Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Мерси, А н и!  Peace
 hahaha

Няма как, по-добре там и здрав, отколкото болен или с някой от нас неработещ в къщи... Tired

# 676
  • Varna
 Змейко да са ти живи и здрави прекрасните  госпожици.  При нас няма само студ Sad
 И немога  да не ви се похвалим с първата ни изява  
   http://www.facebook.com/album.php?aid=255172&id=92604051174
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=465578091174&set=a.46 … 55172.92604051174

довечара  ще се опитам да качоа и клипчето с танца на малките балеринки, много сладички бяха

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 22:05 от Inochka

# 677
Иночка оправи моля те линка за да ви видим.  Peace
Миме по твоя въпрос ние не сме слагали,педиатъра не беше запознат ,когато беше време.

Сега я видях,приказна е  Heart Eyes Много целувки,завиждаме ви неблагородно за балета.Жули от година поне ме врънка за балет ,а  ръководителките тук ги мързи да се занимават с деца под 5 и половина..Трябвало да могат да броят ,ами броят то ще сажеш ,че до 1 000 000 ще тактуват.  Twisted Evil
Бети е най-малката май?

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 09:35 от mimozata

# 678
Добро утро, дами!

Днес е първият учебен ден на Никола. Сутринта стана ентусиазиран да видим как ще си го взема....
След обясненията ми години на ред каква е процедурата в детските градини и че там ще бъде само с децата и учителките, на стълбите докато се качвахме ми каза, че много ще му липсвам цял ден... Днес щели да имат театър - надявам се да му е интересно.
На мен ми е криво, неестествено и тъпо. Той може бързо да се адаптира към тази ситуация, но аз - едва ли!
Знам, че за всички вас това си е съвсем естествено и нормално ежедневие на децата ви, но аз ако не откача тая седмица - няма кога да е (то не че има на къде повече да откачам, ама знае ли човек?!)

Иночка, балеринката ти е разкошна! Simple Smile
Фотосесията на Калина и Белла е страхотна, направо приказна.
Виф, за теб сигурно ще трябва да се произведе специален водоустойчив телефон. Simple Smile Да можеш докато се къпеш да водиш разговори на литературна тема...
Mimeto78, Prevenar или  Pneumo 23 дори не знам за какво са и не ми и трябва... Щом докторката на Никола не е предложила нищо такова, значи не са му необходими.
Галя, хайде де, специална покана ли чакаш да разкажеш за уикенда си.  Mr. Green

Аз сега отивам да се нагълтам с успокоителни за бременни в огромни количества!

# 679
  • Русе
   Шмърци, успешен старт на Никола в детската градина! Да е здравичък само, всичко друго ще се нареди - игри, приятелчета...
   Надявам се да се включи някоя мама с опит с тези ваксини, защото май са от необходимите, а ние сме закъснели да сложим Sad Сега, след многото боледувания на Дари, гадните стрептококи са станали резистентни на почти всичко познато, само един от 12 антибиотика дава надежда за успех. Вчера прочетох набързо тук-там и доколкото разбрах, децата, родени през 2010 година са защитени вече от тази напаст с ваксината Синфлорикс.

