Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Гале,забравих те! А нали знаеш,че аз ако не си кажа,не мога Mr. Green Радвам се,че вечерта ви е минала добре!Явно добре се е представил любимият-и като татко и като кавалер Grinning Четях и си мислех колко по-весел може да бъде животът и как зависи само от нас.С една дума-много се впечатлих от частта с танците.Ние се събираме,хапнем и това е.
Наистина,дайде идеи за спиране на лакомия,че до Коледа няма да се позная.

# 616
  • София
И аз така мислех да съм "зла" и да не се поддавам на изнудването за скъпи играчки. Още повече, че за кукла тази цена ми се струва супер нереална. И се опитах да я разубедя Евка да си поръча нещо друго от Дядо Коледа. В резултат на което, който и да я попита какво си е поръчала, тя отговаряше: "аз искам бейби Аморе, но мама не ми дава". Така че накрая реших да не съм аз лошата и й позволих да си напише Аморе-то в писмото.

# 617
Анна смешно ми стана  Grinning ,а накрая Дядо Коледа ли ще е  лошия?
Зашото при нас Жули разгръща един огромен каталог та Хиполенд и само загражда желания,които се менят ежечасно и накрая написахме списък с 4-5 и казахме,че дядо Коледа ще донесе това ,което намери,може да ги няма всичките  Sunglasses
Ирка да ти пратя моето злоядо голямо дете да вкарате в пътя  Grinning
Съвета за лакомията и аз го очаквам,че като знам предстоящите празници и изкушения просто...
Ани в Хиполенд освен ,че е 149имаше преди дни 25 % намаление заради годишнината на м-на.Да бяхте знаели тогава и да отидете ама карай..

# 618
Здравейте,
С такова желание и настроение ви прочетах.  Hug Благодаря за пожеланията за именния ден. За съжаление не успях да вляза по-рано и да ви почерпя виртуално и за това ще го направя сега с тортата-риба за празника. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556221305602&set=a.1 … amp;id=1237299197
Като разбрах за перипетиите които са преживели някой от вас и направо ме заболя сърцето. Винаги съм си мислела, че няма по-ужасно нещо от това да ти е болно детето. И за това винаги казвам, че най-важното е да сме живи и здрави.
В Бургас алергичен ларингит има почти всяко второ дете. Не знам от климата ли от какво, но се случва децата често да правят пристъпи. От опит знам, че помагат много инхалациите, много гореща вода в банята (т.е. да се запълния банята с пара) и едни зрънца на Боарон.
Дени, така се смях на разсъжденията ти за мъжете и пишките им и искренно се зарадвах, че си имам момиченце. Никога не съм си представяла, че е толкова сложно и заангажиращо.  Laughing
Малко ми стана мъчно, че така хубаво се организирате, а ние няма да можем да се включим ни за Коледното парти, ни за събиране по женски.  Sad За съжаление обаче последните няколко седмици страдам от остра липса на време и много, много работа и натрупана умора. Прибирам се вечер към 20,30 и някак си не ми остава време да измисля как и кога да стигнем до Сф. Приятно изкарване и много, много забавления. Следващата година - коледно парти в Пв, та поне до там може да успеем да се дотътрим.
Познайте Сиси какво иска за Коледа? - фотоапарат камера.  Mr. Green Няма на кой да се метне. И май ще й се изпълни желанието. Вече под леглото се крие ето това: http://www.amazon.co.uk/Vtech-Kidizoom-Video-Camera-Pink/dp/B003 … 986014&sr=8-3. Беше на промоция на 29 паунда. А след като го видях на живо нямам търпение дребосъчка да си получи подаръка. Много, много хубава и занимателна играчка. А какви шаблони има само вътре не е истина. Така че очаквайте скоро снимки и клипчета с новата придобивката. (остава да измислим занимание на тати, докато ни ходим да снимаме Mr. Green)Смятам, чрез бабите да изпълня и останалите желания, а те са: комплект за фокуси, кегли за боулинг, бийдос (но за него ще си помисля още малко), проектора и ето това http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=1817. Мислех да поръчам нещо подобно от Amazon, но за сега ще се задоволим с Вегата. Между другото там има и проектори. Малко по различни са от тези на Хиполенд, но мисля че стават. Ето това представляват http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3743
А на мъжа ми какъв подарък съм му измислила.  Wink Дано само успея да се организирам и да си го получи по Коледа.
Ами това е за сега от мен. Ето малко снимки от Никулден. Беше хубаво. Щерка ми изнесе програма и цяла вечер ми говореше "Принцесо, еди какво си", " Принцесо, дай ми ..." "Ние принцесите ..." ... Какво му трябва повече на човек!  Heart Eyes http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1556221305602&set=a.1 … amp;id=1237299197.
Отивам да въвеждам гадни фактури и дано тази вечер не нощувам в офиса.  Confused Хубав ден и много, много усмивки.  Heart Eyes

# 619
  • София
Ники, страхотни снимки сте си направили със Сиси, пълни са с много коледно настроение.
А Евка е намерила доста добър начин да й се сбъдне желанието за подаръка  Laughing

# 620
ЕЕЕ кога беше това намаление от 25 %? Последно бяхме във Варна на 01.12 и пазарихме от Хиполенда, но нямаше намаление!

