Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И моите снимки: цък

Дени, благодарим за книжките,  харесахме ги много и зорко ги  браним от Ида да не докопа някоя  Crazy Косьо каза, че най-много му е харесал подаръка и че си намерил много добър приятел (подозирам Ради на Верчето, ама нали бях в пушилянята през повечето време, не проследя какво точно става).

Аз пък си загубих шапката и ръчно рисуваната картичка, така че утре отивам да си ги търся в клуба, ако има някой нещо да казва.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 08:29 от Rumya

# 646
Добър вечер,

Руми, радвам се, че Косьо се занимава с книжките. Ще ти нарисувам нова картичка и ще ти я подам на 30-ти заедно с една чаша Мавруд. Тази година правим манифактура на картички и съм въоръжена  до зъби с блестящи картончета, блесящи химикалки, брокати и сума ти подобни джунджурии.

Благодаря, Анна, за 7-те пъзела, които ще се превърнат в 15 свободни минути за мен Simple Smile.

И аз качих набързо моите снимки: http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=7600&ppuser=41

Мерси на дамите, които настояха да има парти, въпреки студа и тъпканицата, на мен ми хареса.

# 647
Добър вечер,

Руми, благодаря от името на Никола за книжката.   bouquet Довечера ще я прочетем с голямо удоволствие. Simple Smile

Радвам се, че успяхме да се видим и се надявам здравословното състояние на Никола да не е повлияло на ничие дете.

Малко снимки и от нашия апарат: http://taniark.snimka.bg/children/koledno-party.555878.21731670
Няколко кратки филмчета:
Децата викат дядо Коледа: http://www.youtube.com/watch?v=VteIaUmIdkc
Подготовка за общата снимка: http://www.youtube.com/watch?v=NcGx0rxRdpk
Носят и тортата: http://www.youtube.com/watch?v=3AJnpqG1lsg

Хубава вечер.

# 648
   Много хубаво си изкарахме, много сме доволни! Не разбрах от кой ни е книжката, но много ни хареса! Снимки ще кача във фейсбук. Само до питам как да кача линк тук, към него?

# 649
# 650
    Руми ние сме били, защото с Ради като разглеждахме снимките каза, че е предложил на Косето да са приятели Wink

# 651
Аз като една сравнително мързелива мама все още не съм свалила снимките от фотоапарата. Но пък разгледах внимателно тези, които вече сте качили. Много се радвам, че успяхме да се видим вчера, макар че с повечето от вас не разменихме и дума, но по подобни мероприятия с деца винаги е така Simple Smile Важното е, че децата бяха много щастливи:) Благодаря на Румен за прекрасната книжка, вчера вече прочетохме няколко от приказките.
Всички деца са толкова пораснали, особено Ради на Верчето и Ева на Анна! Не че другите не са, но тези двамата сладури направо като гъбки растат Simple Smile
Много целувки на всички мами и дечица и обещавам до няколко дни да кача и моите снимки!

# 652
Добро утро в това снежно утро!
Благодаря за хубавите снимки които разгледах и си копирах няколко (Руми супер е последната снимка от албума ти  Wink)

Ето и моя албум в началото са моите снимки после са тези които си копирах от вас.
http://galiushana.multiply.com/photos/album/63

Честно не очаквах да дойдат толкова много хора за това благодаря Ви за активността   bouquet
Не мога да пропусна и единствения татко които сподели тази лудница  bowuu
Клубчето наистина се оказа малко да побере всички, благодаря ви дами.

Децата мисля, че добре се позабавляваха, което е най важното в случая, ние обаче получихме нашата си книжка, което не я направи по малко интересна и мен ангажирана да я изчета няколко пъти  Mr. Green
Малката Ели ми напълни душата, толкова мъничка и толкова самостоятелна и пъргава, невероятен бонбон и как се уплаши от Дядото милото и викаше Не бе Не бе (или поне така чух), много сладка да ти е жива и здрава Даниеле, много й се радвах. Пу-пу.

