Имаше игри хареса им.Утре пък ще водя Божидара в един детски център и там ще има дядо Коледа,Снежанка и джуджанка
Подаръците ще са от там.
Докато е време трябва да направим нещо,че не ми се мисли какво може да стане.

За момента Божидара само да се закашли я спирам,но то е само,защото съм у нас.В противен случай ще има сироп преди и след градината 

.Много грозни ми се струват,с едни уродски неща,излизащи от главите им.Бакугани съм виждала,не особено подробно.Нищо не мисля,не са ми нито грозни,нито красиви.Съгласна съм,че има ужасно кичозни цикламени щуротии.Но има и прекрасни розови играчки,хората мислят и прекрасни неща.Обичам феи
Обичам "вълшебни" неща.Каквото и да си говорим обаче,най-хубавата играчка е тази,с която детето ни си играе.Ако ще да е най-циганското цикламено на света или най-уродското изчадие.80 лева може да са малко,5-да са много.Риск печели,риск губи е цялата работа.
Предишният беше с надран екран още на втория месец.Има една глупава джаджа за 3д-то,която супер малоумно се слага отпред-закачена е за тв,но не трябва да се пипа.Да бе да,познайте с малки деца.Как си предпазвате ценните вещи?Какво им говорите?Гадно ми е,защото се чувствам някакси отговорна,нали аз съм вкъщи с тях.А те са вечно залепени там.Поне сме със стари мебели и много стар диван.
В 2 скочиха и казаха,че са се наспали.

Ама ще се оправим де.Малко ще поспорим за" големият плюшен мечок,който трябва да го докара Дядо му Коледа с камион",бакугана ще е менте,а не поръчаният "оригинален бакуган Скорпио"...И така
Препоръчани теми