# 680
Добро утро дами!
Таня да разкажеш първите му впечатления, а и щом ще има театър ще е добре, но пък и има вероятност да реши, че там всеки ден е така и да има претенции после  Mr. Green аз също мисля, че той ще се адаптира бързо, а ти се наслаждавай на тишината на свободното време. Организираи си дните с разнообразни неща, а и съм сигурна, че след появата на бебчето много ще се радваш, че Никола е на детска  Mr. Green
А за моя отминал уикенд освен да се похваля, че си прехвърлих колата в съботата на мое име, което ми отне учудващо само половин час, е и 120 лв., но важното е крайния резултат, после минах през Джъмбо и купих на Мариса нещо което си беше харесала преди време и се надявам да се зарадва като го види. Съботната ми вечер не подлежи на разказ, защото няма червена точка като емотикон  Embarassed В неделя видяхте как умряло гледам от сериозно недоспиване, а след коледното парти заплануваното кино отпадна, но се видях с приятелка и се прибрах да почивам, е отново в приятна компания де.
Установих, че доста съм се променила в тези месеци, че съм се научила да се радвам на малките неща, на малките жестове, но за съжаление все още не мога да се отпусна напълно винаги имам едно наум, все още търся нещо скрито и съм доста мнителна към мъжа до себе си. Толкова много искам да премахна тези неща от себе си и да се насладя с пълна сила на думите му, но вече на думи не вярвам. Но пък съм в страхотен мир със себе си, емоционално спокойна и много щастлива когато на ден получавам по десетина любовни съобщения и знам, че някой ме обича и мисли за мен, че мога да разчитам на мъж до себе си - повярвайте ми това усещане е много ценно и важно. Пак се отплеснах рано сутрин! Ама на мен малко ми трябва да ме ръчнат малко и всичко си казвам  Laughing
Ама съм изпълнителна, а? Ама си чаках поканата  Embarassed  Joy
В петък е фирменото ни коледно парти нямам търпение да се разкърша малко, а и съм приключила с организацията вече и остава само да видя крайния резултат. За съжаление във вкъщи тези дни след работа ще се маха един огромен гардероб в нашата стая и ще се слага нов и не мога да си почина изобщо от работа, дано днес да успеем да сглобим новия и да остане само подреждането.

Иночка е прекрасна балерина! Такава радост за окото са с пъстрите си роклички, страхотни са! Браво!

# 681
  • Плевен
Привет!

Страхотни снимки видях, направо вълшебна е фотосесията на Калина и Бела  Heart Eyes. Бетина е като малка фея  Hug!

Вифче другия път пускай телефона на високоговорител и го остави някъде на сухичко и си се къпи докато слушаш  Wink.

Танче споко, всичко ще мине добре, най-много да има голяма тирада при посрещането на Ники от градина. Стискам палци Ники да е положително настроен и да го обземе голямо желание утрешното посещение  Hug .

Партито беше о.к., но този клуб аз не бих посетила отново. Според мен е безумно като имаш предварителна резервация от 10 дни да не се погрижиш да е поне затоплено, а камо ли почистено и проветрено. Пристигнахме в 11,15ч. и ни накараха да чакаме в студа за да се оправят.  Тери все повтаряше, че й е студено, ръцете й през 1-я час бяха ледени ... Иначе компанията беше на ниво и много се радвам, че се видяхме  Hug, децата поиграха. Ще остана с хубав спомен въпреки битовите неуредици.

И едни отдавна обещани снимки на Коледни къщички. Първата е правена за вкъщи , а втората в понеделник вечер я правих за Благотворителен базар в детската градина. http://lusmar.snimka.bg/cooking/vkusotii-mayistorii.121579.21761203.big

# 682
Люси, браво, разкошни къщички си направила!  Hug

Бети е голяма сладурана. Каква е дребосъчка, но танцува детето!  Heart Eyes

Танче, всичко ще е наред! Честит ви първи учебен ден!

Ние вчера отидохме до МОЛа да купим Котката. Малко да ви се оплача от тоя МОЛ. Във Мол Варна бяхме. Първо влязохме в Хиполенда. Котката я нямаше , звъняха и в др мазазини и там я нямаше и накрая се съгласи Дядо Коледа да му подари интерактивно куче, дори каза че ще каже на госпожата да сменят писмото. Кучето е на половина на цената на котката, до тук добре. Обаче в МОЛа има промоция ако купиш от някой магазин нещо за 100лв и ти дават талони за отстъпки да пазариш в останалите магазини. Е Хиполенда направихме сметка 320лв и никой не ни каза за тази промоция. После купихме още една играчка от Капелата и пак никой не ни пита имаме ли поне талони за отстъпки. След това напазрихме в друг магазин дрехи за 110лв и чак тогава ни казаха за тези талони. Но вече трябваше да си ходим. Така че сега имам един куп талони за отстъпки и сега пак трябва да ходим до МОЛа да пазарим.  Laughing

И сега още нещо :
Ивко ме пита: Мамо, кой ми е измислил това име Иван? ; Аз гордо заявявам : Баща ти! Не ти ли харесва?; Той: Не! ; Е викам си сега е момента и му давам веднага моите предложения: А Никола харесва ли ти? .... Не....... А Димитър? ....... Не............ А кое име ти харесва? ........... Оги!........(нали така иска да се казва бебето) И аз веднага се възползвах: Дай да кръстим бебето Никола, че и двамата да сте с грозни имена!  Laughing    Обаче , не, не дава! Оги ще се казва и това е!

