Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит имен ден на всички Ани-та! Да са живи, здрави, обичани и успешни!
Даниеле, като те чета не знам кой се е стресирал повече - ти или Калоян. Добре че вече са се успокоили нещата, дано бързо да зарастне раничката.
Пишете ни нас с Румен за Коледното, трябва само да питам таткото дали ще е с нас. За женското също съм кандидат засега, че и на мен едно такова разпускане ще ми се отрази добре.  Simple Smile

# 601
Анни, Ани, честит имен ден! Щастие, късмет и много успехи!   bouquet

И съм спокойна, че никой не изневерява с друга отчетна тема, щото щеше да ми е неприятно да ви видя навън с Други Жени.

Е ти пък! Нали знаеш, че сме малък, но сплотен колектив!  Mr. Green Едва ли е възможно да се събере друг такъв, който поне малко да наподобява на нашия.  Laughing

Ами,Танюша,така е:човек като спре алкохола животът загубва блясък,а нервите-стоманените нишки  Grinning Но наистина женското излизане може много да помогне на абстиненцията.
Аз да питам - ти как реши, че съм спряла алкохола???  Twisted Evil Няма такова нещо.... просто напоследък има малко повечко ядове, но да сме живи и здрави, другото не е от такова съществено значение!

Даниеле, ама и твоето шило си го бива. То нямаш минута спокойствие с него. Добре, че му се е разминало само с повърхностна рана... Да се оправя бързо щурака!

Имарова, никаква те няма да ми правиш компания с новата си чаша!!!! Засрами се!

Аз днес ще трябва да ходя на пазар, че да окомплектовам Никола за посещение в детска градина. Само не ми е много ясно как се надписват дрехите. Имам перманентен маркер, но не знам какво се случва с надписите след изпирането на дрехите....

# 602
Ей ма пак....

Даниеле, аз от зор да напиша някоя глупост, подминавам сериозните неща...  Да не би пишето на Калоян да се е закачило в дрехите, цип или нещо подобно. Уф, милия... и вие покрай него...
Голямо чудо е да има подобен проблем. "Пишката" при момчетата на моменти се явява нещо като "четвърти"  /или "пети"/ член на семейството. Помня какъв зор видяхме при забелване, трикратно, четирикратно и днес не смея да помисля дали е забелена докрай... Виктор като заминава някъде ми оставя "Специални инструкции за Пишката", да не би като се върне да Я свари в различно от оптималното състояние, на Мартин му провежда "Регулярни опреснителни курсове" по въпроса.... Мани, мани, трябваше да родя момче, за да разбера що акъла на мъжете все там... Ами то от малки такава концентрация на внимание в тая област, че....

Сисе, вече се убедих, че инхалатора и овлажнителя са нещо много полезно в къщата, ама пусто не ми се дават 200 кинта сега...  Ще видим, като се наложи, няма къде да ходя..

За женското парти се събра нещо като кворум, така че като нищо може да се проведе...

Анна, Имарова как така сте в къщи...??

Аркова, ами избродирай надписите бе! хе-хе-хе..
Аз надписвам по етикетите. Мартин ІІ-Б. Като видя, че е избледняло, те вече са му омалели, тъй че нема да се плашункаш.... Mr. Green

/До всички, с който рядко се виждаме: аз тъй просташки си говоря, моля приемете го от сега, че да мога да се държа ЕСТЕСТВЕНО, като се видим на събранието и да не се тревожа, че правя лошо впечатление/

# 603
Хаха, аз пък дрехи не съм надписвала досега. Дидо обикновено му пазари дрехи от чужбина и на тях има етикет за име и телефон, но аз винаги старателно го изрязвам  Mr. Green

Много благодаря за поздравите! А аз откак влязох в четвърти месец се чувствам мааалко по добре. Има надежда и за мен.

Ани, а котето точно това Лулу ще да е. Ама хич не ми се дават 170лв за едно коте. Затова го разпитвам подробно, да не взема да се набутам без да искам  Laughing и той все ми обяснява, че котката е сива  newsm78. Надявам се да я засечем по телевизията преди Коледа!

# 604
Абе Дени умрях от смях - седя тука и си се хиля сама за Нейно Величество Пишката  Joy Ох, направо ме разби, но това с почистването си е много важно да се прави всяка вечер иначе стават инфекции разни.

Честит имен ден на всички Ани-та ! Да сте живи и здрави и да ви закриля Света Анна !

Иначе аз купих на Гери книжката за партито, много е красива, със супер коледен вид, но с малко странно заглавие - "Мръсните мечета "  Mr. Green Не съм я дори чела, че трябваше да я скривам бързо. Мисля, че няма да има проблеми да дойдем, само да ми припомните в колко часа беше и близо ли е този клуб до "Пиротска", че да видя с какво да се дотътриме от Младост.

