Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 467
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А н и, на мен Огняна страшно ми харесва. А и познавам една личност с това име,на която много се възхищавам!
Подаръците от клуба бяха предимно неща за ядене (зрънчо, кекс, шоколадов дядо Коледа), при условие че изрично се разбрахме да няма никакви храни и една игра от тия, на които има бутони и с тях се изтласкват халкички, за да се нанижат на едни рибки във водна среда.

Отивам да си взема децата.

# 691
Здравейте дами,
Руми,ще ти изпратя моята рецепта(на мама и баба по-точно) за пълнени чушки с боб,ама да я проверя в къщи,че ги правя само на Бъдни вечер.
Иночка,страхотна е Бети и на Змейка фотосесията и госпожиците са страхотни Heart Eyes
Ирка,ние вече водихме преговори с Алекс и се съгласи на малка мечка"ама да е пуФкава и сладка -за гушкане" Mr. Green
Сега ми е по-лесно,а бакуганите ги взех ментетата,макар че пластмасата е ужасна и едва ли ще съществуват дълго  Simple Smile
Снимките от партито са супер и дечицата са страхотни(познах ги аз всички без 2-те момиченца).Само дето исках и повече снимки на мамите Mr. Green.Това с неотоплената зала е голяма излагация #2gunfire
Оставям ви,а после ще дописвам...

# 692
Има играчки,ама нищо не харесвам за моята Миа.За Елла има милион,ама за 2 годишни е трудно.
Танче,чакаме да разказваш впечатленията на градинаря Grinning
Почти приключих с коледните подаръци за приятели.Останаха ми две деца+татко и брат ми.Татко ми е най-труден.
За първо път чувам чувам за чушки с боб newsm78 Аз още не съм дори решила какво ще готвя-вероятно сармички,кисело зеле,боб,питка и останалите ястия ще ги докараме от салата,плодове и подобни.

# 693
Танче,чакаме да разказваш впечатленията на градинаря Grinning

За градинаря значи....
Градинарят днес се оказа доволен. Ентусиазирано ми обясни как му е минал деня. Имали смешен театър с актоьор, които имал трамвай, дето казвал "зън-зън, зън-зън". Спал е на обяд, има си приятел Вальо...
Поведението му обаче на курса по английски е ужасно! Там лигавщината надминава всякакви граници.
А у дома заплеса му надвишава и безграничното! Разля цяла пълна купа с мляко и корнфлейкс на пода щото зяпа в телевизора като невиждал - като че ли ще му е за последен път да гледа телевизия.

Сега ще трябва да се чуя с родителите да разбера какви коледни подаръци са купили за да мога и аз да му взема, че на 22 имат тържество с дядо Коледа.
Учителката каза, че си личало, че не е контактувал много с деца - имал поведение и изказ на възрастен човек, но това за 1 месец щяло да се промени.
Та сега чакам да се вдетенява....

Това е накратко отчета за днешния ден, да видим утрешния как ще му се отрази.

# 694
      Здравейте! Наистина беше доста студено в клуба, стоях си с якето през цялото време! Но поне децата се движеха, поне моето!
      Идеята за пица с аниматор на звучи зле, може поне да опитаме и да видим как ще е!
      Руми ето една рецепта, която си я правя за Коледа, на мен лично ми харесва:
             400гр боб,400гр сухи чушки, 2 глави лук, по 3 домата и моркова- може бройката да е според вкуса., 50 гр целина, 2 супени лъжици червен пипер, олио, джоджен и босилек, сол.
           Чушките се поставят в топла и леко подсолена вода за около час, след което се изцеждат. Сварения боб се прецежда. В дълбок тиган се задушават ситно нарязаните зеленчуци. Прибавя се боба и леко се запържва, а след него доматите, джодженът, босилека и червения пипер. Плънката се разбърква и се посолява! Пълнят се чушките и се подреждат в тавичка, заливат се малко олио и топла вода и се пекат около 25 минути.
   Дано Никола се е прибрал доволен и утре да отиде със желание на градина.
   Лека вечер!