# 683
Гале,благодаря ти! Червените точки след Коледа ще ни споделиш-то сега като те слушам едва ли ще имаш сили Grinning И аз съм мнителна-до ден днешен.Така че май е по-скоро до човек.
Иван на Имар се е променил много!Много хубаво дете! Мариска я познах веднага Grinning Дългокоска мъничка. И Никол никога нямаше да позная,нито Ради,нито Никола на Таня,нито Гого-виждате ли,мами,колко сте несериозни със снимки? Гледах ги толкова пъти! Не мога да повярвам,че това са нашите деца-тези,за чието раждане сме очаквали и сме празнували..Как бързо минава времето!И вяко бебе,което плачеше и прохождаше,вече е човече със свой характер,със свои желания и навици.Прегръщам ви всички!
Ани,еййй много се праят на тарикати! Ама ти го погледни от добрата страна-поне имаш причина сега да се върнеш Grinning Е,що не щеш Оги? Остави детето да си избере.А то може и Огняна да е Grinning
Виф,виж сега,казваш "слушам",вързваш таткото на телефона и като дойде време за ръкопляснания се включваш отново Mr. Green
Иночка,само аз не виждам снимките на Бетинка Sad Ще разгледам във фейсбук.
Ееее,Люси,браво!!! Ще се опитам и аз за радост на Елла.
Нали знаете как се бях притеснила,че са много подаръците? Да бе да. В крайна сметка решихме,че прожекторът ще бъде много интересен на племенничката ми,тя обича да рисува.СД плейъра ще върнем,че му трябват 6С батерии и няма адаптор/още се чудя/.
Фермата се оказа мнооого голяма-77см дълга,а стаята на децата е много малка. Куклата и герданчето за подръци от приятелка.И...Миа остана без подарък.От два дни гледам и НИЩО не измислям.Тя се е влюбила в един мотор,но няма къде да го кара у нас.Направо не знам какво ще измисля...Побърках се вече.
Мими,звучи ужасно! Може би трябва да опиташ някакви алтернативни методи.Явно традиционната медицина не може да ти помогне много-или поне е само временно.Ще чакам с нетърпение да пишеш,че сте здрави!
Почти изписахме темата,браво,момичета!

# 684
  • София
Ирка,  е - т'ва е! Сега щеш не шещ пак ще тръсиш подаръци. Ама да ти кажа, струа ми се, че по-скоро щеш  Wink Мотора не може навън да си го карате?

По повод споделеното искрено менние от Люси, се чудя дали все пак нямаше да е по-добре да бяхме резервирали пицария+аниматор? С оглед на бъдещи подобни, ще ми е интересно да споделите.

Галя, аз останах с впечатление, че не ти беше съвсем до партито, надявам се причината да е била само приятната  Simple Smile

А н и, абе кой е тоя Оги, не може да не си се разровила да разбереш?

Бетинка е толкова грациозна, родена е за балета  Heart Eyes

А Семейство Змейкови са си направили прекрасна фотосесия!

Танче, сигурна съм, че ще му е интересно на Никола. То не може без хич мрън да мине в следващите седмици, ама дишай дълбоко  Hug

Ние днес сме на Коледно празненство е градината, Косьо от мерак е станал в 7 без 10 (иначе едвам го будя в 7 и половина). А Ида в 4:30, ама от глад  Shocked напоследък това ни е часът за закуска и то стабилна  #Crazy
Майка им днес ги закара (настанени и двамата в бебешката количка за потрес на народонаселението) и реши, че ще го пише "дъждовен", спа до преди малко; седя на компютъра и сега вече ме е срам от себе си и ставам да готвя планираните манджи и сладки.
Търся си изпитана рецепта за пълнени чуши с боб, ако някой има?