Мими, много сладко, че си написала картичката наобратно, аз бих я изпратила така  Grinning

Даниеле, дано да ви мине бързо и безболезнено, но Гери по същия начин се накланя ужасно напред, не знам защо. Но слушах, че ходенето до тоалетна трябва да е както едно време на клекалата, защото тази поза е най-правилна, а ние не сме достатъчно сгънати по нашите седалки. Може би децата така по-лесно се изхождат, знам ли...  newsm78

Целувкииии  Hug

# 605
А, забравих един скорошен бисер:

питам Гери на Никулден :
"В градината такава рибка ли ви дават да ядете ?"
а тя " Не, не такава" ,
а аз "А каква ? "
"Пилешка "  Joy

# 606
Нямам време,после ще споделя защо.Но не мога а рискувам да пропусна деня:
На нашите две Ани-та честит имен ден! Бъдете винаги закриляни от Света Анна и нека този хубав празник донесе в живота ви много спокойтвие и радости!
До после,че време няма

# 607
  • Русе
   Много интересно ми стана с тези надписи на дрешките, задължително ли е? Тук не са ни карали да надписваме. А със чужбинските етикети имаме голям проблем - на нашите има картинка на момче и момиче(немски дрешки) - Дари все ме пита - "Защо са нарусавали тук момче, тази дреха нали е за момичета???" Laughing И тя от сега прави едни фасони - искам шапката с блестящото, искам това, искам онова ooooh!
   Забравих да похваля нашата кака - вчера се прибра от градината със стикер браво, дала й го каката от спортните танци. Дарито е много горда и казва - "Имам медал" Mr. Green
   Нанчи, осигурих аз друга картичка, този път я написах правилно и утре ще я изпратя. Обаче малко след това се спънах в коридора и се закачих на един шкаф и си раздрах новия анцуг Sad По мен няма повреди, но доста се стреснах. Явно днес не ми е ден...

# 608
ЕЕ Миме и аз имам такива дни,понеделник всичко ми вървеше така,добре че ен е цялата седмица. Confused
Анна мерси за поканата,стига да се откача от домочадието в посока София и ще се включа.

Ани котето Лулу е 149 в Хиполенд,ама на мен и тия не ми се дават за тия дивотии...Жули и тя иска ама като знам,че интереса е 3 дни и не ми се дават такива пари.За рожденния ден получи интерактивно куче Боби ли какво беше ами 3-4 дни и Боби е забравен,Чичобелло болното бебе и то така..Баткото искаше по-миналата ли миналата зима Робораптор бяха по 200 лв Ирка ни намери за 160 и стои сега така,е поигра си ама не като за 200 лв  Mr. Green

Инахлатори в Техномаркет или Метро гледах по 120 лв -информативно.
Ирка информативно да ти кажа,че такси ни излиза като автобус почти с 2 паунда на човек отгоре или нещо подобно така,че ще си вземем такси.  Grinning

# 609
Честит имен ден на Ани и на Анна/и ако има още именнички-да се чустват поздравени/!Здраве,късмет,любов и много поводи за усмивки им пожелавам!

Виждам,че доста сте пописали и много Ви се радвам,че е така..... Heart EyesАз,може да нямам време,ама намеря ли-чета.
Вчера даже откраднах и за кафенце с Миленка и Пепсън и ми се отрази много добре.А,как ми се ходи на женско запиване...просто не е истина.....
Иначе и нас ни тресат същите страсти-пред коледни-тази година ни изненадаха в ДГ с много ранно  Коледно парти и  се наложи да купуваме  по бързата процедура подаръците за там....Баткото/познайте кой канал гледат и откъде им влизат идеите/ се беше  заканил на едни грозилища/нещо  разтегателно и пищящо-стреч скриймърс,май се викаше/,но бе изманипулиран и ще получи Скелефлекс/че те поне имат и някакъв образователен ефект-динозаврите,не извънземните...,а и имаме вече доста и може да си сглобява измежду различните/,а Иво,след дълги дискусии ще получи.......бакугани/не се води,не се кара  и мнението си не променя това дИване/.Списъка беше с едни сложни имена/хич и не щя да ги запомням...нищо,че ми се повтарят до откат/,и изобщо нямам намерение да залагам на оригиналните/ама и те издържат точно толкова време на сръчните му ръчички,колкото и ментетата/,та наблегнахме на бройката...За вкъщи,също смятам да по променя някои поръчки и ,да си избърша ръцете с дядо Коледа и джуджетата/докато минава номера/,ама за  парите които струват има разкошни енциклопедии,образователни игри,креативни такива.....Е,ще има и играчки,ама няма да са от ценова категория"майка си и баща си"....... може да съм зла,ама  съм против подаването на манипулации/от рекламите...то аз и против гледането им съм-ма кой ме пита....../
Даниеле,дано да му минава бързо...и да ти кажа,че и наш Иво е същински акробат като заседне в 00.Та често седя да му правя "коНпания",че да се не претрепе....,а и там най-често го осенява музата да рецитира и пее,та поне се успокоявам,че има и интелектуални проблясъци и напредъци...
Дени Hug,за притесненията около Марти,съчувствам ти и за близката среща с родната спешна помощ,а пък за мъжките проблеми- Whistlingнаправо ме утрепа с разказа си...добре,че у нас сме  направо на свободен режим/че с два броя синковци,не ми се мисли/А,за приличното поведение-ако ти трябват препоръки-ще ти дам/
Абе,тоя екран като заскача и направо уртикарии,получавам......отивам да пия едно топло мляко/че от обяснения цял ден,глас нямам/ и после,може пак да се включа/че доста теми и хора прескочих Wink/