Ники, много сте хубави със Сиси.

# 621
ЕЕЕ кога беше това намаление от 25 %? Последно бяхме във Варна на 01.12 и пазарихме от Хиполенда, но нямаше намаление!

Ани, ти тези интерактивни котки виждала ли си как изглеждат? Пълна скръб. Човек трябва да е луд да даде 150 лева за това нещо. Един лежащ куп косми, който като го натиснеш по главата си отваря и затваря очите, клати глава и мяука.... И въобще тия кучета и котки не вярвам да предизвикат интерес у децата извън самите реклами. Щото рекламите се правят много интересни и вълнуващи и детето като види, че не е чак толкова забавна играчката извън напудрената реклама и я захвърля.
И Никола като гледа рекламите на "Дисни" и иска кучето! (при положение, че си има живо животно у дома). Обясних му, че има много видове играчки - такива, които са направени с определена цел и си заслужава човек да ги има и такива, които са направени само да за струват скъпо и да  се представят за интересни и че е хубаво да ги различава.
      За въпросните бакугани - искам такъв, искам онакъв (какъвто се рекламира в момента), купих му, установи, че не е кой знае колко забавно както го дават на рекламния клип и съответно познайте колко често играе с тях, но това не му пречи да иска новите дето ги рекламират.... Остава си само с искането. Все пак трябва да дам на дето си и шанс да помечтае, че ще ги има някой ден!  Mr. Green Не мога да му отнема мечтите, сърце не ми дава...  Twisted Evil
      На мен за това ми е трудно да избера играчка. Защото не искам да купя просто купчина пластмаса, а нещо което ще е забавно за детето и ще му носи удовлетворение.

Ники, чудесно е, че сте имали такъв весел празник. Изглеждате страхотно! Пожелавам ти бързо да ти се махнат фактурите от главата и да се забавлявате все така щастливи.
Галя, от теб очакваме в понеделник нови разкази с купища положителни емоции.

Хубава петък вечер на всички!   bouquet

# 622
  • Варна
А н и, намалението беше на 25 октомври в хиполенд, ние тогава му накупихме Бакуган-чудесиите на нашия, бях много доволна, защото и бакуганите бяха от хубавите, а не чупейките, и Гонплийта ни дойде на по-сносна цена. А просто това са играчките с които играе Макси - почти непрекъснато. От време на време имитира Ю-Ги-О, Бен Тен, но върти суче - все бакугани в ръцете си има, и по джобовете. А има и такива, които не дава на никой, освен за 30 секунди, да го видим просто  Mr. Green

А тези интерактивни животни на мен ми изглеждат леко .... как да кажа... не знам дали ще е деликатно, ама са си грозни, честно казано.
Сега се сетих, че имаше детски фотоапарати, които правят истински дигитални снимки, а Макс все имитира, че снима, или взема на маминка си стария фотоарапат и ни снима с лентата. Я да взема да му купя един, сигурно ще му е интересно. Фай, благодаря за идеята  Hug Heart Eyes

Галюшанка, аз не смея да коментирам твоите трепети, но да знаеш, вътрешно  Peace и  Hug

Ох, тази седмица ми се струва прекалено дъъъълга. Искам отпускаааааа..... но ще мога сигурно чак след конгреса на фирмата, който е през Февруари  Tired Всички в нашия офис като чуят че ще ме няма и обявяват траур за тукашния офис.... голям майтап са....нищо не могат сами..... а как ме ядосват... ама здраве да е...

Хайде хубава вечер на всички !

# 623
  • Велико Търново
Вифчо,пък бакуганите едни красивиииииииииииииии Mr. Green
Я покажи Макс на снимки и ина Ивон децата,ако си ги виждала Hug

