Няма как, по-добре там и здрав, отколкото болен или с някой от нас неработещ в къщи...

Много целувки,завиждаме ви неблагородно за балета.Жули от година поне ме врънка за балет ,а ръководителките тук ги мързи да се занимават с деца под 5 и половина..Трябвало да могат да броят ,ами броят то ще сажеш ,че до 1 000 000 ще тактуват. 
Да можеш докато се къпеш да водиш разговори на литературна тема...
Сега, след многото боледувания на Дари, гадните стрептококи са станали резистентни на почти всичко познато, само един от 12 антибиотика дава надежда за успех. Вчера прочетох набързо тук-там и доколкото разбрах, децата, родени през 2010 година са защитени вече от тази напаст с ваксината Синфлорикс. 
. Бетина е като малка фея
!
.
.
, децата поиграха. Ще остана с хубав спомен въпреки битовите неуредици.

И аз съм мнителна-до ден днешен.Така че май е по-скоро до човек.
Дългокоска мъничка. И Никол никога нямаше да позная,нито Ради,нито Никола на Таня,нито Гого-виждате ли,мами,колко сте несериозни със снимки? Гледах ги толкова пъти! Не мога да повярвам,че това са нашите деца-тези,за чието раждане сме очаквали и сме празнували..Как бързо минава времето!И вяко бебе,което плачеше и прохождаше,вече е човече със свой характер,със свои желания и навици.Прегръщам ви всички!
Е,що не щеш Оги? Остави детето да си избере.А то може и Огняна да е 
Ще разгледам във фейсбук.
Мотора не може навън да си го карате?

Подаръците не са всичко,сигурна съм,че Алекс изобщо няма и да забележи кое е оригинално,кое е заменено или не е пристигнало. Жалко само,че ти се чувстваш зле. Дано нещата потръгнат скоро при вас! Елла много иска гримове и червило и понеже няма да получи,ще й кажеш,че явно Дядо Коледа е решил,че не слуша чак толкова и трябва повече да се старае.
. У дома се качва върху всичко дето има колела и демонстрира каране на скейт.
Аз за такива работи не мога да намеря време, щото съм заета да гледам часовника