Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 449
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здрваейте дами!
И аз да се отчета за партито - беше чудесно, но кратко! Благодарности за организаторите и присъстващите! Децата са страхотни! Както каза Никол "Отиваме на среща с майчините деца" Laughing Никол не се включи активно в игрите с другите дечица, защото в последно време детските клубове не са и симпатични. Много ме изкефиха дечицата като седнаха да хапнат на масата, послушни, всеки си взе сандвичето и хапваше без да проявав капризи. Естествено Никол не беше между тях, ама това е друга тема. Всички дечица много са порснали и са вече малки човечета с характери, мнения и претенции - което аз считам за абсолютно нормално за днешното поколение. На мен най-много порснала ми се видя Мариса (като ги сравнявам от предишните ни виждания). Мамите - чудесна, весела и забавна компания. Като се прибрахме, първото което Никол каза на баща й беше "Тати, имаше и един татко!" - затова поздравления за таткото на Тери! Люси, чудесно семейство сте, много сте готини  Hug!
Никол продължава да си чака костюма на Муза от дядо Коледа. Тази седмица в детската градина ще имат коледно тържество, но и там дяда Коледа няма да и донесе мечтания подарък. Дано до Коледната нощ успея да измисля нещо.
Руми, дано си намериш шапката. Аз не си спомням като си тръгнахме дали беше с шапка. То сатна малко като онази приказка ....  Joy
Змейко, уникални снимки! Моделите са прекрасни, Кали е толкова нежна, а малкия бонбон Бела в креватчето е много миличка!
Хубав ден и лека и снежна седмица!

# 661
Змейко, как време за губене! Такова нещо не е за изпускане. А Бела в това креватче ме разтопи направо!

# 662
Аз не разпознах повече от две деца Embarassed А не пропускам никога снимки.Не ги показвате явно достатъчно често! Може ли някой да опише дечицата на обща снимка? Мами,надявам се,че на женското парти ще се представите по-добре откъм снимки,че това е постна работа-децата добре,ама вие къде сте?
Миленка,аз ги видях във фейбук твоите дами и бях толкова силно впечатлена,че чак на Петър ги показвах.УНИКАЛНИ снимки!Влюбена съм в тях и даже си свалих няколко-много ми хареса Кали как позира като малка балеринка на някои,просто са невероятни.
Пловдивски дами и такива,които обичат хубавия ни град,аз все пак ще съм там по Нова година Grinning Да организираме нещичко?А софийската среща кога е?Не че имам шанс,просто питам.

# 663
  • Пловдив
Eeeeeeee, Иркаааааааа, това е страхотна новина!!!!
Мисля, че все ще измислим нещо  Laughing

Благодаря ви за поздравите за момите ми - голямо приключение беше тая фотосесия, но сле толкова доволни, че догодина пак искам да ги снимаме  Heart Eyes

Реакцията на баба свеки за снимките беше, че иска да записва Кики на курсове за манекенки... Аз с цялата сила на волята си си прехапах езика и не казах мнението си по въпроса  Twisted Evil

# 664
Змейко, прекрасни снимки! Едва сега ги разгледах. Толкова сте хубави и четиримата, че мисля, че имате капацитет и за трети номер:) Още по-сладки ще сте   bouquet

# 665
Змейке-разкошни снимки просто фантастични,особено малките манекенки.Фантастични,а дундесата ти е само за щипане и гушкане,уникални бузи  Crazy А Кали нежна и как позира...  bouquet

Кога ще се наканя да направя нещо подобно..

# 666
Здравейте в супер снежната сутрин!

Заповядайте на масата за закуска и разкажете как ви мина вечерта!