# 685
Танче,забравих те! Много ясно,че ще свикнеш!По-бързо и от Никола даже Mr. Green Използвай момента да си починеш.Сега ти е непривично и странно и може би се притесняваш много.
Забравих да споделя,че на мен ми стана много тъпо за Велиска Sad Подаръците не са всичко,сигурна съм,че Алекс изобщо няма и да забележи кое е оригинално,кое е заменено или не е пристигнало. Жалко само,че ти се чувстваш зле. Дано нещата потръгнат скоро при вас! Елла много иска гримове и червило и понеже няма да получи,ще й кажеш,че явно Дядо Коледа е решил,че не слуша чак толкова и трябва повече да се старае.
Руми,ох,вече не! Нищо не измислям,нищо не ми харесва...

# 686
Така... обадих се контролно в градината да разбера как е синковеца. Казаха, че е добре, не е плакал, бил закусвал...., в момента обядвали. То и да не е така се съмнявам да ми кажат друго. Само седя и гледам часовника да става 16 ч. да ходя да го взимам.
Благодаря ви за окуражителните думи.  Hug

Галя, дано имаш поводи за много червени точки покрай празниците (и след тях, разбира се), да се почувстваш щастлива и обгрижена!
Ирка, "трудна" задача имаш сред толкова интересни играчки по вашите териториални разположения.
Руми, и моят ден до момента съм го писала "дъждовен", ама ще трябва да се взема в ръце и да сготвя на детето нещо за вечеря. Пък изпитана рецепта за пълнени чушки с боб нямам. Мога да предложа изпитана рецепта за родопска салата с боб на Иван Звездев.
Ани, ти поне си добре с предложението за име от страна на Иван. Никола каза, че иска сестра му  да се казва Джинджър (като сестрата на Зик от "Зик и Лутър" по "Динсни") - щото нали и той ще става скейтър Simple Smile. У дома се качва върху всичко дето има колела и демонстрира каране на скейт.
Люси, както всяка Коледа си се представила похвално!  Peace Аз за такива работи не мога да намеря време, щото съм заета да гледам часовника  Laughing  Blush

# 687
  • Русе
   На мен чак днес ми се отвориха снимките на Бети! Прекрасна малка балеринка!  Heart Eyes
   Люси, направо се влюбих в къщичка №2!
   Ох, Ема вършее с проходилката, събаря всичко наред! Дари беше много кротка на тези месеци, но сега как подивя...
   Аз до сега се мъчих да опаковам подаръка за детската градина, ама то не било лесна работа, добре, че имам много хартия, все пак успях от втория опит да направя прилично пакетче Mr. Green

# 688
  • София
... Аз за такива работи не мога да намеря време, щото съм заета да гледам часовника  Laughing  Blush

Виж, сега, остави тая работа и заминавай да маршируваш пред детската, по-ефективно е (споделям от личен опит)!  Mr. Green

Мерси за предложението, ама искам чушкииии.

Миме, при теб вселото предстои.
Като разбереш повече за слагането на Превенар на нашата възраст, пиши моля те!

# 689
Миме, аз ще ти препоръчам хомеопат класик, вместо превинар.

Ха ха, Джинджър! Добре Добре!
Ами Огнян е прилично име бих казала, харесва ми горе долу колкото и Иван. Макар че Иван сега не мога да си представя да се казва по друг начин. Както Катя ми казваше за Георги! Но пък Огняна - съвсем, добре че не са го обзели такива мераци.
Руми името си има история естествено. Имаше една реклама с бебе Оги. Дори не помня какво рекламираха, но Иво се впечатли от бебето колко нежничко било. И сега за него Оги е мило и сладко бебче, като това което мама носи в коремчето и не може да си го представи по друг начин. Дидо смята да го разубеди като дойде момента и да му каже че бебето се родило с име и готово, но на мен не ми се иска да го разстройвам.

А все забравям да питам, какво подари Дядо Коледа от клуба? Като гледам пакетчетата не бяха малки!

Общи условия

Активация на акаунт