен за моя празник днес:

Такааа, я да видим сега, само аз ли изневерявам с по-малди и по хубави майки!?  Mr. Green Майтапя се!  Joy Пиша в друга отчетна тема, но както казва Даниеле, не ми носи тази емоция която я има тук. А бе тук си е друго. Там съм малко като на гости. Танче, от скоро и в нашата се пише за БХСта и поритвания в корема, но в началото кви работи се пишеха, чудех се къде съм попаднала. Всяка се обясняваше колко често кихала, оригвала, попръцвала и разни такива. Една пък редовно питаше - майка ми е сготвила свински кебап, мога ли да ям; излезе ми пъпка на носа, какво да правя; акото ми е много черно, това опасно ли е; и т.н.  hahaha Общо взето се забавлявах на колко простотии още мога да се начета. Но сега се появиха по стойностни жени и темата придоби малко по смислен характер.

Даниеле, дано да няма проблеми с пишата Калоян. Ако не е била отворена докрай, може и тази работа да е свършил и от там да е кръвта.

Гале, много готино ми стана като те четох. Чак ти усетих емоцията.

Партито наистина се очертава да е доста голямо. Аз пък нямам търпение да чуя после отзиви и снимки и да видя накуп всички пораснали деца. Гого колко е праснал само, не е истина!

# 595
Честит празник на всички именици днес! Много положителни емоции и късмет!

Даниеле изтръпнах като те четох, тези деца никога не знаеш какво ще им хрумне и какви ще ги надробят. Аз лично си нямам идея как точно е станала белята  newsm78 Много се радвам, че ще доведеш и малката бонбонка в неделя!
Гого много е пораснал - страхотен чаровник е!И Лони поздравления за ентусиазма да правиш коледни украси!

Буболина, разбира се че може да дойдете със сладката Никол.
Танче и аз нещо не разбрах и два пъти четох поста ти за аптекарката, тази жена наистина заслужава каквото си описала.. Mr. Green

Ванче, защо не уважиш темата ни  Laughing - хайде и вие на Коледно парти!

За женско парти ще следя мисля и аз да се присъединя!

# 596
  • София
Здравейте и от мен! Ани и на теб да ти е живо и здраво името и мерси на всички за поздравите.

Аз си почивам вкъщи пред компютъра, мързелувам с чаша кафе. Вчера бях на Коледно парти (на Стоянчо от фирмата). Изкарахме супер, с много танци и забавления. Още по - хубавото е, че аз лично отидох със смесени чувства, а се върнах заредена с празнични емоции (и много шотове, разредени с мохито). В неделя засега сме двете с Евка, а за женското парти - вече съм казала.

Мимоз, ние тук сме сериозни с женските излизания, така че ако имаш път към София, можеш да се включиш.
Танче, преквалифицирай го Калин, то и в аптекартството има доста хляб.

# 597
  • София
Честит Имен Ден на Анна и Ани!Да сте здрави и  заредени с положителни емоции !
 Даниеле, дано бързо зарасне раната на Калоян, голямо патило имате с пишлето, дано това да  е за последно.
Аз се заредих  с още празнично настроение, малките неща носели голяма наслада. Много е хубаво да пазаруваш без мъж и в компанията на дете, на което всичко му харесва и му е унтересно. От днес си имаме голяма коледна елха, тази година ще е изкуствена за първи път откакто сме семейство, но детето не трае за естествена. Снощи си изработих и работата и днес и аз смятам да мързелувам с чаша кафе и хубава книга. Ама как се радвам на новата си чашка , не мога да ви опиша. И тя е коледна.Като я видях и ми замириса на ябълки и канела и не устоях да не  си я купя.

# 598
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АННА И АНИ!ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Дени,с инхалатор вкъщи се диша една идея по леко!Дано рядко ви се налага да го ползвате!
Даниеле,ужас,добре,че е минало бързо.
Ох,за моята Мина няма да пиша колко е дива,че нерви не ми останаха с нея ooooh!Божидара от как се роди Мина се промени много.Хубавото е,че си го изкарва само на мен.Няма агресия  и драми за сестра й и баща й.Другото хубаво нещо е,че аз разбрах какво се иска от мен и дишам спокойно.Казва ми,че иска да отидем на Бона Вита Mr. Green на Усое-то,но само ДВЕТЕ и като се върнем ще разказваме колко хубаво ни е било ДВЕТЕ.Помниш ли мамо преди да се роди Мина как се гушкахме с теб като спяхме,а този дивак те буди рано.
За писането в друга отчетна пиша,но и там многократно съм споделяла,че такава тема като тази няма.Там има и доста готини мацки,с които добре купонясахме като бях в Сф.
Да взема да приключвам,че чакам да се върне Георги.13 заплата има за усвояване Mr. GreenШегувах се,че ще мина през секс шопа да напазарувам BlushГале,много добре звучиш!Много,много се радвам за теб и Мариса! Hug

Имарова,Иван го забравих как изглежда.Ще чакам с нетърпение да гледам снимки от партито Simple Smile

# 599
  • Русе
   Честит имен ден на Анитата!  bouquet
   Не можах да повярвам колко много сте изписали! Радвам се на мамите, които се разписаха след дълго отсъствие Simple Smile
   Аз четох, четох и почти нищо не запомних Embarassed В главата ми кънти гласчето на Дари - "Мамо, мамо, ела виж..." Сега съм сама с Ема, която заспа, а майка пазарува с Дари. Днес и утре не е на градина, водих я тази сутрин за гърлен секрет, че все се влачи с червено гърло, а преди 2 седмици уж излекувахме гнойна ангина.
   Много ме е страх и мен от пристъпите на ларингит. Аз понеже все такива съм правила и майка много добре ми е описала какво чудо е... Дени, дано да не се повтаря този нощен екшън вече!
   На Ирка и Страйпър - виртуални прегръдки  Hug Дано да имате сили и да се справите с всички трудности!
   Нанчи, Даниеле, скоро да отминават тревогите и при вас!
   Ние добавихме към коледните подаръци за Дари една мозайка и две книжки с Франклин - забавна математика и главоблъсканици. Тя много обича такива задачи да решава. Вчера баща й купи нов диск с Андерсенови приказки, много разчитам на тях за малко спокойствие следобед.
   За отчетните теми - аз също се бях записала в темата на родени през март, но вече не ми е интересно дори да я чета... Ема се развива по някакви други правила и хич не се съобразява със статистиките. Колегите й вече имат по 6 зъба, ядат храна от млечна кухня и какви ли не още неща, дето са на светлинни години от нас...
   Лони, радвам се, че писа и ни показа хубавия Гого Simple Smile
   Днес половин час надписвах коледна картичка за приятелката ми в Германия и накрая чак видях, че съм я написала наопаки Sad
   Ема се събуди ...

Общи условия

Активация на акаунт