Змейкови са просто разкошни, уникално готини снимки и като идей и като изпълнение за присъстващите на снимките също само суперлативи мога да сипя - страхотни сте! Бонбонката в креватчето ме разтопи от умиление, а и каката като я целуна просто нямам думи. Да сте много щастливи от вас лъха такава любов на общите ви снимки - уникално готини сте! Heart Eyes

Специално за Ирка:

Най в ляво е Гого на Пилето, Марти (малко по близо до дядото), пред него Иван, до него Мариса, зад нея Гери на Нанчи, до нея Ивайла, пред нея Косьо, до него Никола, момченцето в зелената блузка е Калоян на Даниеле, седналото момиче е Траяна, пред нея Никол на Буболина, Евка отпред до нея Стоян, останаха двете момченца зад него които не мога да се сетя честно в момента за имената им  Embarassed помагайте за да помогнем на Ирка да ги разпознае и запомни...  Laughing е може и да съм объркала някой така че приемам мъмрене  Blush

Сутринта тръгването за работа си беше цяло приключение с този сняг слава богу се отвори поне една врата и то шофьорската та не ми се налагаше да правя упражнения по влизането, а само на Мариса. Слава богу на булеварда нямаше сняг, но в малките улички си е истинска поледица. Дойде си зимата, как не обичам това студено време!

# 667
Галя двете момченца са дясното Румен на Бабъл и Стоян на Недка нали?!
Ева наистина е много пораснала и променена ,преди имаше бебешка бузеста физиономия  Grinning вече девойче и висока сякаш..Понеже и майка и отдавна не е показвала снимки.. Wink
Аз не бях сигурна за Гого ,Гери и Ивайла ..
Тук вали рехав снежец,Жули е на детска ,ще им правят снимки за календари.
Сега като се загледах това не  е Стоян ама Калоян на Даниеле според мен.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:11 от mimozata

# 668
Хайде и аз да допомогна - освен Румен на Бабъл, другото момченце не назовано от Галя е Ради на Вера!  Grinning

# 669
Мимоз, Калоян е младежът със зелената блузка между Никол и Евка, а момченцето до Румен е Ради на paizy, както е казала Ани Simple Smile

# 670
Радвам се че нямам грешки, а само пропуски  Embarassed срам и позор ама съм изключително лош физиономист..

# 671
  • Русе
   Здравейте, дами! Simple Smile
   При нас снега преваля символично, но честно казано изобщо не ми липсва.
   Змейко, прекрасни снимки, прекрасни дечица! Heart Eyes
   Гале, благодаря за разяснението кое детенце как се казва и аз не познах 2-3 муцунки Embarassed Важното е, че децата са доволни, само ми стана мъчно за Руми, дето си загубила шапката Sad Като знам аз как си обичам моята зимна шапка...
   Днес излязоха резултатите от гърления секрет на Дари и хич не са добри, има Streptococcus pneumoniae и сега трябва да ги морим Sad Искам да питам слагали ли сте на децата Prevenar или  Pneumo 23? Някакви отзиви?

# 672
  • Варна
Фотосесията на Калинка и Бела са невероятни  Heart Eyes

А пък докато гледах дечицата на снимчиците от коледното Ви парти, чак се просълзих от умиление, какви са големи вече, и в същото време какви душички са все още  Heart Eyes

Гале, тая закуска... ммм... умряла съм от глад май  Blush А ти що питаш за скучните вечери, предполагам на повечето от нас  Blush Разкажи твоята как мина  Flutter

Да Ви разкажа аз как се къпах снощи на пресекулки... Влизам в банята, тъкмо съм се намокрила, мъж ми цъфва на вратата с телефон в ръка и с думите "Макси иска да ти каже стихче...." . Спирам водата, и заслушвам... и се почва "Тръгнала Рада, с чудна бригада, едно петленце с тънко вратленце", и така ...... до края. Аз вече посиняла от студ, но все пак ме карат да пляскам, че да се чуе и по телефона на всичкото отгоре, казвам Бравото и колко съм удивена и приключва с мен разговора. Пускам си водата, постоплям се, и ха.. да взема шампоана, историята се повтаря, но тоя път е песничка ..... но не една, а цял репертоар .... обяснявам аз как ми е студено и съм в банята, а отсреща ме питат - Мамо, ти нали ме обичаш, чакай да ти кажа още една ..И се почва отново ... И тъкмо когато, вече реших, че ще се наложи да ме размразяват, май песните свършиха....  Joy  Ама аз много много не си чувствах крайниците.....
Лошото е че, сама съм си виновна, щото му казах на детето, че ако не научи стихче, няма да дойде Дядо Коледа.... еее, на ти сега песнички и стихчета  Joy

Разрешавам Ви да ми се смеете официално  Mr. Green
Хайде хубав ден на всички!

# 673
Виф а Макси къде е?

# 674
При баба си!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт