Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
А аз искам да попитам дали има някой нещо против да доведа Никола на Коледното парти, който не е още съвсем излекуван - още не му е отшумяла съвсем кашлицата.

# 631
  • Велико Търново
Ха,добър ден и от мен!Днес водих децата на коледно парти органирано от там,където ходим с Мина на работилница.Много майка,много бебее,много бременни CrazyИмаше игри хареса им.Утре пък ще водя Божидара в един детски център и там ще има дядо Коледа,Снежанка и джуджанка CrazyПодаръците ще са от там.
С нея сме в много голям конфликт,а баща й и е сърдит ooooh!Докато е време трябва да направим нещо,че не ми се мисли какво може да стане.
Тя както разбрахте иска само лекарски комплект и облекло.Последното ще е налично благодарение на Fy/като гледах вчера нещата за Сиси от бг сайта и там намерих/.
Една приятелка има био магазин и там има многоооооооооооо и хубави дървени играчки-искам всичко да купя,но няма как да стане Crazy

Виф,у нас Уинкс,Барби,Стефани и други не знам не влизат.Обясинла съм,че дрехите с тези създания са кичозни,а ние сме жени със стил/това не знам дали го е разбрала/.Пък понита и разни такива изобщо няма шанс да купя каквото и на когото да каже.Като я знам,че няма да го погледне изобщо.Бакуган и часовник Бен тен за 85 лв. също няма да купя Crazy

По въпроса на Аркова ей така между другото да кажа- в нашата градина няма дете без сополи и кашлица CrazyЗа момента Божидара само да се закашли я спирам,но то е само,защото съм у нас.В противен случай ще има сироп преди и след градината Crazy

Имарова,браво на Иван-иска да готви детето Hug

Това от мен отивам да полягвам,че довечера ми е ден за излизане Blush

# 632
  • Варна
Ааааа, Сисе, няма да се разберем с тебе тъй.... То детето иска скромни подаръци, пък ти тука ми се правиш на строга....  Naughty
 И между впрочемммм, Уинкс и Барби ги знам, ама тая Стефани нещо не съм я запознала... Ще трябва да се образовам в нета  Joy
Сподели в какъв комфликт сте? Какво е станало? Стряскаш ме така  Rolling Eyes

Уф, за кво ли работим днес..... само да се чудя кво да правя...... и Макс през 30 мин да ми звъни и да ми обяснява по телефона, че му е скучно....

# 633
  • София
Танче, от мен нямаш никакъв проблем. Както е казала Сиска, на градината нещата са идентични. А и тази кашлица е остатъчна, Стоян може да си я поддържа и 2 месеца да не си мислиш че ще го спра от контакти с деца.
Имарова, Стоян точно днес се беше сетил за теб и Иван, как си му дала онази играчка като е плакал. Браво на детето, че иска да готви.
По отношение на мъжките и дамските играчки, не знам Стоян основно си играе с колички, но това не му пречи миналата година да искаше пони/което беше обикновено пластмасово пони за 5лв. и на което много се зарадва/ от дядо Коледа, а тази година бакуган /който пък не бил толкова евтин колкото си мислех, но реших въпроса пак не с 80лв, за колкото го видях в магазина./ Само да отбележа, че у нас не се гледат детски телевизии бълващи реклами. Има една детска ТВ бейби, която пускам от време на време и която има доста образователен характер и което е по важно на него му харесва. Другите ТВ просто не сме ги включили в пакета, който ползваме. Дисни канала, CN канала и други такива гледа само, когато е на гости при баба му и леля му. Когато иска да гледа детско пускам диск или на компютъра барбароните, пчеличката Мая, Ну погоди, и други такива и решавам проблемът. Много често отказвам да му пускам детски, по простата причина че е гледал въпросното нещо предната вечер или че в градината е гледал диск / тъй като го взимам последен понякога, да не кажа често на последните им пускат филмче/
Това от мен, че и моят екран скача.
До утре ще ми бъде приятно да видя всички, даже и тези който не са потвърдили участието си в мероприятието   bouquet

# 634
Ето и снимките от празненството в детската градина, които се каня да пусна от давна: http://www.snimka.bg/?album;aid=555585

Беше много весело. Организирахме го под формата на игри, за да е весело за децата. Накрая имаше и много награди. От снимките едва ли ще се усети настроението, но беше много хубаво.