# 610
Честит имен ден на Ани и Анна, както и на всички, които празнуват днес. Да сте здрави. да сте много щастливи и да постигате мечтите си!

От мен толкова. Ако ми отпуснат още 10 мин по-късно ще прочета малко темата.

Хубава вечер на всички!

# 611
  • Плевен
Добро утро!
Сервирам ви кафе

и се обозначавам за Коледното парти, засега пътуваме. Ако времето мнооооого ни изненада тогава няма да тръгнем.

Хубав ден Simple Smile!

# 612
Мимоз, мерси за инфото. Това Лулу го намерих в един сайт с безплатна доставка за 160 лв, но щом в Хиполенда е за 150 ще отскочим през седмицата до там, че имам да пазаря и други подаръци. Друго си е да го пипна на живо. И на мен не ми се дават толкова пари, но какво да го правя, това иска. Поне от куклата се отказа. Миналата година му подарихме интерактивното пони и доста си игра с него. И още го ползва от време на време. Това коте пък сега още по скъпо. Те от година на година все по скъпи стават тези играчки.

През нощта тук имаше страхотен вятър. Сега в предприятието има авария и няма ток. Аз си стоя на топло у нас и чакам да го пуснат. А колко работа имаааам.

# 613
Добро утро! Бързам да кажа две думи преди да се събуди Миа,че и на една приятелка съм обещала да се чуем.
Даниеле,мога да повторя думите на Люба-утрепа ме с разказа си! Горкичкото,добре че не е дълбока рана!
150 лева за коте,тея хора са полудели...Разбрам ви защо купувате,това е като нашата кухня миналата година дето беше 140 паунда без аксесоари /подарък от много приятели,че иначе.../Те като се запънат за нещо...Не позволявам да се гледа нищо детско по бг тв точно по тази причина-рекламите.Но аз имам избор тук,има канал без реклами.
Вчера гледахме новините.Имаше едно семейство-майка с пет деца мисля,че беше.Преживяваха с 240 лева на месец Shocked Нашата госпожица тази сутрин се събуди,беше облечена от МЕН,защото се правеше,че спи...беше й сложен любимият корнфлейкс за закуска и  тя не го яде,защото искала друго!Представяте ли си? Отиде гладна на училище и ревяща.Учителката попита какво има,изслуша ни и само каза:"Елла,трябвало е да ядеш,когато си имала шанс,сега училището започна и не можеш". И Елла млъкна за секунда.Егати...и аз не й сменям яденета и смятам,че съм строга,но мен не ме слуша така.Учителката й е  страхотна,много я харесвам.
Браво на Дари за стикера!! И Елла е много горда като получи,но вече не им обръща чак такова внимание.Всеки ден й дават,защото си е изяла цялото ядене,на мама доброто прасенце Embarassed Не знам дали ви се е случвало да започнат да ви стягат дори бикините,та дано не прилича на мен Embarassed
Няма ли фирми,които правят етикети?При нас се поръчват с името на детето и или се зашиват или се минават с ютията и залепват.
Дени,страхотен психологичен профил си направила на мъжете,ха-ха!!
Мимоз,броя дните!! Сега чакаме и Шуши да се върне и да разказва.

# 614
Така ви се радвам на активността! Браво браво толкова отдавна не е било така тук!

Ани купувай го това коте и аз го гледах в каталога на Хипо, но нашето е доста по обикновено и евтино и не е интерактивно естествено просто има бутон и мяука това е. Миналата година и аз поръчвах от чужбина интерактивно куче и така си седи, така че аз приключих със скъпите играчки.
Ние утре няма да работим и съм си направила един богат план дано да се осъществи всичко, за вечерта също имам планове в неделя на парти после пак напълних програмата.... много обичам такива дни в които имам планове.

Аз също никога не съм надписвала дрехите за детска и никога не се е прибирала с чужди дрехи, не виждам защо го искат това изобщо  newsm78 явно при нас си има някаква организация, а и са големи вече сами си знаят кое е тяхно.
Шуши я чух набързо и каза че са имали много емоции, дано да дойде в неделя да може да сподели повече или тук разбира се.

От мен до неделя с тези с които ще се видим!
На другите приятен уикенд!

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 12:02 от galiushana

Общи условия

Активация на акаунт