# 695
Ха ха това с промяната на изказа за 1 м ме разсмя.  Peace
Ирка на мен пък повечето играчки ми се виждат като за 2 г или за 5-6 ,сигурна съм ,че ще измислиш нещо купер забавно.
Портокалке  Hug Коледа да ви донесе нова работа на този ,който няма.Аз пък да се оплача от оригинална играчка..Реших да купя проектор за Жули и викам оригиналния ще е най..на Плей го,да обаче оригиналния проектира  12 картинки,а не оригиналните над 100 така,че смятам да се върна пак в м-на за неоригинален.  Peace

# 696
Привет и от мен!
Аз съм жива още....ама съм на изчезване,че  съм заприличала на скелет от работа и недоспиване/и то доста неподдържан скелет/...в момента съм първа смяна-от 5 почваме и свършваме...като свършим,което е и повод за постоянно мърморене вкъщи,ама честно,вече не ми прави впечатление нищо..само гледам да намеря къде да легна и да заспя......
Днес дядо Коледа беше в нашата ДГ-децата се прибраха супер щастливи и доволни......и сега играят с подаръците.....Аз съм малко неприятно изненадана от оригиналния Скелефлекс/няма нищо общо с другите,дето сме ги поръчвали от чужбинско/ и много приятно изненадана от комплекта бакугани ментета на Иво-оказа се,че сме намерили доста добра имитация.....Сега почвам да стягам подаръците  и за вкъщи....,че дотук сме накупили само книги.....
Мимозка,виж този линк-утре ги пускаме в продажба/във Варна трябва да има/-http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_7006.htm ,ама незнам как ще е положението с опашките....
Танче,радвам се,че първият Ви ден е минал добре.....дано и занапред да е така и дано да не е в посока назад промяната/че има и такъв момент ....
Миме,миналата година и на Иво му изолираха стрептококи в носа...и нашата педиатърка рече,че който не се бил изследвал-той нямал......та нищо не давах и сополите си спряха от само себе си.....,а ни се появиха с тръгването на градина/в началото беше все сополив около месец и нещо/,но антибиотик и  такива разни работи-не съм давала....
За партите и за Галюшкините трепети Peaceбраво...давайте в тоя дух момичета.....аз ще чакам разкази и снимки/а да не забравя и аз да похваля снимките на Змейкови и Бетинка/
И да бягам да храня мъжете,че да мога спокойно да легна някъде и да умирам.....че едвам гледам вече...

# 697
  • София
Paizy, точно нещо такова ми се върти из главата,   bouquet
Велиска, чакам и твоята рецепта.
Ирка, по нашия край много много не се правят пълнени чушки с боб, но си заслужава да се пробват  Peace Ако не намериш сушени чушки и с пресни червени ще стане.

Люба, точно щях да те питам за проектора, ще пращам сестра ми да се реди при вас. Ти няма ли да намалиш темпото?

Танче, видя ли, че е минало добре! Да разпиташ другите родители за вида подаръци е добра идея или направо учителките - при нас бяха написали писмо до дядо Коледа с желанията на всяко дете, което беше нагледно окачено на вратата - да се информираме  Mr. Green При Коки не разрешават да се отварят подаръците веднага, а чак като се приберат в къщи. При Ида обаче ги бяха отворили и на тръгване имаше рев и драми - всяко хлапе драпа да докопа куклата или колата на някое друго... Родители се суетят и се чудят как да си измъкнат подаръка от другото дете, че да си тръгват... излишни драми  Rolling Eyes
Почвам да си мисля, че най-добрият вариант за подаръци в детската е като при FY - каквото се купи да остава там и да са по възможност големи общи или еднотипни подаръци. Да няма "моят-такъв, твоят - онакъв!".  Confused

# 698
  • Русе
   Ох, нямам търпение вече и за нашия ЛИДЛ! Вече го посториха, асфалтираха му паркинга, само да го отворят!
   Утре може пак да гледате за Русе по новините. След като даваха наскоро как са отворили тук празен МОЛ, утре ще го откриват официално. Може би ще има още 2-3 нови магазина Laughing Единият ще е Хиполенд, това специално за Ани Wink
   В нашата детска градина до вратата към групата има голямо писмо до Дядо Коледа, където са желанията на децата. Миналата година са им дали само да разопаковат и видят подаръците, но без да ги отварят. Дано и сега да е така, че нашият е пъзел със 100 части Mr. Green Добрият старец се очаква да посети нашата група на 22 декември, сега му стягат тържество. Няма да допускат родители, но пък ни предлагат да си закупим ДВД и да си гледаме децата вкъщи. Поради кризата цената на ДВД-то е промоционална, тази година е 7 лв, миналата беше 10!