# 635
Ееееех,как ви завиждам за коледните партита! Моите деца дядо Коледа няма да видят.
Ани,не съм ти разгледала още снимките,но с удоволствие ще го направя!
Ники,не го казвам просто ей така-страхотни снимки!Гледах ги няколко пъти!
Руми,Виф,може да сте прави,не мога да споря,защото не съм запозната с момчешките играчки.Харесват ми пистите,харесват ми количките,нямам нищо против Спайдър мен,но има едни ужасни роботи и чудовища ooooh!.Много грозни ми се струват,с едни уродски неща,излизащи от главите им.Бакугани съм виждала,не особено подробно.Нищо не мисля,не са ми нито грозни,нито красиви.Съгласна съм,че има ужасно кичозни цикламени щуротии.Но има и прекрасни розови играчки,хората мислят и прекрасни неща.Обичам феи Grinning Обичам "вълшебни" неща.Каквото и да си говорим обаче,най-хубавата играчка е тази,с която детето ни си играе.Ако ще да е най-циганското цикламено на света или най-уродското изчадие.80 лева може да са малко,5-да са много.Риск печели,риск губи е цялата работа.
Нашият нов телевизор няма да оцелее май много Sad Предишният беше с надран екран още на втория месец.Има една глупава джаджа за 3д-то,която супер малоумно се слага отпред-закачена е за тв,но не трябва да се пипа.Да бе да,познайте с малки деца.Как си предпазвате ценните вещи?Какво им говорите?Гадно ми е,защото се чувствам някакси отговорна,нали аз съм вкъщи с тях.А те са вечно залепени там.Поне сме със стари мебели и много стар диван.
Цяла нощ ставаха тея деца ooooh!В 2 скочиха и казаха,че са се наспали.
Изчезвам,че трябва да оправяме елхата.Установихме,че пада като са закачени всички топки само от едната страна Grinning

# 636
  • София
Пак аз,
Последно за утре подаръците са надписани ОТ Стоян, а не ЗА Стоян нали? Т.Е. подаряваме на приятелче, а не на нашето дете!
Уф как го обясних само!

# 637
Много е хубава Сиси  Peace
За по-хубави и по-грозни играчки да си кажа и аз минах през момчешките и сега съм на момичешките,ами клоня към вторите.В момчешките за съжаление има доста грознички и все битки..може и насилие е не всички де.Харесвам не харесвам купувах момчешките така,че това няма кой знае какво значение.  Mr. Green
Сиске защо сте в конфликт?!
При нас също има конфликт отпреди час,заради ината на Жулиана и отвратителния и навиккато я е яд на нещо да плюе  Twisted Evil И повече няма да и се разминава безнаказано.Сега ми е сърдита.
Ани какъв е тоя индианец от градината или аниматор и каква му беше ролята?

# 638
Пак аз,
Последно за утре подаръците са надписани ОТ Стоян, а не ЗА Стоян нали? Т.Е. подаряваме на приятелче, а не на нашето дете!
Уф как го обясних само!

И аз това не разбрах.
В 11,30, нали?

# 639
  • София
Така щом никой не взима окончателно решение ще го взема пак аз - подписът ще е ОТ ......
Подаряваме на приятел.
Така е най - добре!

# 640
Вифче дано си права,защото аз Биберон гледах 110-120 лв апарата,дано в Хипо да са по-евтини,че за 120 лв ще и купя истински  Grinning
Пфу сега що не са по 24 паунда в Амазон...

# 641
Мимозка,ако говориш за фотоапарата-той снима и не прави лоши снимки.
Намерих цаката на тв-тате се развика с един страшен глас и се надявам,че повече няма да натискат екрана.Разбили са си детската масичка,на която се хранят.Аз съм...няма да казвам колко кила,ама те са двете заедно на половина и просто умът ми не побира от къде вземат тази сила Thinking
Не знам как се справяте само с едно дете,мами.Бият се,признавам,дразнят се много.Но не им е скучно,имат си другарче.Мисля си,че щеше да ми е много по-трудно само с едно човече. Thinking
Ние засядаме с любимия на червено винце и някой филм.Лека нощ! Heart Eyes

# 642
не знам ама мен тия двамата ме правят луда,вече камера ще сложа да ги записва,защото сега единия направи дивотия голяма и никой не си признава и така убедително говорят ,че е другия,че в чудо се видях  Shocked Жулиана или е най-невероятната комбинаторка и умела и хладнокръвна лъжкиня или батко и е голямо говедо.  ooooh!
Заканих се,че монтирам записваща видиокамера #Cussing out

# 643
Добро утро!
Влизам,за да ви пожелая весело парти,много хубаво да се набърборите и посмеете,а децата да се наиграят многоооо хубаво!
Не забравяйте фотоапаратите моля!Искаме и ние да се насладим поне на фото Simple Smile
Мимозка, не се ядосвай бе душа-2 деца са и белите са им двойни Mr. Green
Ние сме добре-Алекс лудее и прави див и щастлив баща си по цял ден,така че от утре мисля да го пускам на градина вече.
Аз съм болна в единствените си 2 почивни дни в месеца-за разкош.
При нас" Коледата невъзможна"-Алекс е наредил един не голям списък с подаръци,писмо писахме,пуснахме,ама майка му няма с какво да ги купи тези неща.... SadАма ще се оправим де.Малко ще поспорим за" големият плюшен мечок,който трябва да го докара Дядо му Коледа с камион",бакугана ще е менте,а не поръчаният "оригинален бакуган Скорпио"...И така Mr. Green
Ани,ако Ивко обича фенерчета мога да предложа ето това http://www.littleowl.bg/bg/product/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … %B8%D0%BD%22.html
Има и други видове и пластмасата е хубава.
Оставям ви да се разправям с Алекс Rolling Eyes(подивя от рано)
Весело парти! Tada

# 644
  • София
http://www.snimka.bg/?album;aid=555813
Ето очаквани снимки.
Ще разказвам после - хубаво беше, хареса ми, весело беше!

Общи условия

Активация на акаунт