Всички други са пораснали толкова много и са невероятни сладури! Много ви се радвах мами! Благодаря, че и тази година уважихте събитието! Благодаря и на Руми, че пое голяма част от организацията!   bouquet

Хубава снежна седмица на всички малки и големи!

# 653
Много ми беше интересно да разгледам всички снимки, да разконспирирам кой кой е и все пак една сладурана ми остана неразконспирирана!  Grinning

Руми, много смешно ми стана с твоята шапка, сега няма да питам дали някой от гостите в клуба я е взел!  Mr. Green

Вели, мерси за идеята за фенерче!Хареса ми и може да се възползваме!

Ха ха Мимоз, разсмя ме с тоя индианец.  hahaha Това е Ян Бибиян. Извиках аниматори от един детски клуб Ян Бибиян се казва и те направиха нещо като скеч между Ян Бибиян и Фют. После разделиха децата на два отбора и им организираха игри. Имаше и песни и танци. Много весело се получи.

# 654
  • София
Здравейте. И Евка е много доволна от партито, вчера сигурно прочетох книжката поне 5 пъти (за да я научела тя) и след това ни беше разказвана и "препрочитана" до вечерта. Сутринта, като тръгвах за работа, чувах споровете между Ева и баща й, дали е редно книжката да се носи в детската. Така че, персонално благодарим на Никола за книжката и на всички дечица и майки за хубавото изкарване. Снимки нямам, защото не носех апарат. отивам да гледам вашите.

# 655
Еййй, много хубави снимки сте направили.  Laughing Аз моите няма да ги качвам, че от тоя телефон не са с добро качество станали, а и са почти същите.
Много ми беше приятно да ви видя вече и на живо, само дето не успях с всички да си поговоря, но явно е така с толкова много деца. Страхотни са децата, а Гери каза, че това й бил най-щастливия ден.  Heart Eyes Тя беше малко се стреснала в началото, защото никой не познаваше, но все пак към края се поотпусна  Mr. Green А днес веднага си занесе книжката в градината и почна да се фука, че е била на Коледно парти.  Flutter

Специални благодарности към Галя и Руми за добрата организация.   bouquet

Лека снежна и предколедна седмица на всички ви желая  Hug

# 656
Страхотни снимки ,две жени не разпознах и поне 3 деца  Grinning
Момиченцето с бяла блузка и с цикламена?

# 657
  • София
Благодаря на Галя и Руми за организацията! На мен също ми хареса много, въпреки неочакваната срамежливост на сина, но се надявам да наваксам на 30.12.Благодарим и за хубавия подарък на Стоянчо.
 Мимоза, момиченцето с бялата блузка е Гери на Нанчи, а с цикламената- Ивайла, на Десиив.
  Анна, къде са бузките на Ева? Станала е много финна дама, но хубавите  джопанчета и бузки ми липсват  Heart Eyes
 И Тери ми се видя много порастнала . Люси, да знаеш че ако почна съвсем да изпушвам ще гледам да направим една разходка до Плевен, малко да разпусна. Но май ще е когато  работи естакадата в центъра, че ми е слабост.

# 658
Имар, мерси, оказа се че Ивайла не съм разпознала. Аз и тебе не разпознах от начало с тази нова глава  Laughing , но бързо се ориентирах!

# 659
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Много хубаво парти сте спретнали - дано и ние успеем да се организираме  Laughing

Вчера с Пепсън заведохме Кали и Хриси на кино на Рапунцел, а нашия татко кръжеше в МОЛ-а отвън и вардеше Бела  Mr. Green Кали беше много впечатлена - за пръв път гледаше кино и страшно й хареса. Филмчето беше чудно и на мен ми хареса, а това, че се измъкнах от дундесата са 1,30 часа беше най-хубаво  Twisted Evil

Кали имаха страхотна инициатива в градината - писаха писмо на дядо Коледа в Германия мисля - там има някаква неправителствена организация, която отговаря на всяко дете на родния му език  Laughing Освен готиното писмо-отговор получи и картичка и картичка за оцветяване  Party

А ето и нашата фотосесия на момите - за който има време за губене  Laughing
http://zmeikovica.snimka.bg/children/fotosesiya.555567

Общи условия

Активация на акаунт