Ани-голяма тъпотия тук..добре,че лятото едно море има иначе зимата ...
Галче блазе ти за емоциите
забравила съм ги тия неща вече
А фотоапарата ни още не става за работа, татито обеща да се погрижи в най-скоро време. При първа възможност ще наснимам и покажа Ема. Напоследък сме затрупани със задачи и разходи и затова... До края на октомври трябва да се преместим в по-голямо жилище и всички усилия са ни в тази посока. В неделя купихме и новата пералня - гледахме, гледахме и понеже сме свикнали с Уърпул, пак такава избрахме, 6то чувство.
Нали обикновено си има празник в къщи и затова. Но пък верно, че имам приятели които не празнуват в къщи, а само в градината. В градината пак може да направят купон и детето да се почувства специално. Верно че с торта си е друго, но сега някак си се притеснявам, че Иван се научи да има по 2-3 торти за рождения си ден. Другото е, че ядат тортата в 10.30 когато им дават преди обедната закуска, а при нас винаги е плод. Когато имат и торта вероятно пропускат плода, който е по- полезен. Тортата ги насища и вероятно на обед не обядват и така цял ден основното им ядене е тортата. Ей такива мисли ми се въртят. А като си майстор на тортите няма как да не ти е най мило да занесеш торта в градината. И в нашата група имаме една мама сладкарка и за нея специално разрешиха да занесе торта 

/
Ама кажете ни сега колко е голяма Белослава, моля, да прочета на Ема, че да се засрами
Вчера бяхме на консултация с нея, дълга е 69 см и тежи 7100. 

много ми се струва...
Големи изпитания й поставя съдбата да съжаление
/
така смешно клюмна и проспа всичко - събудихме я на къпането и се разсърди, но после пак заспа 
После на почерпката подивя и не се спря - игра, крещя, закачаше се с всички 
Ама кажете ни сега колко е голяма Белослава, моля, да прочета на Ема, че да се засрами
Вчера бяхме на консултация с нея, дълга е 69 см и тежи 7100. 

Как ще ти се отблагодарявам направо не знам