# 624
Розово,розово,ама по-добре от чудовища Grinning Така ще си казвам вече. Не че не обичам розово,просто ми идва малко вече доста.
Не знам какво чета,ама прочетох "Ники,да ти се махат ФРАКТУРИТЕ от главата".И се връщах да видя как може такова нещо да пропусна  ooooh!
Елфка има такъв фотоапарат /не  с камерата,тогава нямаше/ на Втех.Наистина е хубава играчка.Има и няколко игри,може да се слагат рамки и ефекти.
Давам предложение за подарък:скутер.Но от тези на Micro.От двегодишна го има Елла и почти всеки ден излиза с него.
Иска много гримове и лакове,ама ще има да взема.
На нас може да ни се струват глупави,грозни и не знам си какви,но това прави децата ни щастливи /поне за час Mr. Green/.Сигурно ни подготвят за бъдещите си избори на дрехи,грим,прическа и жена/мъж.Тогава ще викаме: "Еххх,къде са тези сладки котета и красиви чудовища".
Виф,отпуска може да нямаш,ама има страшно много вируси Wink

# 625
Ирка подкрепям,скутера на Микро си струва парите.Отначало ми се струваше чудно за какво му е такава цената.Заслужава си!Камерата и аз съм се навила за рожден ден най-късно..
Фай аз във Вега гледах менте проектора,разликата обаче с оригиналния като цена е малка ама като качество ми се струва сериозно..
ВИФ на ВТЕХ ли са фотоапаратите в Хиполенда и каква цена,помниш ли,защото аз ги гледам сега в Амазон и без промоция май е по-добре от там да взема.  Simple Smile
Ирка наистина по-добре да ти се допиовръща от розово ,защото иначе само имената като чуеш гормити,скелефлекси др не мога да ги произнеса и възпроизведа... ooooh!

# 626
  • София
Ники, много сте сладки принцеси  Heart Eyes

И аз като Анна се поддадох на обработките и вчера купих бленувания трансформър.

Помислете си каквото искате, но не мога да се съглася, че тоновете розово е по-добре от бакугани и трансформъри. Последните поне развиват фантазията далеч от кича и в някаква креативна посока. Сблъскват се с нови понятия и им е интересно да ги разберат.

# 627
Танче, аз реших да идем до Хиполенда, уж да ми покаже коя котка иска да му донесе Дядо Коледа, да я види на живо и пак ще го питам дали я иска или не. За сега като питам какво иска все за котето говори с блеснали очи. Как да тръгна да го разубеждавам! Пък колкото играе - толкова. Аз знам че ако му купя едно фенерче ще играе много повече с него... постоянно пребира на баща си фенерчетата и все се разправят за разни фенерчета из нас. Вчера една аптекарка ни даде марсианския лазер - леле каква игра пада сега с него у нас. Ама коте, та коте!

Вифче, успокои ме с това намаление. Октомври още не бях се сетила, че Коледа наближава, а до подаръци хич не ми е било.  Laughing

# 628
  • Варна
Вифче, успокои ме с това намаление. Октомври още не бях се сетила, че Коледа наближава, а до подаръци хич не ми е било.  Laughing

Лелеее, А н и, аз Октомври ли съм написала. На 25 ноември беше  Blush Тъй е, като работя и пиша едновременно , моля да ми простиш за това, че леко те подведох  Flutter

А относно играчките - може би аз си падам повече по момчешките, колкото и да са глупави. И да, определено бакуганите ме кефят адски много, готини топченца са, всяко си има животно/същество, което олицетворява. Имат точно определени сили - земни, въздушни, водни и т.н., освен това еволюират. А Макс специално доста си развива въображението с играта с тях, което е добре според мен. Голяма част от играчките, когато успееш да разбереш основния им замисъл, не са толкова безмислени. Абе темата е дълга.... но аз лично предпочитам нещо, което е много различно и развива фантазията, а не недобрите опити на търговците, да имитират истински бебета, животни и т.н. Абе признайте ми, мъжка майка съм, да не кажа мъжкарана  Joy

Това го пиша от сутринта....

Мимозка, идея си нямам какви фотоапарати има в ХИПОто, но някъде съм виждала и бяха хубави, на не чак кой знае какви цени...

Айде, сложих някоя и друга по нова снимка във ФБ, ама децата на Ива не съм ги снимала, въпреки че ги виждаме постоянно  Blush Но обещавам скоро ще се поправя....

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 11:54 от Vif

# 629
  • София
 Като ви чета, май само моя син не си е поръчал от модните момчешки играчки. Чувам отвреме на време  за бакуган, но определено не са му тръпка. За сметка на това  за Коледа поиска кран-отново, но черен на цвят, кухня, защото искал да готви, искал да прави сладолед от пластелин. Казах му че дядо Коледа не може да му намери черен кран и тогава поиска пиано. Разнородни интереси има детето, но рядко се заиграва за повече от 10 мин. Тази седмица докато си бяхме у нас използваше една стара клавиатура като пиано, по цял ден блъскаше по клавишите. Дано да успеем да му вземем едно детско пиано, въпреки че няма да може да го получи в градината, но ще го чака у дома под елхата Simple Smile
 За коледното парти не разбрах, да бъдат ли надписани книжките от кого са?

Общи условия

Активация на акаунт