# 699
Руми,мочта рецепта е същата,само подправките са различни.Сваряваш боба,задушаваш лук в малко олио,добавяш отцедения боб,червен пипер,сол,чубрица и магданоз.Пълниш сухите чушки(заливаш ги с топла вода да омекнат предварително),редиш в тавичка и заливаш с водата от варенето на боба. и печеш в умерена фурна.Накрая се заливат с горещо олио(това аз го пропускам).Който не ги е пробвал да опита-няма такава вкусотия:)
Друга рецепта за Бъдни вечер от нашият край е "Джуркан боб" Mr. Green
Боба се сварявадокато се разкашка.Отцежда се като се оставя съвсем малко вода.Нарязан лук се намачква с с червен пипер и сол и се слага в боба на котлона да прокипи,като се бърка непрекъснато.Сипва се в купички и се ръси с червен пипер и чубрица на кръст(+).
Да ви е сладко Mr. Green
Браво на Николчо-все така да я кара,а майка му съвсем скоро да осъзнае колко е хубаво да имаш няколко свободни часа Mr. Green
Вие ме размислихте с  тези играчки-оРгинал и менте.Ама не сте виждали тази бакуган-изстрелвачка колко е менте Mr. Green.Иначе самите бакугани не са лоши,само някои не се затварят-други претенции нямам.
Люба,много добре те разбирам за работата:( и хич не ти завиждам,особено сега по празниците,а и после когато умората се натрупа с течение на времето...
Имаше още много...ама не помня -извинете Embarassed
Миме,нищо не разбирам от тези ваксини,но дано ти се оправи бързо детенце,че тия гадове били много упорити Hug
Лека нощ и приятни сънища,а на Галето много червени точки пожелавам Mr. Green

# 700
Люба припомни ми и на мен ,Митко като беше малък се бяхме подлудили и накрая един д-р каза,който не се е изследвал той не си е открил нещо...ХЕИ-то каза не обичат да имат чисти проби без резултат  Grinning
Мерси за линка,гледах ги вашите и много съм им навитаобаче няма шанс във Варна има един м-н ,който е на м..й..та си  и е лудница...

# 701
  • Велико Търново
Само да отбележа за сега,че такава активност не съм виждала отдавна.В момента 8 човека четем Heart Eyes
След малко ще пиша за всичко-нали всичко знам Mr. Green

# 702
  • Varna
  Мимоз  магазина на м...... та ми е близо, та за утре съм инструстирала свекървата да ходи да го вземе тази играчка за племеничката, ако искаш може да вземе 2 напраяво.

# 703
А добър вечер! Цяяял ден обикалям за подаръци,че утре изпращаме багажа за Бг.Купих на всеки всичко каквото трябваше,около 10 играчки и пак нищо за Миа,оххх,писна ми вече.Ще си взема почивка няколко дни и тогава ще реша.
На отиване към единия шопинг център бяха затворили улиците около него.Минавайки пеша видях,че има опъната палатка Cry и поне 50 полицая.Някакъв изрод излязъл от Джамията и убил полицай.Подробности не знам,но ми е супер,супер гадно цяла вечер.
Танче,а честит ти градинар-той е професионалист!
Започнаха ми "Отчаяните съпруги",ще дописвам.

# 704
Сискеееее,нали щеше да пишеш,а?
Аз се успокоих малко-полицаят е с опасност за живота,но жив!!! Така ги преживявам всички истории и сега съм много щастлива.Дано се оправи момчето,само на 23 години е.

Общи условия

Активация на акаунт